|
|
|
|
|
abdullah caner
|
 |
« Yanıtla #61 : Aralık 08, 2007, 18:01:32 » |
|
sonuçlar saat kaçta açılacak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #62 : Aralık 21, 2007, 01:41:45 » |
|
Artık isyan ediyorum,  yazmamaya kararlıydım ama dayanamadım daha çok, ne zaman açıklanıcak. (ya da anket açılıcak, ya da her ne olucaksa artık)
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will I find it if I rip your chest apart? -Will I find it if I crack open your skull?
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #63 : Aralık 21, 2007, 15:51:16 » |
|
Artık isyan ediyorum,  yazmamaya kararlıydım ama dayanamadım daha çok, ne zaman açıklanıcak. (ya da anket açılıcak, ya da her ne olucaksa artık) Bravo  Cesarete bak be ! Tebrikler Wiz  Oyum sana  Zaten süper bir şey çizmişsindir sen  Bana da öğretsene şunun formülünü  Eski dost sayılırız 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #64 : Aralık 29, 2007, 21:31:36 » |
|
Madem cinlerden isyan var, benim de tırsmama gerek yok demek ki?  Ne zaman açıklanıyor? Ama anket değil kanımca çünkü Fant kazananların belli olduğunu söyledi
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #65 : Aralık 30, 2007, 01:44:16 » |
|
Benim isyan demem sadece şakaydı abartmayınız lütfen. ~
Söylim dedim.
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will I find it if I rip your chest apart? -Will I find it if I crack open your skull?
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #66 : Ocak 01, 2008, 16:07:21 » |
|
anket olmayacak ve kazananlar belli, doğrudur  fakat belki farketmişsinizdir son bir kaç haftadır siteye pek giremiyorum. hafta geçen hafta içinde açıklanacağnı söylemiştim ama ablamın düğünü falan fisman olunca kendime (ve siteye) ayırmayı düşündüğüm zaman dilimi tahmin ettiğimden de az oldu. Bu yüzden kusuruma bakmayın diyor, önümüzdeki bir kaç gün içinde kazananların açıklanıp hediyelerinin postalanacağını bildirerek huzurlarınızdan çekiliyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
|
 |
« Yanıtla #68 : Nisan 30, 2008, 20:17:33 » |
|
aaaa bu vardı bi de dimi.unuttum gittiydim valla. 
|
|
|
|
|
|
 **** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh*** Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz. *Bill ..Senden korkulsa da sen yine de sevilirsin.
|
|
|
|
|
|
DeLyMeRvE
|
 |
« Yanıtla #70 : Haziran 19, 2008, 21:38:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
|
 |
« Yanıtla #72 : Temmuz 20, 2008, 21:47:18 » |
|
bence bilmiyor 
|
|
|
|
|
|
 **** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh*** Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz. *Bill ..Senden korkulsa da sen yine de sevilirsin.
|
|
|
|