catlak
0
Toz
Bu üye yasaklanmıştır
|
 |
« : Kasım 27, 2005, 12:43:41 » |
|
evet arkadaşlar azkaban hakkında rp yapmak isteyenler burada konuşabiliriz... azkaban tutsağını okuyanlar gelin
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 04, 2006, 12:41:43 Gönderen: Black_Rose »
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 27, 2005, 20:56:35 » |
|
luthienin hayran olduğu kitap  onun söyleyecek çok şeyi olabilir...  benim içinse ahım şahım bişey değildi çünkü dörüncüyü okuduktan sonra elime aldığım için pek sürprizi kalmadı hiç bişeyin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 27, 2005, 23:31:49 » |
|
 en sevdiğim kitap tabi ki  bi kere çok güzel bir dramdı herşeyden önce... Sirius'un Remus'un James ve Lily'nin hayatlarının nasıl söndüğüne... En iyi arkadaşlarından biri tarafından gelen bi ihanete tanık olduk :S Açıkçası bu ihanet benim hayalini bile kuramayacağım bişey... Üstelik ilk iki kitap güzeldi ama sadece o kadardı benim için  Ama Çapulcular girince işin içine çok değişti herşey  HP kitaplarının özel bi yeri oldu bende 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
catlak
0
Toz
Bu üye yasaklanmıştır
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 28, 2005, 15:31:52 » |
|
bence de çapulcular kitabın havasını değiştirdi bir de sonlara doğru bildiğiiz herşeyin yanlış olduğunu öğrenmemiz bir sürpriz oldu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Phoenixia Beaunifty
Veela ;)
Şeker

Puccaa & Garuu --Funny Love^^
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 04, 2005, 14:46:22 » |
|
Kitapta çok şey vardı cidden. Çok kalın değildi sanırım ama yoğundu. "Aynı şekilde" zevk aldığım son kitaptı. Diğer hp kitaplarıın havası değişivermişti ve aynı tadı alamıyordum. Ama bu elbette kötü demek değil.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lunatic
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 04, 2005, 22:45:18 » |
|
ben ilk okuduğumda hiç sevmemiştim bu kitabı. olaylar çok kısa süre içinde sonuçlandı, herşey çok hızlı ve inanılmaz bir şekilde gelişti ve ben şoka girdim. sonra tekrar okudukça çok sevdim. aslında serinin birçok açıdan en önemli kitabı olabilir. Harry babası ve geçmişi hakkında çok fazla şey öğrendi bu kitapta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 04, 2005, 23:19:31 » |
|
aslında tam tersi... şimdi sirius sevenler bana kıazacak biliyorum ama (çünkü tecrübeliyim  ), artık altıncı kitabı okuduktan sonra siriusun benim için hiç bi önemi kalmadı...  yani olsa olur, olmasa da bi karakterdi yani... kılkuyruğu sır tutucu yapması dışında, hikayeye hiç bi katkısı da olmadı... ama tabi ki Unbroken Universe gibi hikayelerde görüyoruz ki müthiş bir adam olabilirmiş... ama Rowling'in yazdıklarında beni o kadar etkilemedi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PHiNeaS_NiGeLLuS
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 04, 2005, 23:59:54 » |
|
azkaban cok guzel kitapti, heycanliydi ama harry potter serisine genel olarak hicbirsey katmayan 3 kitaptan biriydi. filmini izleyemedim... en yakin zamanda cdsini alcam
|
|
|
|
|
|
  Shadows walking in the crowd We're Lost And Found but LOvE iS GonnA SaVe Us !!! Faq ThE SySteM!!! MeMBer oF AL€ღ©!L£®
|
|
|
Phoenixia Beaunifty
Veela ;)
Şeker

Puccaa & Garuu --Funny Love^^
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 06, 2005, 17:00:40 » |
|
azkaban cok guzel kitapti, heycanliydi ama harry potter serisine genel olarak hicbirsey katmayan 3 kitaptan biriydi. filmini izleyemedim... en yakin zamanda cdsini alcam
Söylediğin çok anlamsız. Seri zaten onlardan oluşuyor ve onlarla başlıyor. Nasıl seriye bir şey katmaz?!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Glacius
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 06, 2005, 18:43:48 » |
|
ben onu bunu anlamam sirius öldüğünde nasıl sevindiğimi anlatamam sizlere..  höri potır ın yakınlarına karşı bir düşmanlık mı var bende ne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laurana_
Süt
Asalet doğuştandır,zorbalıkla sahip olunmaz...
|
 |
« Yanıtla #11 : Aralık 11, 2005, 02:16:22 » |
|
en nefret ettiğim kitap! Voldemort yoksa tat denen şey de olamaz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
catlak
0
Toz
Bu üye yasaklanmıştır
|
 |
« Yanıtla #12 : Aralık 16, 2005, 14:28:46 » |
|
ewet voldemortun olmaması kötü olmuş ama yinede güzel bir kitaptı hem değişiklik oldu böylesi daha güzel
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 13, 2006, 19:35:15 Gönderen: catlak »
|
|
|
|
|
Laurana_
Süt
Asalet doğuştandır,zorbalıkla sahip olunmaz...
|
 |
« Yanıtla #13 : Aralık 16, 2005, 17:22:43 » |
|
sana göre değişiklik bana göre değil... Voldemort favori karakterim olduu için şahsen her kitapta onu görmek istiyorum ve olmamasından dolayı bu kitaptan hoşlanmıyorum... (filminden mi bahsediyorsun kitaptan mı onu da anlamadım ama biz burda kitabı konuşuyoruz  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
d@nger
|