|
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #46 : Kasım 25, 2007, 19:51:10 » |
|
katılım bitti değil mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #47 : Kasım 26, 2007, 00:01:09 » |
|
2 tane çalışma gönderdim, mutluyum huzurluyum. 
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will I find it if I rip your chest apart? -Will I find it if I crack open your skull?
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #48 : Kasım 28, 2007, 18:55:00 » |
|
arkadalar bu yarışma için katılım çok fazla olmadığı için tüm katılımları aynı kategoride değerlendireceğiz. Yani resim gönderen de, hikaye yazan da, şarkı gönderen de aynıymış gibi değerlendireceğiz. Bu bağlamda iki kişi ödül alacak. Bunların kim olduklarını da yarın açıklayacağız...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zafizufi
Süt
|
 |
« Yanıtla #50 : Kasım 30, 2007, 19:34:24 » |
|
Ya ben çok iyi kompozisyon yazarım  Lütfen yalvarıyorum size ben şimdi bir kompozisyon yazsam, dikkate alır mısınız? Lütfen lütfen lütfeeeeeeen 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #51 : Aralık 01, 2007, 09:25:43 » |
|
Ne yazık ki geç kaldın zafizufi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #52 : Aralık 01, 2007, 09:44:38 » |
|
Ne zaman açıklancak ^^^;
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #53 : Aralık 01, 2007, 10:30:52 » |
|
geçen gün açıklayamadımi bugün öğleden sonra kesin açıklanıyo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #55 : Aralık 04, 2007, 20:02:01 » |
|
Gerçekten ne zaman açıklanacak  (Sanki çok süper bir şey yolladım ya  )
|
|
|
|
|
|
yazan bir yazar!Resimciğe tıklasana bi I saw Susie sitting in a shoe shine shop. Where she sits she shines, and where she shines she sits. (Tam olarak okuyabilenden diksiyon dersi istiyorum  )
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #56 : Aralık 05, 2007, 10:05:39 » |
|
ben bunu bi kaç defa açıkladım özel mesajlarla  anlattıklarımdan biri yazsa olur mu? üşendim şimdi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Merry Gentry
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #57 : Aralık 05, 2007, 11:26:51 » |
|
hemen ben açıklayım Fantasticc.  Yarışmayı kazananlar belli olmuş fakat Fantasticc duyurduğu zaman insanlar ödül kazanan yazıları okumak veya görmek isteceyeklerdir. Fakat yeni içerik sayfalarında ufak bi kaç değişiklik olacakmış.İşte onlar hazır değilmiş ve Fantasticc kardeşimiz çalışan bir insan olduğu için yeterli zamanı olmuyor .İşte bu yüzden çalışmaları siteye yollayamıyor.. Bu yüzden de kazananları açıklarsa eğer kimse bişey görememiş olacak yazıları siteye eklemek için yeterli zamanının olmasını bekliyor.(bekleriz sorun diillll)Sana kolay gelsin Fant.kardeş. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 05, 2007, 13:27:45 Gönderen: Marissa »
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #58 : Aralık 05, 2007, 12:06:00 » |
|
evet aynen öyle valla  en azından yarın akşama kadar sadece kazanan kişilerin çalışmalarını yayınlayabiliriz sanırım. tüm katılanları sonraya bırakırım, yoksa epey bi zaman açıklanamaz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #59 : Aralık 05, 2007, 16:07:22 » |
|
Hmm tamam teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
yazan bir yazar!Resimciğe tıklasana bi I saw Susie sitting in a shoe shine shop. Where she sits she shines, and where she shines she sits. (Tam olarak okuyabilenden diksiyon dersi istiyorum  )
|
|
|
|