|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #30 : Haziran 09, 2007, 01:22:36 » |
|
Kendin için en iyisini her zaman sen bilirsin Lunatic ablacım. Seni özliyeceğim. İleride ki hayatında herşey dilediğin gibi olsun.
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will i find it if i rip your chest apart? -Will i find it if i crack open your skull?
|
|
|
|
|
|
Glacius
|
 |
« Yanıtla #31 : Haziran 09, 2007, 03:43:41 » |
|
Hoşçakal. İyi bir hayat geçirmen dileğiyle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Şey!
|
 |
« Yanıtla #33 : Haziran 09, 2007, 14:03:19 » |
|
Söyleyebilecek pek birşey yok ya da ben bulamıyorum O.o Bu olmamasını istediğim şeylerden biriydi ama olay benim isteğimden daha baskın çıktı O.o Lakin son olarak hayırlısı olsun diyorum =\ ve sağlık & mutluluk ikilisinin senden ve ailenden hiç ayrılmamasını diliyorum abla =)
...
|
|
|
|
|
|
Sinek'ten selamlar 
|
|
|
|
|
|
Alatariel Elensar
|
 |
« Yanıtla #35 : Haziran 09, 2007, 20:02:43 » |
|
çok üzüldüm bunun için gerçekten herşey için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elentari
|
 |
« Yanıtla #36 : Haziran 09, 2007, 20:09:28 » |
|
Vildan abla cafe için yaptıklarına çok çok teşekkür ediyorum... Seni seviyoruz! Mutlu ve sağlıklı ol 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alavigne
|
 |
« Yanıtla #38 : Haziran 10, 2007, 12:33:00 » |
|
Hakkın ödenmz bliosn dmi bnu vildan abla cafe we bzler için çk emek harcadn hşçkl dmktn bşka ypablceim bşe yk snrm kçib we mtlu ol 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lunatic
|
 |
« Yanıtla #40 : Haziran 10, 2007, 19:40:16 » |
|
hepinize çok teşekkür ederim  ayrılırken biraz kırgın ve kızgındım, o yüzden çok kısa bir mesaj oldu, kusura bakmayın. burayı hep gülümseyerek hatırlayacağım. bu güzel ortamı yaratanlar sizlersiniz, o yüzden aynı güzellikte devam edeceğini biliyoruz hepimiz  gitmeyi istemiyordum ama mecbur kaldım, geri dönüşü de bu yüzden olmayacak. sanırım bir daha girmeyeceğim. kendinize iyi bakın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #41 : Haziran 11, 2007, 12:13:48 » |
|
lunatic bi daha girmeyecekse, buraya mesaj atılmasının da bir anlamı yok o halde.  zaten isteyen e-mail atabilir her zaman. kilitliyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aşkım?daniel?gülnur
|
 |
« Yanıtla #42 : Mart 05, 2008, 12:18:18 » |
|
ben tanımıyorum amma hpc den kımse ayrılmasın ya 
|
|
|
|
|
|
HARUN RUMEYSA CANAY
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #43 : Mart 05, 2008, 12:23:49 » |
|
Sevgili aşkım?daniel?gülnur
-1.Öncelikle konunun tamamını okumadan yada diyelimki en son atılan mesajı okumadan mesaj atıyorsun. -2.Konunun tam içeriğini vs bilmeden konu hakkında yorum yapmayı doğru mu buluyorsun? -3.mesaj sayın inan bana zamanla artar .önemli olan düzgün bir şekilde artış yapmasıdır. -4.yıllar öncesinin mesajlarını,hatta resmi görülmeyen verilen linki kırık konulara mesaj yazmak zorunda değilsiniz. -5.yahuuuu az dikkat ve okuyun şu konuları.illa da mesaj yazmak yada konu açmak zorunda değilsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|