Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 09, 2008, 00:20:45  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Üçüncü Filmdeki Lupin Eşcinselmiş  (Okunma Sayısı 696 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
severus sirius
Kakao

phoenix city

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Şubat 06, 2008, 23:18:48 »

Harry Potter filmlerinde Remus Lupin karakterini canlandıran David Thewlis, Uluslararası Yazarlar Festivali için gittiği Toronto'da kendisine sorulan Dumbledore'un eşcinselliği ile ilgili soruya ilginç bir cevap verdi. Rowling'in bu açıklamasına şaşırdığını söyleyen Thewlis, Harry Potter ve Azkaban Tutsağı isimli üçüncü filmin yönetmeni Alfonso Cuaron'un, Lupin'i eşcinsel olarak hayal ettiğini ve karakteri "eroinman bir eşcinsel" olarak tanımladığını belirtti.

Alfonso'nun bu varsayımının yanlış çıktığını söyleyen Thewlis ile ilgili bu kısa videoyu izlemek için tıklayın.

yok deve

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Üçüncü Filmdeki Lupin Eşcinselmiş
« Eklendi: Ağustos 09, 2008, 00:20:45 »

İrUzY
~ kronik çatlak.. :D
UU Seherbazları
Demleme Çay

jim jim jim jim"im ::)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Şubat 19, 2008, 20:41:42 »

bidakka ya hepinizin en azından 6. kitabı okumuşsunuzdur ya yalan ya tonks la çocukları bile oldu ayıp yahu iftira atılmış lupinciime

..MisSGuaRD'a imza ve avatar icin mucuklardan bir gökkusagi..

Claire Pace
~Angels of Darkness~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

~~Claire~Charlie~~:)

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #17 : Şubat 19, 2008, 20:45:15 »

yuh..artık yaa.. Kızgın o gay mış bu gay mış..ohoo o zmn setteki bütün erkekler gay demi!! töbe töbe!! Kızgın adamın çocuğu bile oldu daha ne uzatıolar ki?? Kızgın şimdi sıra kimde?srius yada james demi?? Kızgın Kızgın Kızgın Kızgın Kızgın Kızgın Kızgın

Feanor Tasartir
Eternal Love
Role Playing
Sıcak Çikolata

The Resurrection Stone

the-atesoku@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #18 : Şubat 19, 2008, 20:49:15 »

yuh..artık yaa.. Kızgın o gay mış bu gay mış..ohoo o zmn setteki bütün erkekler gay demi!! töbe töbe!! Kızgın adamın çocuğu bile oldu daha ne uzatıolar ki?? Kızgın şimdi sıra kimde?srius yada james demi?? Kızgın Kızgın Kızgın Kızgın Kızgın Kızgın Kızgın

Katılıyorum, ayrıca Alfonso Cuaron hakkındaki düşüncelerim biraz değişti; artık Harry Potter yönetmenlerinden favorim Mike Newell.

Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevî düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...

miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Köpüklü Kapuçino

~Lonca Editörcübaşısı~:p

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Mart 24, 2008, 10:11:58 »

hehe bence yakında Sirius içinde eşcinsel derler malumunuz hiç evlendiğini görmedik ya ondan sonra James de eşcinsel çıkar sonra peter da eşcinseldir en son bomba olarak Voldemort unda bir eşcinsel olduğu ortaya çıkar ve Harry Potter ın ismini başka birşey olarak değiştirirler. Sırıtan....

ginevra
Demleme Çay

~ölünce hayat bitiyor mu?

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : Nisan 29, 2008, 18:56:14 »

Adam sirf arada kurtadama dönüsüyor diye escinsel demisler garibime ya vah vah yanlis anlasilmada son nokta  Hede Hödö

rumeysaa
Sünger bOb Hayran kLübü (sünqerimmm!!)
Telve

En sürekLi aşk karşıLığı oLmayan aşktır. ♥

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Temmuz 09, 2008, 20:18:32 »

töbee töbee yeter bee  Hede Hödö <.< yok lupin eşcinsel yok deumbledore eşcinsel bu ne ya  Hede Hödö diyorum size yakında voldemort'un da eşcinsel olduu ortaya çıkar  Dil Çıkaran

evet yaa valla lupinden hiç beklemezdim (dumbuldoredende beklemezdim ama neysee )

Yine yanlız bıraktın tek başıma düşüyorum♥,
    Kar tanesiyim ama sen yoksun üşüyorum...♥
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: