|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #30 : Ekim 23, 2007, 01:27:16 » |
|
ya fant hala cevp vermedn ama  hikaye bölm.den bi kişi birnci olck dimi yoksa sizn belrlediinz alt bölmlerin her birnden 1 tanemi? hikaye bölümünden bir kişiye... eğer çok fazla gönerim olursa hem kompozsyon hem de hikaye olarak ikiye ayırabiliriz. yani mektup, makale vs gibi şeyleri bi kategoride, hikaye gibi şeyleri ayrı bi kategoride değerlendirebiliriz. ama her konu için ayrı bi ödül olmayacaktır  bende katlmak istiyorm  katıl tabi ki  şimdiye kadar bi kaç kişi dışında pek gönderim olmadı zaten  muhtemelen son taihi bekliyolardır diye heralde ...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 23, 2007, 01:27:50 Gönderen: Fantasticc »
|
|
|
|
|
|
|
|
Marvolo
|
 |
« Yanıtla #31 : Ekim 23, 2007, 23:22:00 » |
|
bende son tarihe yakn yazcm çünkü Jk in finalini beğenmedm  onu düzletp yazdm  onla katlrm bide Voldemort a mektup 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hedwig_fred
Şeker

I LOVE TOM FELTON:)
|
 |
« Yanıtla #32 : Ekim 24, 2007, 19:42:37 » |
|
en son ne zaman gönderebiliriz yazmayı çok istiyorum ama okul falan var ya yazıcak vakit olmuyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
metebabs61
|
 |
« Yanıtla #33 : Ekim 24, 2007, 22:45:42 » |
|
evet ya bizde yazardık bişeler
|
|
|
|
|
|
olmayınca olmuyor bu deli gönül çarpıyor fakat bulut olmayınca şimşek çakmıyor kalbim susuz kalıyor ve yalnızlık başlıyor işte o zaman yağmur duası başlıyor(sonu olmadı ama olsun hallederiz)
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #34 : Ekim 25, 2007, 10:09:52 » |
|
son gönderim tarihi ilk mesajda yazıyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #35 : Kasım 09, 2007, 03:06:59 » |
|
Ben Voldemort'la ilgili şiirler hikayeler yazmak isterim ama biraz geç başlayacağım umarım yetişir  hiç de iyi yazamam ya neyse amaç eğlenmek nasılsa  şarkı uyarlamaları da fena değilmiş  neyse bakacağız artık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslı_snape
Süt
QUEEN FOREVER
|
 |
« Yanıtla #36 : Kasım 13, 2007, 18:59:43 » |
|
yapılan imz<a avatarlar da o e-maile yollancak dime
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #37 : Kasım 13, 2007, 19:16:36 » |
|
evet hepsi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #39 : Kasım 15, 2007, 08:02:57 » |
|
Harika olucak ama ben böyle şeylere başlarım bitiremem o yüzden katılmayayım ama katılanlarında harika işler çıkartacağından eminim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dwayde
Süt
Sıır tanımayan bir zeka en büyük hediyedir insana
|
 |
« Yanıtla #40 : Kasım 16, 2007, 02:33:30 » |
|
Ben yeni girdim siteye ama yardım etmeye fazla hevesliyim.Çaylaklar kabul mü? - Çevrenizdekilerin (aile, arkadaşlar vs) Harry Potter'a olan bakışları nasıl? Bunun sizin üzerinizdeki etkisi veya sizin, onlar üzerindeki etkiniz nedir?Herhalde bunu en iyi anlatan ben olabilirim.
|
|
|
|
|
|
Son yok edilecek düşman ölümdür... Ne zaman aşkın gücü, güce aşık olmanın önüne geçerse Dünya o zaman barışı öğrenecektir...-Jim Hendrix Zafer "Zafer benimdir!" diyebilenindir...-Mustafa Kemal Atatürk Bizim dilimiz TÜRKÇE türkcheye hayır!!!-Dwayde Ne hazin bir çağda yaşıyoruz.Bir tabuyu yıkmak atomu parçalamaktan daha zor.-Albert Einstain Her şey kuralına göre olacak diye bir şee yok.Burası sihir dünyası basketbol salonu değil.-Dwayde Hiç bir şeyi kafana takmayacaksın.Kafana takman gereken tek şey aslında tam olarak her şeydir zaten...-Dwayde
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #41 : Kasım 16, 2007, 03:02:11 » |
|
herkes kabul ediliyor, merak etme  yazını bekliyoruz  10 gün kaldı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #42 : Kasım 18, 2007, 07:24:38 » |
|
Ben bi dene mektup yazdım, bi foto çektim bi de şiir yazdım  Ama fotoyu atmaktan caydım, şiiri de bilgisayarda yazmaya üşeniyorum. Yarın yazar da atarım belki
|
|
|
|
|
|
Her çağırdığında ayağına gelmez mutluluk Sessiz sessiz sindireceksin Ya da geçip hayatın önüne Yüzüne yüzüne indireceksin
Yoktan var etmeli bazen mutluluğu Aynaya bak çok sev bulduğunu Sen sana her zaman iyi gelensin Koyver gitsin bırak gururu
|
|
|
^^pelin_harry^^
Süt
|
 |
« Yanıtla #43 : Kasım 18, 2007, 22:56:32 » |
|
isterseniz bende yazabilirmiyim...?herkes katılabilirmi???
ya senlikler bitimi
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 19, 2007, 02:39:47 Gönderen: Marissa »
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #44 : Kasım 19, 2007, 02:41:42 » |
|
arkadaşlar lütfen bir soru sormadan önce konuyu ve gönderilen her mesajı tek tek okuyun.
-evet herkes katılabilir ve evet katılım süresi henüz bitmedi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|