|
arwenundomiel
|
 |
« Yanıtla #15 : Ekim 06, 2007, 14:46:10 » |
|
çok hoşşşşş hemen hazırlıklara başlayalım =)) bende resimler yapıcam ay çok heycanlı bişi bu yaaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zilli
Süt
|
 |
« Yanıtla #16 : Ekim 11, 2007, 13:37:52 » |
|
ben kararsızım ne yapsam acaba
|
|
|
|
|
|
'gerçek' DAHA AYAKKABISINI GİYMEDEN,'yalan' DÜNYAYI 3 KEZ DOLAŞIRMIŞ. narnia severler kulübü
|
|
|
patiayak_ecosh
Kakao

SENİ ÇOK ÖZLEDİM BARIŞ'IMMM
|
 |
« Yanıtla #17 : Ekim 13, 2007, 17:17:11 » |
|
yaşasınnnn:)
|
|
|
|
|
|
*BARIŞ AKARSU,ANOUK,MARİLYN MANSON,KORN,NİRVANA,DİMMU BORGIR,SLİPKNOT,METALLİCA,İRON MAİDEN(daha yazsam mı ki ? :D) ...VB.VB dinleyicisi* ]
*LOST,HEROES VE NİP-TUCK İZLEYİCİSİ*[/move]
|
|
|
|
Marvolo
|
 |
« Yanıtla #18 : Ekim 13, 2007, 17:45:16 » |
|
bide 7.kitap çıktıına göre.Final düellosunun yarışması olsn.Yani kitaptakinden farklı bi biçmde yazılsn  güzel olrya lütfen bunn da yarışması olsn lütfeen 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mehmet_voldemort
Süt
|
 |
« Yanıtla #19 : Ekim 14, 2007, 12:14:08 » |
|
ben harry potter ve voldi arasında geçen bir düello yazıcam vede voldiye mektup yazıcam olur mu??
|
|
|
|
|
|
 ÇAPULCULAR HAYRAN KULÜBÜ VE MARVEL HAYRAN KULÜBÜ
|
|
|
|
Harley Quinn
|
 |
« Yanıtla #20 : Ekim 14, 2007, 17:38:37 » |
|
Çizim yarışması için karakter çizeceğim  ya Tonk olacak Ve bellatrix ehehe ama süpriz yapıp başkasınıda çizebilirim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marvolo
|
 |
« Yanıtla #21 : Ekim 14, 2007, 22:02:55 » |
|
ben harry potter ve voldi arasında geçen bir düello yazıcam vede voldiye mektup yazıcam olur mu??
bi cevp gelmedide düello nun yarışması varmı yokmu şimdi???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #22 : Ekim 15, 2007, 11:20:51 » |
|
bide 7.kitap çıktıına göre.Final düellosunun yarışması olsn.Yani kitaptakinden farklı bi biçmde yazılsn  güzel olrya lütfen bunn da yarışması olsn lütfeen  isteyen istediği konuda yazsın, hepsini hikaye kategorisinde değerlendireceğiz sonuçta. yukarıdaki konular size fikir vermek içindi. "ne yazacağımı bulamadım" diyenler için yukarıda öneriler sunduk  ben harry potter ve voldi arasında geçen bir düello yazıcam vede voldiye mektup yazıcam olur mu??
olur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olwen
|
 |
« Yanıtla #23 : Ekim 15, 2007, 13:06:29 » |
|
Çizim yarışması için karakter çizeceğim  ya Tonk olacak Ve bellatrix ehehe ama süpriz yapıp başkasınıda çizebilirim  beni çiz 
|
|
|
|
|
|
  Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
|
|
|
|
|
|
Marvolo
|
 |
« Yanıtla #25 : Ekim 17, 2007, 00:37:48 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hedwig_fred
Şeker

I LOVE TOM FELTON:)
|
 |
« Yanıtla #26 : Ekim 20, 2007, 16:27:26 » |
|
bişey sorabilir miyim şimdi bu yazdığımız yazıları nereye koyucaz??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marvolo
|
 |
« Yanıtla #28 : Ekim 23, 2007, 00:19:11 » |
|
ya fant hala cevp vermedn ama  hikaye bölm.den bi kişi birnci olck dimi yoksa sizn belrlediinz alt bölmlerin her birnden 1 tanemi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
milkshake
|