Ana Sayfa
Yardım
Takvim
Üyeler
Giriş Yap
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Temmuz 25, 2008, 11:21:14
Duyurular
:
Harry Potter Cafe ~ Last.fm
grubuna gitmek için tıklayın.
Harry Potter Cafe | Forum
/
Yönetim
/
Duyuru Panosu
/ Konu:
- Kahve Falı
Sayfa: [
1
]
2
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: - Kahve Falı (Okunma Sayısı 1583 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi
- Kahve Falı
«
:
Şubat 16, 2008, 01:12:54 »
Harry Potter Cafe Sakinleri,
Her şey yıllar önce içilmiş bir fincan kahveyle başlamıştı. Ardından Harry Potter Cafe açılmış, tıklım tıklım dolup taşan Harry Potter ve kahve sever insanları içinde barındırmıştı. Sonra içlerinden birkaçı içtikleri kahvelerin fincanlarını ters çevirip tabağına kapatınca da Kahve Falı oluştu. Kahvenin telvesinden çıkartılanlar yazılarımızın konuları, Cafe’nin sırlarıysa yerle bir oldu. Cafe’de olup biten iyi kötü haberleri, dedikoduları, duyuruları Kahve Falı’nda okuyacak, yılların üzerini kapadığı olayların tekrar tekrar deşilmesine seyirci kalacaksınız… Okurken zevk almanız dileğiyle
- Kahve Falı Ekibi
Kahve Falı'na geçici olarak
buradan
[
http://www.harrypottercafe.com/kahvefali
] ulaşabilirsiniz. Yazılarımızla ilgili yorumlarınızı hiç çekinmeden ekleyebilirsiniz. Henüz sadece bir kısmı eklenebilmiş 11 yazının tadını çıkartın =)
«
Son Düzenleme: Şubat 23, 2008, 14:32:03 Gönderen: Fantasticc
»
Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
Sponsor Bağlantılar
Reklam
Re: - Kahve Falı
«
Eklendi:
Temmuz 25, 2008, 11:21:14 »
snape
ALWAYS...
Has Türk Kahvesi
Snip-snap-snüp-snapeee!!
Ynt: - Kahve Falı
«
Yanıtla #1 :
Şubat 16, 2008, 03:50:41 »
ayy güzelmiş hayırlı uğurlu olsun
yalnız ''olwen'ın kötü anısı'' , ''Sahte kalplerden uzak durun'' , ''uyuyan çirkin'' , ''birisi mesajınıza ekleme yaparsa'' falanlarını okuyamadım çünkü acayip bir işaretler silsilesi vardı
ama karanlık lordla röportaj olayı harbi güzeldi
hele marvolo ve fraktalın rekabet haberi
ayy çok hoş olmuşşş
Lily&Severus
(Snape Ailesi) - ~SEZON FİNALİ~
~
HPC Yazarları Loncası
~
Achromatic
AlcooliC
Krema
Nue Weg ! nach du !
«
Yanıtla #2 :
Şubat 16, 2008, 04:00:43 »
Güzel bi etkinlik iyi hoşş...
ama fallar arasında bişiyi anlamadım :
"Küfür yiyenlerden birinin de Gria_Himonas olması beni şaşırtmadı açıkcası"
Niye haketti bu kız küfürü ? Varsa KAra yönleri bizde bilelim ?
Dönmezsin bilirim :'( ama ben yinede Severim !!
...Geçti istemem gelmeni
Yokluğunda buldum seni
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme artık neye yarar...
Necip Fazıl Kısakürek
Wizard
Ulquiorra
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #3 :
Şubat 16, 2008, 05:24:07 »
Bende bazı yazılar gözükmüyor, yazılar yerine ilginç simgeler var.
Gözükenlerden okuduğuklarımı zaten biliyordum ben.
-What is a heart?
-Will i find it if i rip your chest apart?
-Will i find it if i crack open your skull?
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata
«
Yanıtla #4 :
Şubat 16, 2008, 10:46:07 »
Alıntı sahibi: Achromatic üzerinde Şubat 16, 2008, 04:00:43
Evet o kısmı ben de anlamadım? "Küfür yiyenlerden birinin de Gria_Himonas olması beni şaşırtmadı açıkcası." Bir kara yönü falan yok emin olabilirsin fakat istersen kendi kara yönlerimi sayayım sana?
Yorum yaparken azıcık dikkat ve yazıların kimlerin incittiğini de bilerek yazalım, şaka vs demeyin ben bunda şaka göremedim!
Neyse hayırlı uğurlu olsun! Umarım içeriği güzel bir blog olur.....
