|
Apus
|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 23, 2007, 20:15:08 » |
|
Yalnız spoiler karantinasının yanında olan radyoaktif işaretleri süper olmuş efenim  Görünce gülmekten kendimi alamadım 
|
|
|
|
|
|
Savulun atlar,eşekler,camışlar..  Şekerler geliyor 
|
|
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #16 : Temmuz 23, 2007, 20:46:59 » |
|
Yalnız spoiler karantinasının yanında olan radyoaktif işaretleri süper olmuş efenim  Görünce gülmekten kendimi alamadım  evet ya.çok yaratıcı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #18 : Temmuz 23, 2007, 23:57:45 » |
|
yalnız bişi dicem, şimdi orda açılan başlıkların isimlerine de yasak gelmesi lazım bence.
Başlık 1 Başlık 2 Başlık 3
gibi bir şey yapalım orada. Çünkü yeni mesaj atılınca, en son hangi konuya mesaj atılmış gösteren bölümde, konu başlığını görmüş olucaz.
" Şu öldüüü böhüüüü " gibi bir başlık görmek istemiyorum açıkcası
|
|
|
|
|
|
Ben, işe yaramaz bir boşlukla doluyken bir şey olamaycak konumda dolanıyorum. Gel gitlerimle, değişmemle yıktıklarımın haddi hesabı yok.
Huzur ve hüzün, ikisini biliyorum ve ikisi için yaşıyorum. Bir de aşkı ve aşk ile deli gibi sevişmeyi biliyorum. Bunların dışında bir hiçim ve hiçliğimi kabul ediyorum.
Bir varlık olmamın bile beni şaşırtması bir yana, hiç bir amacım yok şu dünya üzerinde. Kendimi sürekli sahte amaçların rüyaları ile süsleyip, kendimi korumaya çalışıyorum.
Başımın arısını dindirmemekten zevk alıyorum çünkü beynimin artık durmasını istiyorum. Deli gibi korksam da o sonsuz boşluktan, içinde olmak çekiyor beni . Karamsarlıktan uzak sınırın, kara kısmındayım.
Uyurken neden hala yaşıyorum ?
Aynı hisler. Tekrar ve tekrar geliyorlar.
|
|
|
|
Ra1deN#
|
 |
« Yanıtla #19 : Temmuz 24, 2007, 07:18:33 » |
|
bende fazla ıse yarıcanı sanmıyom ama olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #20 : Temmuz 24, 2007, 09:20:35 » |
|
eğer karantina yaratmayı başarabilseydik işe yarayacaktı fakat siteyi taşıma işlemi sırasındaki hatalardan da kaynaklanabilecek şekilde, bir grubun diğer forumları görmesini "artık" engelleyemiyorum :S bu sebeple karantina şimdilik çalışmıyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*sarah_dan*
|
 |
« Yanıtla #21 : Temmuz 24, 2007, 12:25:29 » |
|
*sarah_dan*
|
|
|
|
|
|
May it be the shadows call Will fly away May it be you journey on To light the day When the night is overcome You may rise to find the sun
Mornie utúlië (darkness has come) Believe and you will find your way Mornie alantië (darkness has fallen) A promise lives within you now
|
|
|
|
Patronus
|
 |
« Yanıtla #22 : Temmuz 24, 2007, 12:28:30 » |
|
şimdi bir sürelik de olsa karantina iptal mi edildi???
|
|
|
|
|
|
SEV! Düşünmeden, umursamadan, sadece hayatın bir parçası olduğunu bilerek
Unutma!
Belki o, diğerlerinden farklıdır...
bazen sevmek yetmezmiş; bazen hayat yetersiz gelirmiş insana. bazen insan için sadece bazenmiş hiç önemi yokmuş gibi geldiğinde hayat yine hayatlığını gösterirmiş...
Bazen insan yok olmak istermiş; izin verilmeyeceğini bile bile...
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #23 : Temmuz 24, 2007, 13:39:45 » |
|
evet, öyle görünüyor :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Apus
|
 |
« Yanıtla #24 : Temmuz 24, 2007, 16:55:08 » |
|
evet, öyle görünüyor :S
nayırrr  Ben zaten bütün spoilerları okudum sağolsun sitemize 
|
|
|
|
|
|
Savulun atlar,eşekler,camışlar..  Şekerler geliyor 
|
|
|
|
Earwen
|
 |
« Yanıtla #25 : Temmuz 24, 2007, 17:33:32 » |
|
hmm çalışsaydı ben de isticektim ama . neyse peki =)
|
|
|
|
|
|
Hello? Is there anybody in there? Just nod if you can hear me. Is there anyone at home? Come on, now, I hear you're feeling down. Well I can ease your pain Get you on your feet again. Relax. I'll need some information first. Just the basic facts. Can you show me where it hurts?
There is no pain you are receding A distant ship, smoke on the horizon. You are only coming through in waves. Your lips move but I can't hear what you're saying. When I was a child I had a fever My hands felt just like two balloons. Now I've got that feeling once again I can't explain you would not understand This is not how I am. I have become comfortably numb.
|
|
|
|
|
|
vizy
|
 |
« Yanıtla #27 : Temmuz 24, 2007, 21:51:51 » |
|
oofff offf vizy nası tutcam ben kendimi diodum ii oldu bu ama yinede içimde bişey var kıpır kıpır hayır hayır vazgeçmek yok karantina altındayım! vizy vizy vizy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BULUT
|
 |
« Yanıtla #28 : Temmuz 25, 2007, 13:12:42 » |
|
BULUT kitabın sonunu öğrendim ne yazıkki ama bari içindeki olayları öğrenmiyim 
|
|
|
|
|
|
bla bla bla
|
|
|
|
eda_cd_274
|
 |
« Yanıtla #29 : Temmuz 26, 2007, 17:09:03 » |
|
tv den nefret ediyorum bugün kitap çıktı haberlere bi bakıyım hasılatı ne durumda diye tv ye baktım bakmaz olsaydım. kadın tek bir cümle içinde kitabın sonunda ne olduğunu olduğu gibi anlattı. ama Allah tan kimlerin öldüğünü henüz bilmiyorum.
|
|
|
|
|
|
 KARŞISINDA DURAMADIĞIN ASANIN ARKASINA GEÇ "alçak peter böyle yaptı işte"
|
|
|
|