Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 30, 2008, 12:25:07  

Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İçerik Projesi İçin Cafe Cinleri Aranıyor!  (Okunma Sayısı 2671 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zeke Hao Asakura
Şeker
**

Zeke Hao Asakura

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Şubat 06, 2008, 20:49:14 »

bende bşvuru yaptım inşallah kabul edilir inşallah Ağlayan Ağlayan çünkü birazcık olsadacafe cini olmak istiyorum Terleyen Terleyen Terleyen

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: İçerik Projesi İçin Cafe Cinleri Aranıyor!
« Eklendi: Ağustos 30, 2008, 12:25:07 »

Zeke Hao Asakura
Şeker
**

Zeke Hao Asakura

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Şubat 07, 2008, 18:37:23 »

bende başvurumu yaptım umarım kabul edilir (kabul edilmişse cafe cinliğimi isterim Terleyen Terleyen Terleyen Terleyen Terleyen)

Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #32 : Şubat 07, 2008, 19:52:20 »

Art arda mesaj yazmaman konusunda uyarıldığını hatırlıyorum. Üstelik bu benim açtığım konularda ikinci oluyor. Hayır bende bir sorun mu var sen bana gıcığına mı yapıyorsun bunu, onu da anlamış değilim. Lütfen tekrarlama, bu rahatsızlığımı senin de rahatsızlığınla gidermek istemiyorum açıkçası...

Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün  benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
HPC ölüm yiyenleri
Süt
*

KÖTÜLER DAİMA KAZANIR

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Şubat 11, 2008, 17:33:56 »

Çalışmak istediğiniz kitabın;
Adı: Zümrüdüanka Yoldaşlığı
Sayfa Sayısı:1114
Kaçıncı Basım Olduğu: 14. basım
Çalışmak İstediğiniz Bölümleri:

BİRİNCİ BÖLÜM - Dudley'nin Ruhu Ağzında
BEŞİNCİ BÖLÜM - Zümrüdüanka Yoldaslığı

bu arada cafe cinliğimi isterim Sırıtan

Olwen
made by GRii
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #34 : Şubat 11, 2008, 19:26:12 »

Yukarıdaki başvuru geçersizdir [kişi nedenini çok merak ediyorsa bana özel mesajla sorabilir]

Başvurular sona erdiği için de konuyu kilitliyorum. Başvuran herkese teşekkürler...

Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün  benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: