|
Fantasticc
|
 |
« : Kasım 22, 2007, 17:31:35 » |
|
Biliyorumki aranızda İngilizce bilen arkadaşlar var. Bu arkadaşlar arasından, nette geçirdiği zamanın ufak bir kısmını haber eklemek için ayırabilecek arkadaşlar arıyoruz. Uzun süredir bu konuda büyük bir eksiğimiz var, birden fazla kişi editör olursa eğer, herkesin görevi hafifler ve çok az vakit ayırarak çok büyük katkılar sağlayabilirsiniz. Cafe'nin size ihtiyacı var, onu habersiz bırakmayın  (bu gözyaşları duygu sömürüsü içindir, belirtiym şimdiden  ama aklıma başka çare gelmedi :S)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deathlycaner90
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 22, 2007, 18:43:43 » |
|
beeeen hemen istiorum zaten bnm site var ona ing haber buluorum verita dan snitchseeker dan felan kendime eklerken size de eklemişim çok mu yanii e bu arada ing de iidir
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 22, 2007, 19:19:05 Gönderen: deathlycaner90 »
|
|
|
|
|
yase
Süt
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 22, 2007, 19:13:30 » |
|
çok isterim kabul edersenizz dil bölümündeyim zaten!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hezarfen
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 24, 2007, 00:43:23 » |
|
Ben daha önce başvuru yapmıştım ancak cevap alamamıştım.Sadece ingilizce değil web tasarım ve kodlamadan da az çok anlıyorum..Umarım yardımcı olabilirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_kardelen_kktc_
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 21, 2007, 16:28:48 » |
|
her ne kadar inte fazla giremiyor olsam da bnde yardımcı olabilirim
|
|
|
|
|
|
tokiohoteltr.your-board.com yeni açtığım sitenin adresidir tüm thciler eklesin
|
|
|
|
sevginur
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 01, 2008, 16:10:24 » |
|
benim ingilizcem iyidir istiyorsanız haber editörü olurum
|
|
|
|
|
|
kafana tokadan başka birşey takma
|
|
|
|
missmurder
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 13, 2008, 18:04:09 » |
|
Ben de ben de ben de  yardım edeyim size  Fraktal'a yardımcı olurum, hafifler o da biraz haber konusunda 
|
|
|
|
|
|
DeviantArt'immm!! Lutfen bi goz atin  Niye güzel dostluklar, iyi insan ilişkileri bekliyorsunuz ki? Gereksiz bunlar azizim. Hayatın tadını çıkartın. Ütopya'ya da ulaşmaya kalkmayın sakın. Boşuna uğraşmış olursunuz 
|
|
|
|
lostsoul
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 05, 2008, 18:00:47 » |
|
bnm ingilizcmde iyi bende cevribilirim. trkçe ing cevirisi deil ing. den türkçe çevirisini çok iyi yapabilrim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HPC ölüm yiyenleri
Süt
KÖTÜLER DAİMA KAZANIR
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 18, 2008, 20:18:20 » |
|
ben size tam uygunum zamanım çok ingilizcem bol benden iyisi mi var ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 04, 2008, 21:05:54 » |
|
başvurusu kabul edilenler var mı acaba?  ben size tam uygunum zamanım çok ingilizcem bol benden iyisi mi var ?
Siz yazalı bir hayli olmuş gerçi, ama ben cevap vereyim. Eğer ciddiyseniz bu konuda benle ÖM kanalıyla iletişime geçin. Eğer tatmin olursam Fantasticc' e iletirim, siz de editör olursunuz.
|
|
|
|
|
|
Why don't we break up There's nothing left to say I got my eye shut praying they won't stray And when I sexed up That's what makes the difference today I hope you blow away ~ Robbie
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 04, 2008, 22:07:10 » |
|
Ben de bir mesaj atıp onaylayarak, Fraktal'ın haber editörü seçme konusunda tam yetkili olduğunu belirteyim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|