|
Fantasticc
|
 |
« : Ocak 07, 2008, 15:43:21 » |
|
Resim galerimizi düzenli olarak güncel tutacak, bir adet baş sorumlu, eğer mümkünse bir kaç tane de yardımcı arıyoruz.
Ben kimseye "şu şu resimler toplanacak" demeyeceğim, baş sorumlumuz ve diğer ekip elemanları hangi resimlerin toparlanması gerektiğine karar verecek, bunları toparlayıp klasörlere ayıracak ve sitede hangi kategoride ve albümde yayınlanması gerektiğine karar verecekler.
bu görevi istiyorsanız eğer, bir şekilde resimlerin boyutunu değiştirmeyi biliyor olmanız lazım. çünkü bazen lazım olabiliyor. ayrıca topladığınız resimlerin isimlerini de tek tek değiştirmeniz gerekebilir. (hepsinde değil, ama bazısında gerekli...)
eğer resim toplamak değil de galerideki resimlere "etiket" eklemek isterseniz o da mümkün. (örneğin emma watson'ın ballet shoes filminden bir fotoğrafının altına şunlar yazılacak: "emma watson ballet shoes". bu kadar...)
lütfen bilgisayarınızda emma, daniel veya hp hakkında karışık resimler varsa "bunlar olur mu" demeyin. çünkü resim galerisine genelde tüm oyuncular ve yapımlar hakkında ayrıntılı fotoğraflar ekliyoruz. örneğin, elimizde daniel'ın empire ödül töreninde çekilen fotoğrafları varsa şuraya ekliyoruz "Daniel Radcliffe /// Etkinlikler /// Empire Ödül Töreni 2001"...
bu konuyla düzenli olarak ilgilenebilecek arkadaşlar lütfen bu başlığa mesaj atsınlar. (özel mesajlarınızı görmeyebiliyorum.)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 09, 2008, 11:15:45 Gönderen: Fantasticc »
|
|
|
|
|
|
|
Asklepios
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 07, 2008, 16:31:04 » |
|
Ben yapabilirim. Hafta içi rahat giremeyebiliyorum, sınavlarım oluyor; ama hafta sonları sorun yok. Hem dönem tatili de var, ikinci dönem de daha rahat geçiyor. O yüzden ben yapabilirim, seve seve yaparım üstelik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 07, 2008, 17:19:22 » |
|
ama fraktalcım, yegane haber editörümüz olarak seni bir de galeriyle yormak istemem şahsen. illa istiyor musun bakiim? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
missmurder
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 07, 2008, 17:24:22 » |
|
Baş sorumlu değil de, yardımcı olabilirim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Asklepios
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 07, 2008, 17:38:42 » |
|
ama fraktalcım, yegane haber editörümüz olarak seni bir de galeriyle yormak istemem şahsen. illa istiyor musun bakiim?  İsterim ben, isterim  Yaparım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 07, 2008, 21:33:53 » |
|
yardımcı olacağım bişiler olursa buralardayım. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 07, 2008, 21:36:24 » |
|
2 hafta sonra ben de yapmak istiyorum Fant  Ne kadar eğlenceli bir iştir anlatamam  Müthiş zevk alıyorum, ruhum dinleniyor  Tek tek iki saat o resimleri toplamasının günün birinde bana çok eğlenceli geleceğini biri söylese hayatta inanmazdım  İki hafta diyorum; çünkü bu ve önümüzdeki hafta her gün yazılım var. Kışt ! Başat her işe burnunu sokma bakayım sen  Sonra başına olmadık işler geliyor.
|
|
|
|
|
|
 By Saliha  Yarım kaldı. Sende kalsın. Kalsın yarım. Tadın kaldı. Bende kalsın, bende tadın... Bir daha dokunursan... Bir kez daha bana dokunursan... Karışırız... Karışır dünle yarın. Bizi üzen neyse burada bitsin...
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 08, 2008, 11:18:39 » |
|
o zaman aranızda bi oylama yapın ve en fazla vakti olan kimse o baş sorumlu olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 08, 2008, 15:17:35 » |
|
Fraktal çok hevesli baş sorumlumuz o olsun  Bana emir verebileceksin Başat  Kaçırma bence bu fırsatı  ( Azıcık doldurayım dedim  )
|
|
|
|
|
|
 By Saliha  Yarım kaldı. Sende kalsın. Kalsın yarım. Tadın kaldı. Bende kalsın, bende tadın... Bir daha dokunursan... Bir kez daha bana dokunursan... Karışırız... Karışır dünle yarın. Bizi üzen neyse burada bitsin...
|
|
|
Asklepios
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 08, 2008, 18:46:26 » |
|
Evet, ben baş sorumlu olayım ve Büşra' ya emir vereyim (Azıcık dolayım dedim  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 11, 2008, 11:05:48 » |
|
seni cafe cini yaptık o halde fraktalcım  proje odasında resim toplama şeysi için bi başlık vardı sanırsam, oraya yapılacakları yazabilirsin, cafe cini olmayan missmurder ve Mls hp ile de özel mesaj yoluyla haberleşebilirsin. hayırlı uğurlu olsun  (yardımcı olmak isteyen başkaları da varsa buraya mesaj yazmaya devam edebilirler...)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Asklepios
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 11, 2008, 18:58:40 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
missmurder
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 11, 2008, 19:21:28 » |
|
Bu arada bu proje odası nerede  Göremiyorum  Yoksa Cinlere ve Yöneticilere özel mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 11, 2008, 19:27:01 » |
|
evet proje odasını yöneticiler ve cinler görebiliyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|