ölümperisi
Şeker

AŞK ÇIPLAK AYAKLA ATEŞE GİRMEKTİR
|
 |
« : Haziran 27, 2006, 15:19:44 » |
|
neden önemli gerkli biri öldüğünde zamanı geriye almıyorlar hadi onlarıda geç Lord Voldemort geri dönmüş güçlü insanları teker teker deviriyor ve DUmb ölüyo korktuğu tek kişi neden sadece Dumb için bir defalık Zaman döndürücüyü çalıştırmıyolar bakanlığın onu hiç sevmediği için olabilir fakat neden Harry bunu Düşünmüyor
|
|
|
|
|
|
 LUNA LOWEGOOD: SEN HARRY POTTER'SIN HARRY: BİLİYORUM
|
|
|
|
|
|
Cho_Chang
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 27, 2006, 15:29:50 » |
|
canım dumbledore'nin öldüğü zamanı ve 5.kitabın sonundaki olayları düşün. harry,ron ve hermione 5.kitabın sonlarına doğru bütün zaman döndürücüleri tuzla buz etmemişler miydi?
|
|
|
|
|
|
... Haber vermeden gelme, zor olur; Ürker tenhalığım, kıskanır ağlar belki, Ama ben ağlayamazsam gücenme ne olur; Gözlerim bitti...Feridun Düzağaç
|
|
|
ölümperisi
Şeker

|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 27, 2006, 15:47:41 » |
|
evet birinin bunu diyeceğini biliyordum ama aradan bir sene geçtiğini de hesaba katmalıyız değil mi yani önceden o kadar stokları olduğuna göre kesin lazımdır e zaman döndürücüyü Harry kullanacak bakanlıktan biri değil ki malfo geldiğinde ortaya çıkacak ve onu etkisiz hale getirerek durumu anlatarak onları kaçıracak yada daha hortkuluka gitmeden ortaya çıkp söyleyecek e Dumb herşeyin olabileceğine inanan biri zaten zinefendarla işi bitirebilir doğru söylediğini anlayabilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BilgeNazz
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 28, 2006, 13:06:25 » |
|
bence zamanın geri alınması gerekmiyordu. çünkü Dumbledore ölmedi. yani en azından ben böyle düşünüyorum. ama şu da var ki bende dumbledoreun öldüğüne inanmadan önce bu zaman döndürücü olayını düşünmüştüm . ve Şu da var ki 5. kitabın sonunda zaman döndürücülerin hepsini tuzla buz oldugunu da farketmiştim
|
|
|
|
|
|
кєи∂ι ∂üиуαм fσяυмℓαяıEylül yıldızları gibi Benden çok, uzağa yakın Ve Eylülün yaz sonuna gelişi gibi, O cananın gelişi; Ömrümün sonuna yakın...
|
|
|
|
|
ölümperisi
Şeker

|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 30, 2006, 18:18:33 » |
|
eh 5.kitapta bisim tıfıllar sayesinde hepsi yok olmuştu.. yani isteselerde kullanamsalar.. ama zaten yasak bunu kullanmak.. ayrıca her ölen zaman döndürücüyle geri gelmek ister ozaman .. ne tadı kalır ki ozaman..
ilk iki cümlene zten cvp vermiştim diğerlerine gelince şu zamanda karanlık büyücüler ve bazı bakanlık büyücüleri dışında kim bir defalık onun geri dönmesi için bunu istemezki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ölümperisi
Şeker

|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 03, 2006, 13:25:46 » |
|
canım dumbledore'nin öldüğü zamanı ve 5.kitabın sonundaki olayları düşün. harry,ron ve hermione 5.kitabın sonlarına doğru bütün zaman döndürücüleri tuzla buz etmemişler miydi?
ama aradan bi sene geçmişti yapılması gerekmiyo mu zaman döndürücülerin.  ama durmadan kitaplarda ölüm hakkında geri gelmicek gibi şeyler söleniyo o yüsden gelmesi pek mümükün olmayabilir.ama şahgaga öldüğü halde zaman döndürücü sayesinde yaşıyodu di mi  of ya keşke kullansalardı zaman döndürücü.  ewt zaten ben bunu yazmıştım(ama böylece aynı fikirde olduğumuz ispatlanıyo ) ltf önceki yorumlarıda okuyalım arkadaşların yazıları boşa gitmesin ayrıca bana katıldığın için tsk ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
prisoner_of_azkaban
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 11, 2006, 13:16:11 » |
|
neden önemli gerkli biri öldüğünde zamanı geriye almıyorlar hadi onlarıda geç Lord Voldemort geri dönmüş güçlü insanları teker teker deviriyor ve DUmb ölüyo korktuğu tek kişi neden sadece Dumb için bir defalık Zaman döndürücüyü çalıştırmıyolar bakanlığın onu hiç sevmediği için olabilir fakat neden Harry bunu Düşünmüyor
çünkü 5. kitapta bizimkiler esrar dairesindeyken, diğerleriyle düello yaparken, bütün zaman döndürücü stoğunu haşat etmişlerdi....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 13, 2006, 21:05:52 » |
|
hmm..evet olabilir ama diğer arkilerinde dediği gibi zaman döndürücüler yok oldu hatta 6.kitapta veya 5.kitabın sonunda biri bişey için zaman dndürücü kullanmayı teklif ediyodu ve (galiba) hermione'de esrara diresindekilerin hepsini yok etmiştik diodu yani kitaptada geçiyodu böyle bişey ama ben her zaman döndürücü kullnamalarının ilerki kitaplar için bi ipucu olabiliceğini düşünmüştüm ama bütük bi ihtimal sadece hataları düzeltip sirius'u kurtarmak vs. diğer hataları engellemek için konulmuş bişey.ama yinede belli olmaz 
|
|
|
|
|
|
~ Cause I Can't Wait To Fall İn Love With You You Can't Wait To Fall İn Love With Me This Just Can't Be Summer Love, You'll See This Just Can't Be Summer Love L-O-V-E
|
|
|
|
Harley Quinn
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 11, 2006, 12:00:01 » |
|
Zamana doğrudan müdahale etmek herkesin kaderini değiştirir. o yüzden zaman döndürücü kullanmak yasak. Ayrıca yazar mantığıyla olaya bakarsanız her ölenin geri döndürecek bir objenin olması kitabın basitliğini ortaya çıkartır bir merak uyandırmaz yani JKR'nin zaman döndürücüyü her öleni geri döndürmek için kullandığını düşünsenize Sirius yok oldu - geri geldi. Cedric öldüydü- zaman geriye alındı gayet diri yaşıo Dumbledore öldü- aman nolcak geri getiririz Harry ölecek aman ne fark eder hermonie zaman kullanıcıyı kullanıp geri getirir. Böylelikle kimin öldüğü y ada öleceğinin bir önemi kalmaz aynı şekilde bunun kötü karakterlerinde kullanması beklenir düşünsenize kitabın sonunda voldemort ölüyor olsaydı daha sonra ölüm yiyenlerden birinin onu geri getirmesini beklerdik.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aşkım?daniel?gülnur
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 30, 2008, 00:36:19 » |
|
paylaşım için tşk.
|
|
|
|
|
|
HARUN RUMEYSA CANAY
|
|
|
cirem_417
Taş Masa'nın soylu birliğinin şövalyesi,Lamba Çoraklıkları Dükü,Batı Sınırları Kontu;Kral Edmund
Kakao

//***//aY lAv yU SKANDAR KEYNES!!//***//
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 12, 2008, 14:12:30 » |
|
onlar geri dönseler bile olaylar aynı kalıcaktı. ölecek olanlar hep ölür.belki sadece şekli değişir.j.k.'de bu kuralı biliyor olmalı.albus öyle ölemese şu yüzük olayından dolayı ölecekti;ama ÖLECEKTİ.
|
|
|
|
|
|

Bak benden arta kalan. Biraz kül biraz duman. Ne kadar İstesende Ben Seni arayamam.. Ruhun rüyaya dalmış. Dünya uzak,gerçek yavan. Sanki 1 yok 1 de varmış ben seni arayamam.. Keşke yanımda olsaydın kolay olurdu o zaman. Ben sussam sen anlatsaydın yorulunca uyusaydın.
Kolay mı sanıyorsun. Kolaysa yan o zaman. Yağmurum ol üstüme, ben böyle yaşayamam. Hâlimi görüyorsun, birşeyler yap o zaman. Sebebim var biliyorsun ben seni arayamam.

|
|
|
|