|
Elentari
|
 |
« Yanıtla #15 : Ocak 11, 2008, 19:28:01 » |
|
Hmm tamamdır o zaman  Sağol Marissa abla 
|
|
|
|
|
|
Yok... Yok... Yok... Cafe'de çook uzun bir süre yok!
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #16 : Ocak 11, 2008, 19:35:06 » |
|
Bu arada Başat canım hayırlı olsun cinliğin.Yardım edebilceğim bişi olursa buralardayım biliyorsun. 
|
|
|
|
|
|
 Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #17 : Ocak 11, 2008, 23:13:03 » |
|
ben de yardımcı olmak istiyorum  beni de alın aranıza  başat cinliğin hayırlı olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seval_hp
Falterona
Kakao

Hayat oynanması zor bir oyun...
|
 |
« Yanıtla #18 : Ocak 14, 2008, 17:44:18 » |
|
İsterseniz ben de etiket ekleme de yardımcı olabilirim  İhtiyacınız olursa ben buralardayım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zeke Hao Asakura
Şeker

Zeke Hao Asakura
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 06, 2008, 16:03:00 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 06, 2008, 19:37:44 Gönderen: bbkharry »
|
|
|
|
|
|
bngi
|
 |
« Yanıtla #20 : Şubat 06, 2008, 16:13:33 » |
|
Aa güzelmiş bak ben de yardımcı olabilirim... Etiket, resim hangisi olursa fark etmez 
|
|
|
|
|
|
When the silence beckons, And the day draws to a close, When the light of your life sighs, And love dies in your eyes, Only then will I realise, What you mean to me..
|
|
|
Zeke Hao Asakura
Şeker

Zeke Hao Asakura
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 06, 2008, 16:28:34 » |
|
huhu benide aranıza olırmısınız lütfen! ben de istiyorum lütfen spoilere yöneticiler ve cafe cinleri baksın lütfen! bende cafe cini olmak istiyorum yardımcı olmak istiyorum cafeme katkıda bulunmak istiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 06, 2008, 16:47:00 » |
|
huhu benide aranıza olırmısınız lütfen! ben de istiyorum lütfen spoilere yöneticiler ve cafe cinleri baksın lütfen! bende cafe cini olmak istiyorum yardımcı olmak istiyorum cafeme katkıda bulunmak istiyorum Ben sana zaten Bonnie ile ilgili bir şey vermiştim. Hâlâ atmadın bana
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
Zeke Hao Asakura
Şeker

Zeke Hao Asakura
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 06, 2008, 20:36:06 » |
|
huhu benide aranıza olırmısınız lütfen! ben de istiyorum lütfen spoilere yöneticiler ve cafe cinleri baksın lütfen! bende cafe cini olmak istiyorum yardımcı olmak istiyorum cafeme katkıda bulunmak istiyorum Ben sana zaten Bonnie ile ilgili bir şey vermiştim. Hâlâ atmadın bana e msn ni açmıyorsun herşey hazır ama msnen açık değil!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 10, 2008, 17:16:57 » |
|
Muhterem Café sakinleri,
Resim galerimize eklemek için, Empire Ödülleri (2008) ne ait resimleri bilgisayarına kaydedip, zipleyip bana atacak (hatta eli değimişken resimlerin dosya boyutunu düşürecek) gönüllüler aranıyor. Bi kaç kişi olursa paylaştırırım. Linki ben vereceğim, bu hafta yoğun olduğumdan yapamıyorum. Eğer yardım ederseniz sevinirim
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 10, 2008, 17:17:30 Gönderen: Fraktal »
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #26 : Mart 11, 2008, 13:52:13 » |
|
Ben yaparım  Ö.M. den atarsın linkleri. 
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will I find it if I rip your chest apart? -Will I find it if I crack open your skull?
|
|
|
|
Archangel
|
 |
« Yanıtla #27 : Mayıs 04, 2008, 16:56:25 » |
|
Ben geleri ile ilgilenebilirim. Her türlü siteye elim uzanır.
|
|
|
|
|
|
  can you catch me dear loser? no no no your name is not, i know you're avatar, is it problem for me? I say, Azula says avatar is loser!
|
|
|
|
Elbereth
|
 |
« Yanıtla #28 : Mayıs 04, 2008, 17:22:52 » |
|
Bende ilgilenebilirim. =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Archangel
|
 |
« Yanıtla #29 : Mayıs 06, 2008, 15:00:52 » |
|
İlgilenen yok mu bizimle?
|
|
|
|
|
|
  can you catch me dear loser? no no no your name is not, i know you're avatar, is it problem for me? I say, Azula says avatar is loser!
|
|
|
|