|
Fantasticc
|
 |
« : Temmuz 25, 2007, 16:29:51 » |
|
Seçenek 1Tarih: 10 Ağustos Cuma Saat: 18:00 veya civarı Yer: İstanbul - Avrupa yakası Seçenek 2Tarih: 11 Ağustos Cumartesi Saat: 14:00 ve sonrası Yer: İstanbul - Avrupa yakası yukarıdaki seçeneklerden birine kesin olarak katılabilecek olanlar aşağıya isimlerinizi yazsınlar ve hangi seçeneği tercih ettiklerini belirtsinler. eğer yeterli katılım olursa bir sinema salonu kapatıp bir buluşma düzenleyebiliriz, biletler de normalden daha indirimli olur. Eğer çok fazla kişi olmazsa ufak bir buluşma yapar öyle gideriz, ama indirim falan ayarlayamayız  tabi durum bi de benim iş yoğunluğu duruma bağlı ama bişeyler ayarlamaya çalışırım mutlaka  sizde durumlar nedir, bi nabız yoklayalım...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 26, 2007, 09:48:04 Gönderen: Fantasticc »
|
|
|
|
|
|
|
|
Patronus
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 25, 2007, 16:37:51 » |
|
ankaradakiler için de bir buluşma ayarlayabilir miyiz???
|
|
|
|
|
|
SEV! Düşünmeden, umursamadan, sadece hayatın bir parçası olduğunu bilerek
Unutma!
Belki o, diğerlerinden farklıdır...
bazen sevmek yetmezmiş; bazen hayat yetersiz gelirmiş insana. bazen insan için sadece bazenmiş hiç önemi yokmuş gibi geldiğinde hayat yine hayatlığını gösterirmiş...
Bazen insan yok olmak istermiş; izin verilmeyeceğini bile bile...
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 25, 2007, 16:41:27 » |
|
onu ankaralı yöneticiler düzenlesin  onlar kendi arasında filme gidecekler ama, site buluşması yaparlar mı bilmem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 25, 2007, 16:57:16 » |
|
fant abi hangi sinemaya yani neredekine gidiliyo?
|
|
|
|
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 25, 2007, 17:06:10 » |
|
henüz belli değil ama AFM sinemalarından biri olabilir, kesin değil söylediğim gibi, sizden gelen katılım sayısına göre şekillenecektir. Ama ben beyoğlu'nda olmasını istiyorum  fakat beyoğlu AFM tadilatta olduğu için başka bir yer de olabilir... Emek fln örneğin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 25, 2007, 17:09:23 » |
|
bakırköy olamaz mı 
|
|
|
|
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
|
harrydelisi(melike)
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 25, 2007, 17:23:32 » |
|
izmir içinde bişeyler ayarlasak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 25, 2007, 17:28:36 » |
|
bakırköy olamaz mı  bakırköy ev taksim arası 10 dakikada bir dolmuş var arkadaşlar  ona binip gelirsiniz rahatlıkla... --- izmir içinde bişeyler ayarlasak  izmirli arkadaşlar da kendi arasında buluşsun, bize bol bol fotoğraf yollasın 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 25, 2007, 17:33:11 Gönderen: Fantasticc »
|
|
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 25, 2007, 17:48:26 » |
|
biraz fazla olcam ama 6 çok geç değil mi.film 8 gibi falan bitse taksimden bakırköye dönüş ve bakırköyden 1,5 saatte bizim ev derken saat 10 olur  *sarah_dan* ve ben gelmeyi istiyoduk ama olmaicak galiba  saat biraz daha erkene alınabilir mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 25, 2007, 18:08:41 » |
|
10 ağustos'ta gidersek akşam olur. 11 ağustos'ta gidersek öğleden sonra olur. eğer çoğunluk o gün gelecekse, o gün yaparız. fark etmez 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hienalfi889
Süt
........tomorrow.........is a different day.......
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 25, 2007, 21:23:21 » |
|
ya izmittede böyle bişey yapamazmıyız lütfennnnnnnn biz hep böyle şeylerden mahrum kalıyoruzzzzzzzzzzzzz.............. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harrydelisi(melike)
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 25, 2007, 22:00:01 » |
|
bakırköy olamaz mı  bakırköy ev taksim arası 10 dakikada bir dolmuş var arkadaşlar  ona binip gelirsiniz rahatlıkla... --- izmir içinde bişeyler ayarlasak  izmirli arkadaşlar da kendi arasında buluşsun, bize bol bol fotoğraf yollasın  ben foto işini anlamadım ne fotosu göndercez izmirden gelicek olan arkadaşlarda biz izmirde sabah ilk seansa gitmeyi düşünüoz agoraya ben arıyıp örenirim gelicek olanlar sölesin yeterki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~FrozenHunter~
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 26, 2007, 08:21:19 » |
|
ya izmittede böyle bişey yapamazmıyız lütfennnnnnnn biz hep böyle şeylerden mahrum kalıyoruzzzzzzzzzzzzz..............  ya izmit aslında yakın istanbul a ben yalova dan belki bi ihtimal gelebilirim bi deniz otobüsüne bakar da işte bilmiyorum 
|
|
|
|
|
|
Darkness will be no more in the Golden Era..
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #14 : Temmuz 26, 2007, 09:48:45 » |
|
yönetim kadrosundan hiç kimse o tarihte istanbulda olmayacağı için buluşmayı iptal ediyoruz arkadaşlar :S artık siz kendi aranızda buluşun ve deneyimlerinizi bize yazın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|