Sangria
Popoyuz, poposunuz, popolar :P
Yönetici
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #5 :
Şubat 16, 2008, 11:22:21 »
Ahahah ben okurken çok eğlendim canlarım ellerinize sağlık
Ayrıca arada yaptığınız dokundurmalar da çok hoşuma gitti doğrusu
Ama tüm yazılarda en çok güldüğüm cümle "Tüylerim diken diken olmadı çünkü yeni epilasyon yaptırmıştım ayıptır söylemesi" oldu maauhauhau
13 şubat...
(bkz:nurse)
(göstermek/gizlemek için tıkla)
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi
Paranoyak Megaloman
«
Yanıtla #6 :
Şubat 16, 2008, 13:22:58 »
Aa benim mesajım, avatarımı görmesem açmayacaktım o resmi iyi mi
Kulaklarım çın çın oldu
Çok güldüm okuyabildiklerime, teşekkürler
Dip not- yüz kere söylenmiş, merak ettim o işaretli yerleri ben
Dip not 2: Bir de küfür işinde Gria da var mıydı yahu? Benim bildiğim Eumelia' ya ve bana edildi bir tek :S Ya da Gria ekleyince etmiş miydi ? Okullar başladı benim beynim durdu iyi mi
«
Son Düzenleme: Şubat 16, 2008, 13:30:54 Gönderen: Fraktal
»
Why don't we break up
There's nothing left to say
I got my eye shut praying they won't stray
And when I sexed up
That's what makes the difference today
I hope you blow away
~ Robbie
Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #7 :
Şubat 16, 2008, 13:41:08 »
explorer'ın kurbanı olmuşsunuz siz, normalde firefoxda işaretli olarak görünmüyorlar, ama düzeltidiler... tekrar bakabilirsiniz...
Alıntı sahibi: Wizard üzerinde Şubat 16, 2008, 05:24:07
Bende bazı yazılar gözükmüyor, yazılar yerine ilginç simgeler var.
Gözükenlerden okuduğuklarımı zaten biliyordum ben.
pardon da sen nerden biliyordun
---
Gria himonas olayına gelince... bir cümle üzerine bu kadar düşmeniz de beni şaşırttı... sonuç olarak sadece Gria Himonas yapılmış bir eleştirri yok ortada... bir cümleden bu kadar sorun çıkartılıyorsa o zaman üyelerle ilgili hbaer hiç yapılmasın daha iyi, ki zaten üyelerle ilgili niye bu kadar az haber olduğunu da anlamışsınızdır diye tahmin ediyorum, gelin görün ki böyle olduğu halde bile yanlış anlaalar vesilesi başladı...
---
Alıntı sahibi: Sanguine üzerinde Şubat 16, 2008, 11:22:21
Ahahah ben okurken çok eğlendim canlarım ellerinize sağlık
Ayrıca arada yaptığınız dokundurmalar da çok hoşuma gitti doğrusu
Ama tüm yazılarda en çok güldüğüm cümle "Tüylerim diken diken olmadı çünkü yeni epilasyon yaptırmıştım ayıptır söylemesi" oldu maauhauhau
eğlenmene sevindim =) evet o kısım beni de acayip kopardı
---
okuyup da zevk alanlara teşekkürler =)
edit: her okuduğunuzu ciddiye mi alıyosunuz yahu
yapmayın, abartılar var, hiç olmayan şeyler var, saçmalanmış sözler var.. var da var... siz kahve falında çıkan her şeyin tutucağını mı sanıyorsunuz?
«
Son Düzenleme: Şubat 16, 2008, 13:46:47 Gönderen: Olwen
»
Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata
«
Yanıtla #8 :
Şubat 16, 2008, 14:10:17 »
Olayın üzerine düşmek? (kendi adıma konuşayım) her olayı abartan biri de değilimdir, ama sizin ufacık tefecik dediğiniz şeylerin insanları ne kadar üzdüğünün ya farkında değilsini ya da aldırmıyorsunuz, iki seçenekde birbirinden beter....
Neyse...bu konuyu uzatmam yersiz beni de ilgilendirmiyor (sadece Büşra için bir şeyler deme gereği hissettim) yukarıdaki iyi dileklerimi sundum zaten devamında da aynı başarıları göstermenizi diliyorum..Ne başarısı?? Bunun gibi>>
http://www.harrypottercafe.com/forum/empty-t13166.0.html;msg463580;topicseen#msg463580
Ben de okuyup zevk almıştım,ama şimdi zevk meselesinden çıktı iş!Eminim Gria'dan başka birilerine küfür edilseydi derhal banlanırdı olay da böyle komedi yazısı şeklinde yazılmazdı.ama önemli değil!Neyse niyetim polemik yaratmak değil, bir daha da bu başlığa yazı yazmayacağım, kimse de özel mesaj atmasın bana bu konuyu kendi adıma kapatıyorum!İsteyen devam edebilir....
