|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #30 : Haziran 09, 2007, 01:22:36 » |
|
Kendin için en iyisini her zaman sen bilirsin Lunatic ablacım. Seni özliyeceğim. İleride ki hayatında herşey dilediğin gibi olsun.
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will I find it if I rip your chest apart? -Will I find it if I crack open your skull?
|
|
|
|
|
|
Glacius
|
 |
« Yanıtla #31 : Haziran 09, 2007, 03:43:41 » |
|
Hoşçakal. İyi bir hayat geçirmen dileğiyle.
|
|
|
|
|
|
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.
Burada döndürdüğümüz ilüzyonlara inanmaya başladınız ve televizyondakilerin gerçek, kendi hayatlarınızın ise hayali olduğunu düşünmeye başladınız. Televizyon ne derse onu yapıyorsunuz. Onun gösterdiği gibi giyiniyorsunuz, onun gösterdiklerini yiyorsunuz, çocuklarınızı onun dediği gibi yetiştiriyorsunuz hatta onun istediği gibi düşünüyorsunuz.
Bu tamamen saçmalık, sizi manyaklar!
Tanrı aşkına sizler gerçeksiniz.
HAYALİ OLAN BİZİZ!!
-Zeitgeist The Movie
|
|
|
|
|
|
Şey!
|
 |
« Yanıtla #33 : Haziran 09, 2007, 14:03:19 » |
|
Söyleyebilecek pek birşey yok ya da ben bulamıyorum O.o Bu olmamasını istediğim şeylerden biriydi ama olay benim isteğimden daha baskın çıktı O.o Lakin son olarak hayırlısı olsun diyorum =\ ve sağlık & mutluluk ikilisinin senden ve ailenden hiç ayrılmamasını diliyorum abla =)
...
|
|
|
|
|
|
Sinek'ten selamlar 
|
|
|
|
|
|
Alatariel Elensar
|
 |
« Yanıtla #35 : Haziran 09, 2007, 20:02:43 » |
|
çok üzüldüm bunun için gerçekten herşey için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elentari
|
 |
« Yanıtla #36 : Haziran 09, 2007, 20:09:28 » |
|
Vildan abla cafe için yaptıklarına çok çok teşekkür ediyorum... Seni seviyoruz! Mutlu ve sağlıklı ol 
|
|
|
|
|
|
Yok... Yok... Yok... Cafe'de çook uzun bir süre yok!
|
|
|
|
|
|
alavigne
|
 |
« Yanıtla #38 : Haziran 10, 2007, 12:33:00 » |
|
Hakkın ödenmz bliosn dmi bnu vildan abla cafe we bzler için çk emek harcadn hşçkl dmktn bşka ypablceim bşe yk snrm kçib we mtlu ol 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lunatic
|
 |
« Yanıtla #40 : Haziran 10, 2007, 19:40:16 » |
|
hepinize çok teşekkür ederim  ayrılırken biraz kırgın ve kızgındım, o yüzden çok kısa bir mesaj oldu, kusura bakmayın. burayı hep gülümseyerek hatırlayacağım. bu güzel ortamı yaratanlar sizlersiniz, o yüzden aynı güzellikte devam edeceğini biliyoruz hepimiz  gitmeyi istemiyordum ama mecbur kaldım, geri dönüşü de bu yüzden olmayacak. sanırım bir daha girmeyeceğim. kendinize iyi bakın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #41 : Haziran 11, 2007, 12:13:48 » |
|
lunatic bi daha girmeyecekse, buraya mesaj atılmasının da bir anlamı yok o halde.  zaten isteyen e-mail atabilir her zaman. kilitliyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aşkım?daniel?gülnur
|
 |
« Yanıtla #42 : Mart 05, 2008, 12:18:18 » |
|
ben tanımıyorum amma hpc den kımse ayrılmasın ya 
|
|
|
|
|
|
HARUN RUMEYSA CANAY
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #43 : Mart 05, 2008, 12:23:49 » |
|
Sevgili aşkım?daniel?gülnur
-1.Öncelikle konunun tamamını okumadan yada diyelimki en son atılan mesajı okumadan mesaj atıyorsun. -2.Konunun tam içeriğini vs bilmeden konu hakkında yorum yapmayı doğru mu buluyorsun? -3.mesaj sayın inan bana zamanla artar .önemli olan düzgün bir şekilde artış yapmasıdır. -4.yıllar öncesinin mesajlarını,hatta resmi görülmeyen verilen linki kırık konulara mesaj yazmak zorunda değilsiniz. -5.yahuuuu az dikkat ve okuyun şu konuları.illa da mesaj yazmak yada konu açmak zorunda değilsiniz.
|
|
|
|
|
|
 Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #44 : Mart 05, 2008, 13:43:39 » |
|
teşekkürler marissa. kilitliyorum 
|
|