Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Kasım 18, 2008, 22:58:35  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: korsan kitap ve filmler  (Okunma Sayısı 742 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lunatic
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« : Mart 02, 2006, 11:39:49 »

sevgili üyelerimiz,

ücretsiz olarak internetten bulunan kitap ve filmleri burada yayınlayamaz ve adresini veremezsiniz, çünkü korsan yayın yapmış oluyorsunuz ve bu da bildiğiniz gibi yasalara aykırı.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: korsan kitap ve filmler
« Eklendi: Kasım 18, 2008, 22:58:35 »

Yoyo Master
Serkan=Spider03=Steven
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Spider03 is becaming Master of Yoyo!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Mart 03, 2006, 08:34:15 »

her ne kadar ilerde insanlarında kopyalarını yapacaklarsa da "KORSANA HAYIR" olayını destekliyorum Gülümseyen

desteklemek için geçerli nedenlerim;

~Bi kere Şebnem'in albümlerini korsan alırsam o yapılan harika ötesi musiclere ve Şebnem'e hakaret etmiş olurum [tabi bu diğer sanatçılar için de geçerli Gülümseyen ]

~Her ne kadar film fiyatları ülkemize göre saçma rakamlara sahipse de en azından Türk yapımı filmleri korsan alırsam aynada kendimi göremem Kararsız [hainlerin aynada yansıması olmaz!]

~PS2'me başka birinin elini değdirterek içine çip fln taktırmam...hem bu sayede alacağım oyuna tam karar veriyorum hem de aldığım oyunlar yine çipsiz olacak olan PS3'te canavar gibi sorunsuz çalışacak Kahkaha

~Walla kitap konusundaki korsanlıkta da; bana göre yazarlar hakettikleri emekten çok azını alıyorlar...ve bu tür gelişmiş, hayatımıza önemli yönler kazandıracak kişilerinde eserlerini ha korsan alıp onlara böyle bir sagısızlık yapmışım ha Voldemort'un yanına geçerek sevdiğim insanlara karşı savaşmaya başlamışım Kararsız

<br /> <br /><br />
<br /><br />Sinek\'ten selamlar Öpücük
Eumelia
ToXic Tears
Yönetici
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Şubat 03, 2008, 20:49:04 »

Tartışma gerektirecek bir konu olduğunu sanmıyorum. Uyarı gayet açık. Mesajlarınız silindi konu da kilitlendi.

Lekker als snoepjes met een sterretje op haar gedachten.
Met haar paarse handen komt ze weer om de harten te versieren.
Een lichtje daarin te zetten om alles wat je niet kan zien te laten zweven...

~ Emu

Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #3 : Şubat 04, 2008, 11:19:31 »

niye sildin kızımcım, aslında gayet yerinde bi uyarı olduğunu düşünüyodum ben serkan için Dil Çıkaran

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Şubat 04, 2008, 12:37:03 »

ben de aynısını düşünüyorum abicik Hede Hödö kaç kere söylüyorum Türkçemizde o kelim mevcutken İngilizcesini yazma diye ama yok Hede Hödö gerçi yavaş yavaş düzeliyo sanki XD

Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün  benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: