|
Fantasticc
|
 |
« : Şubat 17, 2008, 04:12:20 » |
|
Kısa bir süre için sadece davetiye ile üyelik alınması uygulamasını başlattık. Sanırım şu anda sadece Mavi-Default temada davetiye gönderme linki görünüyor. diğer temalara uygulayana kadar şu linki kullanabilirsiniz: http://www.harrypottercafe.com/forum/index.php?action=inviteDavet ettiğiniz kişier forumda herhangi bir sorun çıkarırsa, bir şekilde siz de sorumlu tutulacaksınız. Bu sebeple kimleri davet ettiğinize dikkat edin. Davetiye gönderebilmek için 500 veya daha fazla mesaj atmış olmanız gerekiyor. Ayrıca her 30 günde bir, 7 adet davetiye gönderme hakkı kazanıyorsunuz. (Bu sayıyı daha sonra düşürebiliriz.) Bir sorun olursa buraya mesaj atarak bildiriniz.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 17, 2008, 04:17:03 Gönderen: Fantasticc »
|
|
|
|
|
|
|
|
Dignified
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 17, 2008, 04:18:08 » |
|
wow süper olmuş da böylece üye sayısında hayli bir azalma olucaktır ama bi tarfatan haklısınız doru ilk davetiyemi gönderdim ayıca davetiye sayfasındaki açıklamada f"oruma yanlızca ile kaıt yapılıyor" yazıyor o sayfada yani gözümden kaçmaz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 17, 2008, 04:21:44 » |
|
bugün düzeltemeyeceğim ne yazık ki  öyle idare edin şimdilik  ayrıca bu uygulamayı kısa süreliğine yapıyoruz. daha sonra yeniden üyelikler açılacak, fakat bu tip test uygulamalar yapmamız lazım yavaş yavaş  (bugün banlanan ergenler siteye küfür yazmaya başlamıştı, hem onların da hızını yavaşlatır böylece  )
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 17, 2008, 04:26:00 Gönderen: Fantasticc »
|
|
|
|
|
|
Dignified
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 17, 2008, 04:24:39 » |
|
bugün düzelmeyeceğim ne yazık ki  öyle idare edin şimdilik  ayrıca bu uygulamayı kısa süreliğine yapıyoruz. daha sonra yeniden üyelikler açılacak, fakat bu tip test uygulamalar yapmamız lazım yavaş yavaş  (bugün banlanan ergenler siteye küfür yazmaya başlamıştı, hem onların da hızını yavaşlatır böylece  ) ahkikaten bygün iki kişi gördüm bunlar ne kdr densiz lerdi öle yha çok haklısın böle uygulamalar lasım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vivera
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 17, 2008, 19:28:48 » |
|
Bir sorum var.
Bu siteyi Google'dan rastgele bulan bir kişi nasıl üye olacak ?
Ayrıca 500 mesaj gerektiğini söylemişsiniz davetiye göndermek için.Ben çok fazla mesaj yazan biri değilim.Bu 500 mesaj sınırı gereksiz mesajların artmasına sebeb olabilir.Daha alt bir limite çekmeniz (örn:250-350) daha iyi olabilir.
İyi günler ve kolay gelsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 17, 2008, 19:30:31 » |
|
Bir sorum var.
Ayrıca 500 mesaj gerektiğini söylemişsiniz davetiye göndermek için.Ben çok fazla mesaj yazan biri değilim.Bu 500 mesaj sınırı gereksiz mesajların artmasına sebeb olabilir.Daha alt bir limite çekmeniz (örn:250-350) daha iyi olabilir.
Rastgele biri üye olmasın diye zaten  Böylece kavgalar azalabilir bence.
|
|
|
|
|
|
Her çağırdığında ayağına gelmez mutluluk Sessiz sessiz sindireceksin Ya da geçip hayatın önüne Yüzüne yüzüne indireceksin
Yoktan var etmeli bazen mutluluğu Aynaya bak çok sev bulduğunu Sen sana her zaman iyi gelensin Koyver gitsin bırak gururu
|
|
|
|
Vivera
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 17, 2008, 19:34:20 » |
|
Bir sorum var.
Rastgele biri üye olmasın diye zaten  Böylece kavgalar azalabilir bence. Şimdi ''x'' kişisi hiç kavga filan etmeyen belkide çok iyi üye olabilecek bir kişi sırf kavgalar azalsın diye bu siteye üye olamayacak mı ?Bence yeni kişilerin üye olmasını engeller.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 17, 2008, 19:41:58 » |
|
ilk davetiyemi gönderdim ve ilk üyem geldi.Hoşgeldin minik cadım. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 17, 2008, 21:14:29 » |
|
bu davetiye sistemini çok önce yasemin kurmuştu. hatta istatistik sayfasındaki davetiye satırının ne işe yaradığını fln soruyordunuz  şimdi ilk uygulama denememizi yapmış olduk. şu anda geçici bir süre üyelikleri kapamak istedim. çünkü dediğim gibi dün siteden uzaklaştırılanlar illa yeniden üye olmak istediler her zamanki gibi. ve her zamanki gibi küfür etmeye başladılar. bu yüzden davetiye sistemini devreye soktuk en azından. 500 mesaj üzeri üyeler güvendiği insanları davet edebilsin diye... şu anda google'dan bu siteyi bulan gayet düzgün insanların üye olamaması ise göze aldığımız bir eksiklik. ne yazık ki bir süre böyle devam etmek zorunda... (zaten bildiğiniiz gibi bir süre sonra üyelikleri tamamen kapatmayı da düşünüyoruz. bu fikir en başından beri var.)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 17, 2008, 21:17:15 » |
|
Hımm hımm. Güzel bir uygulama. Sanırım bir iki arkadaşım ilgilenebilir. 
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh!
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 17, 2008, 21:19:39 » |
|
(zaten bildiğiniiz gibi bir süre sonra üyelikleri tamamen kapatmayı da düşünüyoruz. bu fikir en başından beri var.)
Oho. O zaman yangından mal kaçırır gibi, elimden geldiği kadar düzgün insanı davet etmek lazım.
|
|
|
|
|
|
Her çağırdığında ayağına gelmez mutluluk Sessiz sessiz sindireceksin Ya da geçip hayatın önüne Yüzüne yüzüne indireceksin
Yoktan var etmeli bazen mutluluğu Aynaya bak çok sev bulduğunu Sen sana her zaman iyi gelensin Koyver gitsin bırak gururu
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 17, 2008, 22:38:43 » |
|
yani üyeliklerin sadece davetiye ile yapılmasından bahsediyorum  sonuçta biz bir süre sonra üyelikleri yeniden açacağız. ama ilerde bir gün, sadece bu şekilde üye alacağız ve diğer türlü alımlar durdurulacak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Glacius
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 17, 2008, 23:48:36 » |
|
Davetiyenin uygulamaya geçmesi çok güzel olmuş. Hayallerimin bir kısmının gerçekleşmesi anlamına gelir ki buda duygulanmama güzel bir sebepde teşkil etmektedir. Bu arada misafir olarak gelenler konuları felan görebiliyorlar mı Fant?Söz sende...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 18, 2008, 01:46:09 » |
|
görüyolar tabi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sangre
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 18, 2008, 18:03:48 » |
|
Şimdi ''x'' kişisi hiç kavga filan etmeyen belkide çok iyi üye olabilecek bir kişi sırf kavgalar azalsın diye bu siteye üye olamayacak mı ?Bence yeni kişilerin üye olmasını engeller.
Bu konuyu yönetim olarak çok uzun süre tartıştık biz. Ama bizim insanımız bir yerde istenmediğinde orda olmak için canını dişine takıp saçmalıyor, biz de artık bu gerizekalılarla uğraşmak istemiyoruz. Ben de senin gibi düşünüyordum yoksa, ama kurunun yanında yaş da yanıyor işte, yapabileceğimiz bir şey yok...
|
|
|
|
|
|
The Seven Deadly SinsSuperbia Luxuria Gula Avaritia Acedia Ira Invidia
|
|
|
|