Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 08:12:07  

Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İmza Boyutları 150x300  (Okunma Sayısı 1566 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #30 : Şubat 17, 2008, 01:24:24 »

burada yönetimden olmak kölelik olarak görünüyor. ama bundan sonra burnu kafdağında olanlara söz hakkı tanımıyoruz.

imzaların neden silindiği belli, kurallar gayet açık. elbette hoşunuza gitmeyebilir ama zaten hoşunuza gitsin diye koymuyoruz bu kuralları. herkese sevimli görünmek gibi bi kaygımız yok.

ayrıca "imzalara yorum yapılamaz" diye bir kural da yok. nyks ve ben kendi keyfimiz için, "bu insan madem imzasını değiştirme zahmetine girmiyor, biz ne diye uyarı yazma zahmetine girelim" diyerek mesaj yazmıyorduk. sanguine lutfetmiş uyarısını yapmış.  öpüp de başınıza koyun. Dil Çıkaran

ama başkasında kabahat bulmaya bayılan ve kendisine asla bakmayan çocukların olduğu bir sitede bulunuyoruz. bu yüzden normaldir böyle isyanlar. ama bundan sonra bu tip laubali diyaloglara taviz verilmeyecek ve kısa süreli uzaklaştırmalarla konu bitirilecektir. tekrar edildiği takdirde süresiz cezalar da gelir. bu sitede demokrasi uygulanmadığını ve yöneticilere yapılan her türlü yanlışın zevkle cezalandırıldığını hatırlatayım.

kuralları anlayacak kadar zeka kapasiteniz olduğunu düşünüyorum. bunların "nedeni", "nasılı" olmayacağını, sadece bunları uygulamakla yükümlü olduğunuzu bilin yeter. ısrarlar hatalar yapanlar da, ısrarla siteden uzaklaştırılacaktır. bu kadar basit. kimseyle uğraşacak durumda değiliz.
« Son Düzenleme: Şubat 17, 2008, 01:32:17 Gönderen: Fantasticc » Logged

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: İmza Boyutları 150x300
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 08:12:07 »

Sangre
Sangria, Sanguine, Sinek, Sangre
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Too late i'm dead

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Şubat 17, 2008, 01:26:48 »

Arkadaşlar ben yorumumu silmeyi falan unutmadım, silmedim. Diğer yöneticilerin yorumsuz sildiklerini bilmiordum ki bilsem de bu bir şey değiştirmezdi. Eğer Marvolo'dan önce başkalarında da o imzayı görmüş olsaydım (benden önce diğer yöneticiler silmemiş olsaydı) diğerlerine de aynı yorumu yazardım. Ama kısmet sadece marvolo'ya olmuş. Bunun için kimseye hesap verecek de değilim. Keyfime göre istersem birinin imzasını siler yorum yazarım, istemessem diğerininkine yazmam. Beni yargılama hakkı hiçbirinize ait değildir. Zamanında marvoloya çok yardım etmiştim, onları yaparken canım cicim Yasemin'iydim, şimdi hoşuna gitmeyen bir şey yapınca mı böyle oldum?

Tekrar hatırlatıyorum, burası bizim ve bizim kurallarımızla yönetiliyor. Kimseye hesap vermem, cevap vermek zorunda da değilim. Artık bıkkınlık getirdi bu saçma yorumlarınız. Mantıklı eleştiri yapıp özel mesaj yolunu kullanan kişiler benden daima cevap alır, ama kendini bişe sanan adamlara artık cevap vermiyorum, bilginize.

Başlığı da kilitliyorum, önemli olan ilk mesajdaki duyuru zaten.

edit: ayrıca dikkatle yeniden okuyunca fark ettim yorumlardaki bir saçmalığı. burası türkiye cumhuriyeti değil, bizler seçimle başa gelmiyoruz. kendi kurduğumuz sitede kendi kurallarımızı uyguluyoruz, cumhuriyet falan da değiliz!
« Son Düzenleme: Şubat 17, 2008, 01:43:03 Gönderen: Sanguine » Logged

Fraktal Öpücük

Yok Nurse falan!
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: