Asklepios
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #60 : Aralık 05, 2007, 17:36:26 » |
|
Ben biraz abarttım galiba sormayı. Dövcekti az kalsın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abdullah caner
|
 |
« Yanıtla #61 : Aralık 08, 2007, 18:01:32 » |
|
sonuçlar saat kaçta açılacak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #62 : Aralık 21, 2007, 01:41:45 » |
|
Artık isyan ediyorum,  yazmamaya kararlıydım ama dayanamadım daha çok, ne zaman açıklanıcak. (ya da anket açılıcak, ya da her ne olucaksa artık)
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will i find it if i rip your chest apart? -Will i find it if i crack open your skull?
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #63 : Aralık 21, 2007, 15:51:16 » |
|
Artık isyan ediyorum,  yazmamaya kararlıydım ama dayanamadım daha çok, ne zaman açıklanıcak. (ya da anket açılıcak, ya da her ne olucaksa artık) Bravo  Cesarete bak be ! Tebrikler Wiz  Oyum sana  Zaten süper bir şey çizmişsindir sen  Bana da öğretsene şunun formülünü  Eski dost sayılırız 
|
|
|
|
|
|
 By Saliha  Yarım kaldı. Sende kalsın. Kalsın yarım. Tadın kaldı. Bende kalsın, bende tadın... Bir daha dokunursan... Bir kez daha bana dokunursan... Karışırız... Karışır dünle yarın. Bizi üzen neyse burada bitsin...
|
|
|
Asklepios
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #64 : Aralık 29, 2007, 21:31:36 » |
|
Madem cinlerden isyan var, benim de tırsmama gerek yok demek ki?  Ne zaman açıklanıyor? Ama anket değil kanımca çünkü Fant kazananların belli olduğunu söyledi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #65 : Aralık 30, 2007, 01:44:16 » |
|
Benim isyan demem sadece şakaydı abartmayınız lütfen. ~
Söylim dedim.
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will i find it if i rip your chest apart? -Will i find it if i crack open your skull?
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #66 : Ocak 01, 2008, 16:07:21 » |
|
anket olmayacak ve kazananlar belli, doğrudur  fakat belki farketmişsinizdir son bir kaç haftadır siteye pek giremiyorum. hafta geçen hafta içinde açıklanacağnı söylemiştim ama ablamın düğünü falan fisman olunca kendime (ve siteye) ayırmayı düşündüğüm zaman dilimi tahmin ettiğimden de az oldu. Bu yüzden kusuruma bakmayın diyor, önümüzdeki bir kaç gün içinde kazananların açıklanıp hediyelerinin postalanacağını bildirerek huzurlarınızdan çekiliyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
berat
|
 |
« Yanıtla #67 : Nisan 30, 2008, 19:21:48 » |
|
eee kimler kazanmış peki? kazanan kişi açıklasın bari, hasandan umudum yok 
|
|
|
|
|
|
İlm kesbiyle rütbe-i rif'at Arzu-yi muhal imiş ancak Aşk imiş her ne var ise alemde İlm bir kıy-ü kaal imiş ancak...  Amoris vulnus idem sanat qui facit. 
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #68 : Nisan 30, 2008, 20:17:33 » |
|
aaaa bu vardı bi de dimi.unuttum gittiydim valla. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
berat
|
 |
« Yanıtla #71 : Temmuz 20, 2008, 17:03:58 » |
|
peki kazanan kişi yarışmayı kendisinin kazandığını biliyor mu?  gerçekten acayip merak ediyorum. 
|
|
|
|
|
|
İlm kesbiyle rütbe-i rif'at Arzu-yi muhal imiş ancak Aşk imiş her ne var ise alemde İlm bir kıy-ü kaal imiş ancak...  Amoris vulnus idem sanat qui facit. 
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #72 : Temmuz 20, 2008, 21:47:18 » |
|