Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 06, 2008, 13:46:20  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: - Kahve Falı  (Okunma Sayısı 1495 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Harley Quinn
Elwood Blues
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Harley Quinn

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Şubat 16, 2008, 18:44:23 »

Bilmeyenler için yazma gereği duydum

Kelime nedir?
Harflerin bir araya gelmesiyle anlam ifade eden bir bütün oluşturması.

Cümle nedir?
Bi araya geldiğinde anlam ifade eden kelimelerin bir araya gelerek bir bütün oluşturması.

Paragraf nedir?
Birbirleriyle bağıntılı cümlelerin bir araya gelmesiyle oluşan yazı bütünüdür.

Sonuç olarak; Lütfen okumayı bilip bilmediğinizden şüphe ettirici biçimde Bir paragraf bütününden tek bir cümle çekip önümüze getirmeyin ya tamamını getirin ya da hiç getirmeyin.

yukardaki paragraf içinde çekilen cümlenin mantığıyla bir kelime yazıyorum ve aynı şekilde yukardaki mantıkla anlaşılacak şekilde düzmece bir dialog yazıyorum.

Işın: Hayatım
B kişisi: Sensin ATım

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: - Kahve Falı
« Eklendi: Temmuz 06, 2008, 13:46:20 »

Wizard
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

I'm not bleeding, but my chest really hurts here.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Şubat 16, 2008, 22:13:53 »

pardon da sen nerden biliyordun Kahkaha
Benim adım Wizard, hatırlatırım. Sırıtan Nese söylim, sadece Ankara'da gizli bir buluşma olduğunu, katılanları-katılmayanları, katılmadılarsa neden olduğunu biliyordum.

[şaka]Aslında çok dedikoducu biriyim ve daha da fazlasını biliyorum ama sorma lütfen.[/şaka] (ama her şakanın altında da bir gerçek yatar) xD
« Son Düzenleme: Şubat 16, 2008, 22:14:24 Gönderen: Wizard » Logged
Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Şubat 16, 2008, 22:20:54 »

pardon da sen nerden biliyordun Kahkaha
Benim adım Wizard, hatırlatırım. Sırıtan Nese söylim, sadece Ankara'da gizli bir buluşma olduğunu, katılanları-katılmayanları, katılmadılarsa neden olduğunu biliyordum.

[şaka]Aslında çok dedikoducu biriyim ve daha da fazlasını biliyorum ama sorma lütfen.[/şaka] (ama her şakanın altında da bir gerçek yatar) xD

vay be ben de sanmıştım ki sadece katılanlar biliyor O_o aman tanrım April Foxdan daha da çok araştıran birsi varmış demek Dil Çıkaran çok şaşırtıcı, Kahve Falı devam etseydi senin bu dedikoducu kişiliğinden yararlanabilirdik XD ama artık çok geç XD

Rii April Fox kim  XD XD XD Allah seni davul etmesin emiii Kahkaha Kahkaha~ Eumelia

phuahauahua yine fox demişim, yahu aklımda fox diye niye kaldı bilmiyorum, joy işte, anladın sen onu XD - Olwen
« Son Düzenleme: Şubat 17, 2008, 03:00:39 Gönderen: Olwen » Logged

Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün  benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
Wizard
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

I'm not bleeding, but my chest really hurts here.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Şubat 16, 2008, 22:24:34 »

vay be ben de sanmıştım ki sadece katılanlar biliyor O_o aman tanrım April Foxdan daha da çok araştıran birsi varmış demek Dil Çıkaran çok şaşırtıcı, Kahve Falı devam etseydi senin bu dedikoducu kişiliğinden yararlanabilirdik XD ama artık çok geç XD
Hmph, ben de kahve falı benim dedikodularımı bulabilecek mi diye düşünüyordum, madem bitiyormuş skandal haberleri kaçırdı. XD
Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Şubat 16, 2008, 22:28:40 »

aslında erkenden basılmasaydı dedikodular bulunup yazılıp skandal yaratacaktı... ama artık rahatsın XD

Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün  benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
QuEeN
~Söz Ver
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : Şubat 16, 2008, 22:48:57 »

çok güzel olmuş sevgili yöneticigiller Hede Hödö XD zevkle okudum hepsini Kahkaha

nası yani devam etmicekmi neyse canınız sağolsun bigün olurda yayınlanırsa nasılsa haberimiz olur Kahkaha

Harley Quinn
Elwood Blues
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Harley Quinn

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : Şubat 17, 2008, 01:40:53 »

devam edecek tabii ki Kahkaha

Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Şubat 17, 2008, 01:42:20 »

holeyyyyy vee hatta oleyyy.devam etsin devam etsin tabikine.ciciiii ciciiiii şekeyyyy arkiler.

Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #23 : Şubat 17, 2008, 03:45:15 »

devam edecekse de ben yokum... ben burda zevk alarak bir şeyler yapmak istedim... yazıları yazarken kendim olmaktan çıktım, ama sonucunu düşününce hep yüzümde bi gülümseme olmuştu. neden mi? çünkü yaptığımızın yanlış olduğunu düşünen insanları hiç hesaba katmamıştım. İnsanlar kızmasın üzülmesin diye daha çok kendimle ilgili saçmalıklarda bulundum. Ve yazıların tamamını okuduğum halde yazıda birilerini etkileyecek söz gruplarının olduğunun hiç farkına varmadım. neden varmadım, çünkü yazıda bahsettiğimiz insanların, onlar hakkında gerçekten yazıda yazdığımız gibi düşünmediğine inandım, üstelik yazıda yarattığım karakterle benim için çok değerli olan bir insana da laf ettim ki yaptıklarımın saçmalığının farkında olabilsinler... gelin görün ki, olmadılar, varsın olmasınlar da... hoş zaten benim tarafımdan yazılmış yazılarda farklarında olmak zorunda da kalmayacak....

deathlycaner90
Wizartry Hil <3 :)
Role Playing
Sert Espresso

۵۵hiLL <3 cNr۵۵

blonde.adonis.caner@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : Şubat 17, 2008, 04:02:57 »

wwuuw beğendim güzl bir blog olmuş ellerinize sağlk sevgili kave falı ekibi

Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #25 : Şubat 20, 2008, 14:51:13 »

gria küfür yememişti ve ikinci sayı fln da işte tam bu yüzden olmayacak.

kilitliyorum.
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: