Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 09, 2008, 00:15:34  

Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İmza Boyutları 150x300  (Okunma Sayısı 1510 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« : Şubat 14, 2008, 20:58:58 »

İmzalarda kullandığınız resmin maksimum boyutları 150 (yükseklik) ve 300 (genişlik) olarak değiştirilmiştir. Yarından (15 Şubat 2008) itibaren, bu ölçülere uymayan tüm imzalar uyarılmaksızın silinecektir.

(Sadece yazı veya resim+yazi şeklinde olan imzaların maksimum yüksekliği ise 170'dir.)

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: İmza Boyutları 150x300
« Eklendi: Ağustos 09, 2008, 00:15:34 »

Achromatic
Yine ,yeni,yeniden...
Krema

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Şubat 14, 2008, 21:00:21 »

yapma fant yaa :S ne yapalım yeni formata göre bi imza yapıcaz.... kurallara uymamak olmaz...

"Güzeldin Birçok Can Yakabilirdin, Sen Bir Canı Çok Yakmayı Seçtin"
Sürgün Melek
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

●๋●~Sürgün Melek~●๋●

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Şubat 14, 2008, 21:04:04 »

Kötü olmuş bu yahu  Aww Sanırım sizin imzanız ve bir kaç imza dışında hepsini siliceksiniz  Dil Çıkaran

Özgür olmak istiyorum
Uçmak istiyorum sonsuzlara
Kanat açmak istiyorum semalara
Bulutların üzerinde dans etmek istiyorum
Bir derdim bir tasam bir hüznüm olsun istemiyorum
Beni bana bırak ne olursun
Özgür olmak istiyorum
Özgür olmak...

Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #3 : Şubat 14, 2008, 21:24:22 »

umarım hepsini sileriz Gülümseyen

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>
pesimist_RG
Miss.Winchester
Sert Espresso

--Lonca Editörü--

meryembulbul94@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : Şubat 14, 2008, 22:05:13 »

yükseklik iyi de genişlik çok küçük değil mi :/

S U P E R N A T U R A L Hayran Kulübü
emruda
Kakao

rupemda

emruda_09@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Şubat 15, 2008, 00:15:32 »

yaa bende daha yeni imzama resim eklemeyi öğrenmiştim Aww ve küçük oluyor diye üzülüyordum Kahkaha tam isabet benimki silinmez inş Kahkaha

...!!!                                  
                           Bir sabah elbet
                     güneşte doğacak penceremde;
                            Ama bilki ateşin
                     hala yanacak yüreğimde..
                            Gözyaşlarım akıp gidecek
                     selden öte selden ziyade...
                            Bir canım var vereceğim
                     maldan öte maldan ziyade.........
patiayak_ecosh
Kakao

SENİ ÇOK ÖZLEDİM BARIŞ'IMMM

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Şubat 15, 2008, 02:20:13 »

neyse ya zaten su anda kıssacıkk bı yazı var ımzamda  Kahkaha

*BARIŞ AKARSU,AZAZEL,METALLİCA.AMON AMARTH,KORN,SLİPKNOT,EVANESCENCE dinleyicisi*]

*LOST,HEROES VE NİP-TUCK İZLEYİCİSİ*

HAYATTA PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALAN TEK ŞEY SEVGİDİR.KALBİNİZDEN SEVGİYİ HİÇ EKSİK ETMEYİN....B@RI$ AKARSU
joshbsr14
<Linkinladies , Mike ve Chester> Piramitçi Ailesi'nin reisi :))
Köpüklü Kapuçino

Lindsay & Danny

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Şubat 15, 2008, 15:25:57 »

kötü oldu yaa inşalah benimkide silinmesz Aww Terleyen

Türküz doğruyuz ölümüne Linkin Parkçıyız
 Anti Lost ve Anti Emma
Harley Quinn
Elwood Blues
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Harley Quinn

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Şubat 15, 2008, 16:43:19 »

benim imzam olmamış mı sileyim mi tarzı sorular sormayın boyutu uymuyorsa silinir bu kadar açık ve net

Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #9 : Şubat 15, 2008, 17:49:35 »

arkadaşlar forumda dolaşırken gördüğümüz imzaları silmeye başladık. ama kimse "şunu imzası daha büyük, neden önce benimki silindi" fln demesin. çünkü büyüklük sırasına göre değil, önümüze geldiği şekilde siliyoruz.

ayrıca imza, avatar, kişisel mesaj vb yerlerde reklam yapılamayacağını hatırlatayım.

