|
lunatic
|
 |
« : Haziran 08, 2007, 11:56:29 » |
|
Harry Potter Cafe yönetimiyle ve sitesiyle yönetici ya da üye olarak bir ilgim kalmamıştır, bilginize. pardon veda etmemişim, beni seven ve destek olan herkese çok teşekkür ederim. herşey gönlünüzce olsun 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 09, 2007, 10:54:33 Gönderen: lunatic »
|
|
|
|
|
|
|
Rüya
Elizabeth .. *
Cafe Cini
Demleme Çay

|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 08, 2007, 12:10:50 » |
|
Öncelikle :hönk ... Lunatic abla gidiyor musun ? Pekii ama eden ?
|
|
|
|
|
|
Sahip olduğumu tek şey bugünken, neden yarından korkalım ki?
|
|
|
|
BilgeNazz
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 08, 2007, 12:11:36 » |
|
ne :S
|
|
|
|
|
|
кєи∂ι ∂üиуαм fσяυмℓαяıEylül yıldızları gibi Benden çok, uzağa yakın Ve Eylülün yaz sonuna gelişi gibi, O cananın gelişi; Ömrümün sonuna yakın...
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 08, 2007, 12:14:30 » |
|
Tamamen kişisel nedenlere dayalı, yönetim arası bir anlaşmazlık diyeyim. Daha fazla ayrıntı sanırım kimse veremeyecek. Buradan lunatic'e ancak veda mesajlarınızı iletebilirsiniz. Geri döneceğini sanmıyorum, bu yüzden boşuna bu yöndeki isteklerinizi iletmeyin. Ben de kendisine hoşçakal diyorum, inşallah her zaman mutlu ve sağlıklı olursun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Harley Quinn
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 08, 2007, 12:42:32 » |
|
Hayatında başarılar dilerim Vildan abla Güle güle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 08, 2007, 13:32:00 » |
|
Öncelikle siteye sunduğun hizmetler için çok teşekkür ederim  Biliyorum hakkın hiçbir şekilde ödenmez. Hayatta başarılar Vildan Abla  Umarım huzurlu bir ömür geçirirsin.
|
|
|
|
|
|
 By Saliha  Yarım kaldı. Sende kalsın. Kalsın yarım. Tadın kaldı. Bende kalsın, bende tadın... Bir daha dokunursan... Bir kez daha bana dokunursan... Karışırız... Karışır dünle yarın. Bizi üzen neyse burada bitsin...
|
|
|
|
lunatic
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 08, 2007, 13:38:31 » |
|
pardon veda etmemişim, beni seven ve destek olan herkese çok teşekkür ederim. herşey gönlünüzce olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~FrozenHunter~
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 08, 2007, 13:41:28 » |
|
öncelikle bize bu siteyi kurduğun için ve onu sonuna kadar geliştirmeye çalıştığın için teşekkür ederim..umarım bundan sonraki hayatında mutlu ve başarılı olursun  seni özleyeceğiz Vildan abla 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nezii
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 08, 2007, 13:45:58 » |
|
pardon veda etmemişim, beni seven ve destek olan herkese çok teşekkür ederim. herşey gönlünüzce olsun  çok üzüldüm gitmene ablacım..kendine çok iyi bak.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inferius
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 08, 2007, 15:13:08 » |
|
gerçekten özliycez seni hep mutlu olman dileğiyle hoşçakal 
|
|
|
|
|
|
Are you ready ? I am the mindfreak Mindfreak There's no reality Just this world of illusion That keeps on haunting me
Are you ready ? * | Go to Hell |
|
|
|
|
|
|