Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
  Temmuz 24, 2008, 10:59:40  

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 10   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: |||| Cezalar ||||  (Okunma Sayısı 18059 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #15 : Haziran 10, 2006, 13:14:54 »

godfather__17, bazı üyeleri özel mesaj ile rahatsız ettiği için yedi gün uzaklaştırma cezası almıştır.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: |||| Cezalar ||||
« Eklendi: Temmuz 24, 2008, 10:59:40 »

Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Haziran 10, 2006, 13:34:41 »

RAYA POTTER isimli üye ahlaksız anket açtığı için siteden süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.
lunatic
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Haziran 13, 2006, 14:38:31 »

seczey adlı üyemiz siteden ayrıldığını bildirmiştir. ayrıntısını öğrenmek isteyenler kendisiyle görüşebilir.

bu konuda başka açıklama yapılmayacaktır.
« Son Düzenleme: Haziran 18, 2006, 18:27:36 Gönderen: lunatic » Logged
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #18 : Haziran 13, 2006, 15:28:23 »

ablacım ben bi açıklama yapmamız gerektiğini düşünüyorum. iş yerinde olduğum için seninle irtibat kuramadım ama bena hak verirsin sanırım Gülümseyen

çünkü biz şu anda haksız durumuna düşürüldük. insanlar olayların aslını bilmediğinden kaynaklanıyor bu. bence anlatalım herkes bilsin, sonra isteyen istediğini düşünsün.

seczey, luthien'in eski mesajlarında söylediği "cafe cinleri yönetimden sayılmaz, o eskiden öyleydi" sözünü ve buna benzer iki cümleyi daha alıntı yapıp, cafe cinliğine bi açıklık getirilmesini istedi ve eğer yönetimden sayılmıyorsa tüm cafe cinlerinin istifa etmesi gerektiğini ve kendisinin de istifa edeceğini söylemişti.

bu durum karşısında biz de olaya açıklık getirdik. cafe cinlerinin site içinde mesaj silmek, konu kilitlemek vs gibi yetkileri yok, fakat yönetimin bir parçasıdır ve tüm kararlarda söz sahibidir dedik. bunu herkes söyledi (her ne kadar bazı arkadaşlarımız anlamamakta ısrar etse de). ve insanları istifaya davet ettiği için diğer yönetici arkadaşlarım buna tepki gösterdi. neyse. olay durulmuştu. çünkü seczey benim ona attığım son özel mesaja cevap vermedi ve susmayı tercih etti. ama sürekli aynı alıntıları yapıp hala birşeyleri kanıtlamaya çalışıyordu. yani sayfalarca konuştuğumuz meseleyi yok sayıyor sürekli bişeyleri ispatlamakla uğraşıyordu ki onun sorusunu defalkarca açıkladık.

ama bizim asıl rahatsız olduğumuz şey, rütbe meselesinin bu kadar dile düşmesiydi. neden bi insan "yönetimde miyim değil miyim?" kaygısı yaşar ki? arna, sinek ve glacius, söylem yerindeyse bizim zorumuzla cin oldular ve uzun süre de öyle kaldılar. ve hiç birinin sesi çıkmadı. ki şu andaki cafe cinliğiyle aynı konumdalardı. herhangi ekstra bir yetkileri de yoktu. neyse. birinin rütbesine bu kadar önem vermesi ve başkalarının kendi rütbesi hakkında düşündüklerine fazla değer biçmesi bizi rahatsız etti.

çünkü biz hiç bir zaman insanları "alt rütbeli, üst rütbeli" diye ayırmadık. hiç kimseye bizden daha aşaığda diye küçümseyici konuşmadık veya kimseye emir verir gibi davranmadık. yani rütbe'yi bu kadar önemseyecek hiç bir mesele yoktu. üstelik daha sonra bunu açıklamamıza rağmen, seczey hala eski alıntıları yapmayı sürdürdü. söylediklerimizi hiçe saydı. dün akşam sanırım bir veda mesajı yazmış ve o veda mesajında bile hala eski alıntılar vardı. doğrusunu söylemek gerekirse aynı şeyleri duymaktan artık bıktım. çünkü hep aynı şeyleri tekrar etmemizi gerektiriyordu.

ayrıca biz arkadaşlığa son derece önem veren insanlarız ve yönetimdeki herkes birbiriyle gerçekten iyi anlaşıp iyi vakit geçiriyor. ne yazık ki seczey ile bu bağı kuramadık. çünkü forum içinde de rastlamışsınızdır, son derece alakasız bir konuda yapılan yorumları bile şahsına edilmi,ş hakaret kabul edebiliyor ve onunla konuşurken, "şimdi bunu söylersem alınır" diye düşünmeden edemiyorsunuz.

bunu aslında böyle ulu orta yazmak yanlış ama seczey imzasını kullanarak bazı şeyleri tüm cafeye canlı yayın yapıyor. bende konuşmakta bi sakınca görmüyorum.