Asklepios
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Şubat 15, 2008, 22:14:48 »

arkadaşlar forumda dolaşırken gördüğümüz imzaları silmeye başladık. ama kimse "şunu imzası daha büyük, neden önce benimki silindi" fln demesin. çünkü büyüklük sırasına göre değil, önümüze geldiği şekilde siliyoruz.

ayrıca imza, avatar, kişisel mesaj vb yerlerde reklam yapılamayacağını hatırlatayım.

İmzam gitmiş Dil Çıkaran Neyse boynumuz kıldan ince Kahkaha Bi sorum olacak bu imzayla ilgili. Reklam derken, örneğin not defterindeki hikayemin linkini koyabilir miyim? Bir ikincisi de. 300 genişlik için fazla küçük değil mi, yani ince uzun imzaları kullanamayacağız Terleyen Bir de çakallık yapıp 110 x 600 lük bir resmi ortadan ikiye bölüp kullanabilir miyiz Dil Çıkaran? (Tamam sonuncusu şakaydı, ama diğerleri ciddi Terleyen )

deathlycaner90
Wizartry Hil <3 :)
Role Playing
Sert Espresso

۵۵hiLL <3 cNr۵۵

caner@hilarydufftr.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Şubat 16, 2008, 00:49:44 »

vhuuuuu imzam uçmuş
vbaaa 150x300 küçük imzamı o boyuta getireim dedim yok oldu artk yeni imza yapacaz ama ii oldu aslında forum çirkin duruyordu
ellerinize sağlık Hede Hödö

Marvolo
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Şubat 16, 2008, 09:39:51 »

tüm imzalar uyarılmaksızın silinecektir.
bunu yeni okuyuorm.Bir duyuruyu yaptıktan sonra sadece 1 gün mü verdnz?ya girmeynlr nolcak yada bakmaynlar?ki ben farketmemişitm bile...Ama takıldığım nokta imzamdaki resmin ve ne yazdığımı tamamen hatırlayamadığım yazı ve linklerin silinmesi değil.Belirttiğiniz gibi uyarılmaksızın silinmiş herkesinki.Yanlız benim kine birde "hayvansal boyutlarda" etiketi konulmuş...bu uyarımı nedir bu laf çakmanın amacı  Kararsız yani herkeste olsa anlarm.Bendeki "hayvansal boyutlarda"ki fotoğrf,sitede bir çok kişide daha aynı boyutta vardı ve onlarınki sadece silinrken benim ki silinp butür bişey konulmuş Kararsız hangi arkdş yaptı çok çok merk ettm Kararsız onu kutluorm ve bi süre bu msjını imzamdan kalırmayıp bu "hayvani boyutlu(?)"imzayı silmeyeceim kutlarım kendisini...
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #13 : Şubat 16, 2008, 11:33:08 »

imza silme işleminin çoğunu ben ve nyks beraber yaptık. en başlarda herkesin imzasına bu tip uyarılar koyarken, sonra uzun sürdüğüne ve değmeyeceğine karar verdik ve hepsini silmeye başladık. daha önce yazdığımız yorumları da sildik. ama seninkini unutmuşuz, kusurumuza bakma lütfen. kişisel birşey değildi.

imzalar için 1 gün süre tanımamız ise neden yadırganıyor anlamadım. daha önceki resmi imza boyutu 150x450 idi. ki silinen imzalar bu ölçülerden bile büyüktür. yani hiç kimse "bilmiyordum" diyemez. çünkü eski kurallara uymayanlar silinmeye başlandı.

ayrıca, "acaba bu üye imzasında ne olduğunu hatırlıyor mu" diye düşünmemizi lütfen beklemeyin. hakikaten imzaları tek tek silmek bile oldukça fazla vakit alıyor, bir de bu tip ekstralarla uğraşmamız bizlere de yazık ediyor. kodlardan sadece resmi silince fln da daha önce "siz nasıl benim imzama karışırsınız, bi kısmını değiştirirsiniz" şeklinde isyanlar gelmişti. şu anda isyan gelmese bile bunu yapamayız zaten (zamandan dolayı), ama yine de bu topyekün silme kararını almamızda yardımcı oldu.

İmzam gitmiş Dil Çıkaran Neyse boynumuz kıldan ince Kahkaha Bi sorum olacak bu imzayla ilgili. Reklam derken, örneğin not defterindeki hikayemin linkini koyabilir miyim? Bir ikincisi de. 300 genişlik için fazla küçük değil mi, yani ince uzun imzaları kullanamayacağız Terleyen Bir de çakallık yapıp 110 x 600 lük bir resmi ortadan ikiye bölüp kullanabilir miyiz Dil Çıkaran? (Tamam sonuncusu şakaydı, ama diğerleri ciddi Terleyen )

reklam derken başka bir siteye link içeren veya link içermese bile adı geçen şeylerden bahsediyorum. yoksa yazdığınız hikayeleri, gruplarınızı vs tabi ki tanıtabilirsiniz Dil Çıkaran

ayrıca eğer resimleri yarıya bölünce 150x300'ü aşmıyorsa kullanın tabi Hede Hödö
« Son Düzenleme: Şubat 16, 2008, 11:54:37 Gönderen: Fantasticc » Logged

Sangria
Popoyuz, poposunuz, popolar :P
Yönetici
Has Türk Kahvesi

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Şubat 16, 2008, 11:43:16 »

bunu yeni okuyuorm.Bir duyuruyu yaptıktan sonra sadece 1 gün mü verdnz?ya girmeynlr nolcak yada bakmaynlar?ki ben farketmemişitm bile...Ama takıldığım nokta imzamdaki resmin ve ne yazdığımı tamamen hatırlayamadığım yazı ve linklerin silinmesi değil.Belirttiğiniz gibi uyarılmaksızın silinmiş herkesinki.Yanlız benim kine birde "hayvansal boyutlarda" etiketi konulmuş...bu uyarımı nedir bu laf çakmanın amacı  Kararsız yani herkeste olsa anlarm.Bendeki "hayvansal boyutlarda"ki fotoğrf,sitede bir çok kişide daha aynı boyutta vardı ve onlarınki sadece silinrken benim ki silinp butür bişey konulmuş Kararsız hangi arkdş yaptı çok çok merk ettm Kararsız onu kutluorm ve bi süre bu msjını imzamdan kalırmayıp bu "hayvani boyutlu(?)"imzayı silmeyeceim kutlarım kendisini...

Her yöneticinin farklı bir stili vardır. Siteye az girdiğim için şu ana kadar bir tek senin imzanı silme fırsatı buldum, onda da bu yazıyı ben koydum. Çünkü göz zevkimi rahatsız ediyordu sayfanın yarısını kaplayan imzan. İlkokul çocukları gibi onlarınkine yazılmamış benimkine yazılmış demeden önce yönetimde 10 kişi olduğumuzu ve kendi düşüncelerimize göre hareket etme yetkimiz olduğunu anımsamanı isterim. Hayır bir de nasıl ben bilmiyordum diyebiliyorsunuz anlamıyorum cidden, sayfanın kötü görünmesine, uzun süre içinde açılmasına neden olan imzalar hangi forumda hoş karşılanıyor ki burda da hoş karşılansın?

Ah yazımı silmemen benim düşüncelerimi yansıtması açısından hoşuma bile gider ayrıca. En azından aynı imzaya sahip kişiler ben imzalarına el atmadan önce değiştirme şansı bulurlar..

Ayrıca işin en kötü tarafı da ne biliyor musunuz? İmza yeri minicikken ve scroll barla konulan resimlerin görünmeyen kısmı aşağı yukarı yapılarak görülebiliyorken anca Fantasticc'nin başının etini ben yemiştim imza kısmını büyüt diye. Bu kadar suyunu çıkartacağınızı düşünemedim tabi, çok üzgünüm.
« Son Düzenleme: Şubat 16, 2008, 11:47:11 Gönderen: Sanguine » Logged

Fraktal Öpücük

(bkz:nurse)
(göstermek/gizlemek için tıkla)

Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: