Marissa
Merry Gentry
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« : Ekim 03, 2007, 08:02:30 » |
|
Bugün arkadaşlar mutlu bir günümüz. Bugün cafemizin ve sevgili Broker'in(gerçi onu özledik uzun süreler ortalarda yoktu)doğum günü.Sevgili bebeğimiz 2.yaşına bastı.Büyüdü,yürüdü ve bugünde koşuyor. Zamanın birinde işte tamda bugünlerde bir kaç harika genç insan bir araya gelip bu sıcak ortamı birlikte açtılar.Ve bizimle paylaştılar.Bizide içlerine bu sıcak ortama aldılar.Birlikte güzel anılarımız oldu.Nice mutlu yılları daha birlikte yaşıyalım.Doğum günleri kutlu olsun.  Harry Potter Cafe'yi Seviyoruz *keşke elimden daha fazlası gelse.Mutlu yıllar çocuklar,cafenin mimarları.. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 03, 2007, 08:10:28 Gönderen: Marissa »
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 03, 2007, 11:13:16 » |
|
iyiki dooğğğduuun biiizzeeee, iyi kii dooğğduuun biiizeeee  geride bıraktığımız 2 yıl boyunca çok tuhaf deneyimler yaşadık gerçekten. acı-tatlı derlerya, aynen öyle  ama güzel bi duygu bu. pek çok şahane insanla tanıştım cafe sayesinde. çoğu kişiyle daha fazla sohbet etmek, daha fazla zaman geçirmek isterdim. ama olmuyor bir türlü :S neyse geleneksel bi adettir, bu gibi yıldönümlerinde dilek tutar insanlar. benim dileğim de "siteyle değil, insanlarla daha fazla vakit geçirmek" olsun. hatta herkes kendi dileğini yazsın bence  (bu arada yukardaki bebek olayı süper olmuş marissa  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Merry Gentry
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 03, 2007, 13:20:24 » |
|
ehü ehü saol.Keşke bu güzel insanlarla daha fazla vakit geçirebilsem işte dileğim bu.Kötü anılar olmasa hep güzel anlar yaşansa. Dünya ve cafe barışı diliyorum. 
|
|
|
|
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 03, 2007, 13:53:23 » |
|
güzellik yarışması temennisi oldu ama bu  "dünya barışı diliyorum" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 03, 2007, 15:50:23 » |
|
doğum günü niyetine forum temasını değiştirdim  (bazı ufak değiştirmeler yapabilirim  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sehzaden27
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 03, 2007, 15:52:00 » |
|
bende tam noluyo diyecektim güzel oldu ama  yinede alıştığımız şekliyle kalsın bence sadece doğum gününe özel değil mi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 03, 2007, 15:53:59 » |
|
aslına bakılırsa ben çok sevdimi bunu  bu yüzden kalıcı olabilir  ama ölüm yadigarlarının çıktığı günlerde yine diğer turuncu ağrlıklı temaya dönebiliriz. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sehzaden27
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 03, 2007, 15:57:11 » |
|
baştaki resimler çok güzel fant abi ya bi de harry potter cafe yazısı güzel olmuş  bunları sen yapıyosun demi grafiker olduğunu duymuştum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Merry Gentry
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 03, 2007, 16:01:10 » |
|
vayyy tema süferrrr ötesiii süpper olmuş eline sağlık Fant. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inferius
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 03, 2007, 16:04:53 » |
|
2 sayısını hep sevmişimdir  nerden girdim olaya neyse iyiki böyle bir site kurulmuş hiçbir sitede olmayan bi hava var bu sitede daha güzel bir ortam var birçok dost edindim hepside gerçekten dost iyiki böyle bir site kurmuşsunuz gerçekten sağolun  e o zaman iyiki doğdu Harry Potter Cafeee Ediiiit : Tema çok hoş olmuş
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 03, 2007, 16:11:40 Gönderen: inferius »
|
|
Life is a... "Obsessions lament to freedom. A timeless word the meaning changed. But I'm still burning in your flames..."
...Lie.!
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 03, 2007, 16:09:19 » |
|
Bu tema çok süper olmuş ellerinize sağlık  ve seni seviyorum harry potter cafe 
|
|
|
|
|
|
Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. Bir ömür karşılığı, bir ömür yani. Ne saçma... Bahar mıdır bizi bu hale getiren? Galiba. ~Can Yücel
|
|
|
|
|
|