|
Nezii
|
 |
« Yanıtla #45 : Ekim 04, 2007, 22:09:13 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #47 : Ekim 05, 2007, 17:59:16 » |
|
Mutlu yıllar efenim. Gerçi biz de bişilerin doğum gününü kutlicaktık ama yüzümüze gözümüze bulaştı. Neyse tekrardan mutlu yıllar. Tema güzel olmuş bu arada
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
Poşet Kız
|
 |
« Yanıtla #48 : Ekim 05, 2007, 18:49:00 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olwen
|
 |
« Yanıtla #49 : Ekim 05, 2007, 20:33:44 » |
|
konuyu daha dün gördüm, ve anca bugün okuma fırsatım oldu mesajların tamamını aklıma söyleyecek bir şey gelmiyo; ama, cafenin doğmasını sağlayan abicik Fantasticc'e teşekkür etmesem olmaz  [bu kadar yeter, kafam durdu  ]
|
|
|
|
|
|
  Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
|
|
|
|
pansy
|
 |
« Yanıtla #50 : Ekim 06, 2007, 16:52:36 » |
|
ben yeni gördüm bu konuyu yav  baştan belirtmeliyim tema gerçekten harika olmuş .. ellerinize sağlık  hpc'm .. bana o kadar çok şey öğrettiki .. hayatımda unutamayacağım en önemli şeylerimden biri bu site .. buraya geldiğim ilk günü hatırlıyorum .. o zamanlar forumun ne olduğunu bilmediğimi söylesem yeridir  daha profile imza-avatar eklemek,bilgisayardan resim upload etmek gibi olayları bilmemekteyim.Okulların açılmasına çok az var ve ben liseye başlıyacağım bu da yeni bir okul-yeni arkadaşlar kısacası tamamiyle yabancı olduğun bi ortam demek.Endişeliyim huzursuzum ozamanlar.Kafeye mesaj yazmaya başladım ama o ne şevktir.Endişemi unutmak içindi snrm.Sonra yavaş yavaş imza avatar eklemeyi öğrendim.Tanımaya başladım.Süt ünvanı beni rahatsız etmeye başladı.  Şeker oldum onuda beğenmedim Kakao oldum.Tabi bu arada cafeme bağımlı da oldum  Çabucak geçti zaman  Ve bugün burdayım hala.Yüzünü görebilip sesini duyabildiğim,hergün görüştüğüm o sıkıcı arkadaşlarımdan daha muhteşem dostlarım var.Cafemdeyken herşeyim var.Güvendeyim sanki  Acısıyla tatlısıyla 1 seneyi aşkın süredir cafemdeyim,daha uzun seneler cafemde olucam Cafemi seviyorum  İİki varsın cafem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Şey!
|
 |
« Yanıtla #51 : Ekim 06, 2007, 21:20:45 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 06, 2007, 21:21:17 Gönderen: Spider03 »
|
|
Sinek'ten selamlar 
|
|
|
|
StaticPulse
|
 |
« Yanıtla #52 : Ekim 07, 2007, 20:10:55 » |
|
Gecikmeli olarak söylüyorum İYİ ki doğmuş CAFE'miz!!!! ne zamandır girmiyodum unutmuşum valla... Tatlı talı günlerimiz oldu, ağzımızın kulaklarımıza değip orda bir süre kaldığı günler oldu.... Maşallahımız var 1,5 yıldan fazla oldu sanırım bnm buraya üye oluşumun, gözümüzün önünde büyüdü kocaman oldu... Daha nice doğum günlerine  ...
|
|
|
|
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!!
|
|
|
|
Daniel Potter
|
 |
« Yanıtla #53 : Ekim 08, 2007, 14:05:41 » |
|
mutlu yıllar  :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Apus
|
 |
« Yanıtla #54 : Ekim 08, 2007, 20:04:01 » |
|
Bu dersler insanda akıl bırakmıyor ki anacım  Cafenin 2. yılı olduğunu unutmuşum  Neyse,cafemiz olmasaydı bazı iyi insanlarla nasıl tanışırdım  Geceleri nasıl vakit geçirirdim  (yanlış anlaşılır bu  )yani eğlenmek manasında efenim  Buraya yazı yazmak bile Türkçe'mi geliştiriyor  Düzgün Türkçe konuşamam ben  Neyse iyi ki doğdun cafem 
|
|
|
|
|
|
The grass was greener The light was brighter The taste was sweeter The nights of wonder With friends surrounded The dawn mist glowing The water flowing The endless river
Forever and ever!!
|
|
|
Marissa
Merry Gentry
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #55 : Ekim 08, 2007, 22:59:14 » |
|
Bu arada sevgili adminimiz temadaki yeni resme ayrıca bittiğimi söylemeden geçemicem.Vayy diyorum harika olmuş.eliniz dert görmesin efenim. 
|
|
|
|
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #56 : Ekim 08, 2007, 23:14:16 » |
|
Bu arada sevgili adminimiz temadaki yeni resme ayrıca bittiğimi söylemeden geçemicem.Vayy diyorum harika olmuş.eliniz dert görmesin efenim.  Di mi  Çok yakışmış, öncekinden güzel olmuş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hp-95
ℓ ỉvє ỉи уσυя нρ-95, ρℓαу ỉи συяѕ.
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

SBS'ye gireceğim için çok fazla bilg. açamıyorum
|
 |
« Yanıtla #58 : Ekim 10, 2007, 23:01:52 » |
|
bu arada söylemeyi unuttum cafenin resmi değişmiş harry uçuyor falan güzel olmuş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LORD OF RED CASTLE
|
 |
« Yanıtla #59 : Ekim 29, 2007, 12:53:03 » |
|
Helal be yürü en has HP forumu mutlu yıllar (biraz geç oldu ama neyse)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|