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #9 :
Şubat 16, 2008, 14:21:06 »
orjinal yazıdan alıntı:
Alıntı
Görevini yapmak için kasan bu insanlara yapılan bu davranıştan ötürü kendisini buradan kınıyorum. Ben bile bu kadarını yapmam... Küfür yiyenlerden birinin de Gria_Himonas olması beni şaşırtmadı açıkcası. Üyelere olan sert ve yırtıcı tavırları tepki çekmiş olabilir. Öte yandan kimin küfür ettiği henüz belirlenemedi. Olayı çözeceğini söyleyen yöneticigillerden Eumelia'nın da bu konu hakkında herhangi bir yaptırımda bulunmadığı notlarım arasında yer almaktadır. Burdan da yöneticigillerin yerlerini ne kadar hak ettikleri kafaları kurcalayan bir başka sorudur.
bunu okuyunca aklınıza neler geldiğini görünce hayret ediyorum. yani "gria himonas küfürü haketti" mantığı çıkaran herkesi alnından öpüyorum.. yani kırk yıl düşünsem aklıma gelmez. aynı cümle "Küfür yiyenlerden birinin de Broker olması beni şaşırtmadı açıkcası." olsaydı, çıkacak mantık neydi? "Broker'ın acımasız tavırları nedeniyle küfür edilenlerden biri olması beni şaşırtmadı"
ki gria için de aynı şey geçerli. ama burnunuzdan kıl aldırmayan, kapris manyağı olmuşsanız yapacak bişey yok heralde. kendi fesatlığınızı başkasına yıkmakta üstünüze yok, tebrik ediyorum.
Alıntı
Burdan da yöneticigillerin yerlerini ne kadar hak ettikleri kafaları kurcalayan bir başka sorudur.
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #10 :
Şubat 16, 2008, 14:48:06 »
bu ara hepsini okuyamadım ama bazı eksik gördüğüm şeyler dışında olayı beğendim arkadaşlar, ellerinize sağlık
yeni tema ile bazı konsept değişiklikleri ile gayet güzel bi dırdırcı klonu olunabilir
Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #11 :
Şubat 16, 2008, 15:01:30 »
Alıntı sahibi: caerid lock üzerinde Şubat 16, 2008, 14:10:17
Olayın üzerine düşmek? (kendi adıma konuşayım) her olayı abartan biri de değilimdir, ama sizin ufacık tefecik dediğiniz şeylerin insanları ne kadar üzdüğünün ya farkında değilsini ya da aldırmıyorsunuz, iki seçenekde birbirinden beter....
Neyse...bu konuyu uzatmam yersiz beni de ilgilendirmiyor (sadece Büşra için bir şeyler deme gereği hissettim) yukarıdaki iyi dileklerimi sundum zaten devamında da aynı başarıları göstermenizi diliyorum..Ne başarısı?? Bunun gibi>>
http://www.harrypottercafe.com/forum/empty-t13166.0.html;msg463580;topicseen#msg463580
Ben de okuyup zevk almıştım,ama şimdi zevk meselesinden çıktı iş!Eminim Gria'dan başka birilerine küfür edilseydi derhal banlanırdı olay da böyle komedi yazısı şeklinde yazılmazdı.ama önemli değil!Neyse niyetim polemik yaratmak değil, bir daha da bu başlığa yazı yazmayacağım, kimse de özel mesaj atmasın bana bu konuyu kendi adıma kapatıyorum!İsteyen devam edebilir....
eğer sadece gria hakkında bir yorum yapılsaymıştı söylediklerinizde haklı olabilirdiniz, ama kim olursa olsun yazılmış tüm yazılarda
yergi
söz konusu, ve ben de siz bunu göremiyorsanız ona şaşıyorum... insanların neyden nasıl etkileneceğini bilmemiz ne denli mantıklı, biz kahin falan değiliz. üstelik yazarların üsluplarınınkinin de bizimkilerden farklı olduğunun farkındasınızdır umarım...
diğer bir mesele, griaya küfür falan edilmemişti, üstelik hiçkimseye cafede küfür edilmemeişti, edilseydi banlanırdı zaten. üstelik gerçekten küfür edilen iki insan da Eumelia ve Fraktaldı, msn üzerinden edildi ve bu yüzden banlanılmadı. Bir zamanlar Gria'yı msn üzerinden tehdit eden Fraktal'ın yaptığından sonra onu banlamamızı isteyen de Gria'ydı ve onu yapan da bizdik. lakin daha sonra Fraktal'ın banını kaldırmamızı isteyen de oydu. Ve o olaydan sonra cafede yapılmayan olayların bizi ilgilendirmediği kanaatine vardık ve bu böyle devam etti..
---
ve zeynep, senin cafe cinliğini bırakmaman için ne kadar direndiğimin farkındaydın ve burada da senden sırf çıkar uğruna bunu istediğimi düşünürsen de beni tanımamış olduğunun kanaatini getiririm... sen benim gözümde gerçek bir cin olduğun için bırakmanı istemediğimi biliyordun.. ama artık kimseye "lütfen bırakma" demiycem, isteyen istediğini yapmakta özgürdür...
bu olaydan ötürü başarı diye söz etmişsin, biz insanları kırmaktan başarı diye söz etmiyoruz.. ama bu gerçekten fesatlığın önde gideni bir olay... her neyse, dilediğinizi yapmakta özgürsünüz...
[bu mesajı buraya yazmayacaktım aslında, ama daha önce yazdığım yeri artık göremeyeceğini öğrenince buraya yazdım...]
Eumelia
ToXic Tears
Yönetici
Sert Espresso
«
Yanıtla #12 :
Şubat 16, 2008, 15:20:11 »
O haberi
ben
yazmıştım ve bu kadar sorun olacağını kesinlikle düşünmedim. Sanıyordum ki bizim cafemizdeki insanlar şaka kaldırabilirler. Ben orada kendi hakkımda da bir sürü abuk subuk şey yazdım; ama bunların sizin için bir önemi yok tabi. " Bana doknmayan yılan bin yaşasın" hesabı. Gria_Himonas'a o olayda küfür bile edilmemişti sadece uydurma bir haberdi o kadar. Neden uğraşıyorum kii bunları açıklamaya? Hiç mi hiç değmez aslında. Ne zevk ne de herhangi başka bi şey bıraktığınız için gerçekten çok teşekkür ederim. Yapılan bir iş en az bu kadar başka yöne çekilip en az bu kadar aptallaştırılabilirdi. Bence bu alınganlık falan değil artık sadece yarası olanın gocunması olayı gibi geldi bana. Şimdiye kadar kimseyle kişisel problemim olmadı bu siteden; ama bundan sonra öyle olacak gibi görünüyor. O haberde yazılan bir cümleyi alıntı yapıp onun üzerinde yorum yapmanız da gerçekten komik.
İyi günler.
Lekker als snoepjes met een sterretje op haar gedachten.
Met haar paarse handen komt ze weer om de harten te versieren.
Een lichtje daarin te zetten om alles wat je niet kan zien te laten zweven...
~ Emu
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi
''Est Solarus oth Mithas''
«
Yanıtla #13 :
Şubat 16, 2008, 15:37:28 »
Elinize sağlık müthiş olmuş en çok da
Şok Haber! Eumelia Olwen’ın kölesi mi oldu?
ve
Karanlık Lord'la röportaj
hikayelerine bayıldım.Sabah sabah(yeni kalkınca sabah sabah oluyor tabi) çok iyi geldi.
Achromatic
AlcooliC
Krema
Nue Weg ! nach du !
«
Yanıtla #14 :
Şubat 16, 2008, 18:41:35 »
Alıntı sahibi: caerid lock üzerinde Şubat 16, 2008, 10:46:07
Alıntı sahibi: Achromatic üzerinde Şubat 16, 2008, 04:00:43
Evet o kısmı ben de anlamadım? "Küfür yiyenlerden birinin de Gria_Himonas olması beni şaşırtmadı açıkcası." Bir kara yönü falan yok emin olabilirsin fakat istersen kendi kara yönlerimi sayayım sana?
Yorum yaparken azıcık dikkat ve yazıların kimlerin incittiğini de bilerek yazalım, şaka vs demeyin ben bunda şaka göremedim!
Neyse hayırlı uğurlu olsun! Umarım içeriği güzel bir blog olur.....
yok zeynep saol gria nın ara yönleri olmadığını bendebiliyorum snn kara yönlerini merak da etmiyorum... çok saol kızdırmak istemedim sizi !!
Dönmezsin bilirim :'( ama ben yinede Severim !!
...Geçti istemem gelmeni
Yokluğunda buldum seni
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme artık neye yarar...
Necip Fazıl Kısakürek
Sayfa: [
1
]
2
Yukarı git
Yazdır
« önceki