şimdiye kadar hiç kimse, ama hiç kimse, bizim kendisine durduk yere tavır aldığımızı sagısızlık ettiğimizi söyleyemez. hiç kimse diyorum ve bunun altını çiziyorum. bu siteyi yönetenlerin çoğu iş güç sahibi olgun insanlardır. kimseyle çocuk kavgası yapacak kapasitede insanlar değiliz. kimseyi kendimize takıntı da yapmayız. çünkü ilgilenmemiz gereken tonlarca iş var.

nitekim seczey'i yönetimdeki hiç bir arkadaşım istemiyor. bu bu kadar açık ve net. ve bunun sebebini 10 kişide değil, bence 1 kişide aramak daha doğru. yani hepimiz ona karşı neden birleşmiş olabiliriz? bunu bir düşünün bence. bizim ne gibi bi zorumuz olabilir?

bu zamana kadar yaşına gösterdiğimiz hürmeten dolayı saygıda kusur etmemeye çalıştık ama hepimiz insanız ve hepimizin bir sınırı var.

bunları duymak belki arkadaşlarını ve sevenlerini üzecektir ama sitemizde böyle bi gerginlik yarattığı için ona çok kızgın olduğumu belirtmek istiyorum.

kendisinden, arkadaşlarından ve sevenlerinden özür dilerim. ama seczey'i bu sitede istemiyoruz.
lunatic
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Haziran 13, 2006, 16:04:17 »

ne demek şekercim nasıl istersen Gülümseyen bana sadece seczey konusundan gına geldi de...
Harley Quinn
Elwood Blues
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Harley Quinn

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : Haziran 13, 2006, 16:31:23 »

bir şeyi daha açıklığa kavuşturmadan edemeyeceğim evet seczey'e gerzek dedim çünkü kendisine daha önce bir hakarette bulunmama rağmen bana gerzek diyen Elwood'dur diye tutturdu kendisini yalancı durumuna düşürmemek için gerçekten dedim. ALgılamada sorun yaşayanlaraya duyurulur
ki ayrıca yönetim kadrosunda bulunanlara orman kaçkını diyebilecek birine başka ne denir?
« Son Düzenleme: Haziran 13, 2006, 23:18:06 Gönderen: Elwood Blues » Logged

lunatic
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Haziran 13, 2006, 16:45:31 »

ilk yazdığım mesaj geçerliliğini kaybetti, ayrıldım dediği halde imzasında hala hakaretler yağdırmaya devam ettiği için Seczey'i banladım.
Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Haziran 15, 2006, 14:23:45 »

ozanozgun isimli üye kaba üslubundan dolayı 10 gün siteden uzaklaştırılmıştır.
lunatic
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Haziran 16, 2006, 14:43:01 »

RuletaRusa adlı kullanıcı saygısızlığından ötürü tarafımdan silinmiştir.
Harley Quinn
Elwood Blues
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Harley Quinn

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : Haziran 16, 2006, 18:44:00 »

emma-eso ve *EYLÜL*
 cinlere ve cinimsilere yönelik hakaretler yağdırdıklarından ötürü 1 hafta uzaklaştırma almışlardır

Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #25 : Haziran 18, 2006, 13:53:22 »

"kosovalı" isimli üye, bazı üyelerimizi özel mesaj ile rahatsız ettiği için 7 gün süreyle siteden uzaklaştırılmıştır.
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #26 : Temmuz 02, 2006, 21:12:26 »

"ipek bjkk" isimli üye, sevgili moderatörümüz sinek'i kanser ettiği için uyarı olarak 10 asit pop'la cezalandırılmıştır.
Harley Quinn
Elwood Blues
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Harley Quinn

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #27 : Temmuz 03, 2006, 20:52:28 »

gözde_potter forumda kavga çıkarmaya çalıştığından dolayı 1 gün uzaklaştırma almıştır

Harley Quinn
Elwood Blues
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Harley Quinn

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #28 : Temmuz 06, 2006, 00:49:18 »

Patiayak nickli kendini bilmez şahsiyet bir tek bana değil cinlerede hakaret ettiğinden dolayı 30 gün uzaklaştırma almıştır!

Broker
Yönetici
Süt

Kahve Bahane ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #29 : Temmuz 29, 2006, 20:24:03 »

Stone_cold saçma sapan mesajları yüzünden banlanmıştır - Luthien

Not: Stone_cold'un farklı üyeliklerini tespit ettim... Onlar da banlanmıştır...
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 10   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: