|
OnLy-U 4eVeR
|
 |
« Yanıtla #30 : Eylül 02, 2006, 01:28:58 » |
|
benim içinde kesiolarda kesiolar kesmeyin kardeşim biz izleriz 7 saat
|
|
|
|
|
|
Onun güzelliğini herkes görüyorsa o bence az güzeLdir. Herkes biLiyorsa o bence hiç güzeL değiLdir. Onun güzeLLiğini yalnız ben görüyorsam bu sevgidir. YaLnız ben biLiyorsam bu aşktır. Hiç kimse görmüyorsa bu !!...YALNIZLIKTIR..!!
|
|
|
|
|
izmir/bornova/M.B.
Süt
* Fedakarlık çiçeğin köküdür.*
|
 |
« Yanıtla #31 : Eylül 12, 2006, 20:30:52 » |
|
bnce öyle değil filmde güzel ama 2 saate o kdr şeyi sığdıramazlar ztn farklılılra gelince değiştirmeseler daha iyi olurrdu ama bölede güzel olmuş
|
|
|
|
|
|
  - Gösterdim... gördü anlamına gelmez - Söyledim... duydu anlamına gelmez - Duydu... doğru anladı anlamına gelmez - Anladı... hak verdi anlamına gelmez - Hak verdi... inandı anlamına gelmez - İnandı... uyguladı anlamına gelmez - Uyguladı... sürdürecek anlamına gelmez... Cennete gitmenin iki yolu vardır 1) Gerçekten öldüğünüz zaman 2) Gerçekten yasadığınız zaman
|
|
|
|
one-take-watson
|
 |
« Yanıtla #32 : Ekim 13, 2006, 21:58:57 » |
|
yawss arkiler kitapla film arasında bir dünya fark war öyle değil mi yawss
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BULUT
|
 |
« Yanıtla #33 : Kasım 29, 2006, 19:30:10 » |
|
evet ayrı oluyorlar bayağı bir. ama kötü de olmuyor  ben bir fark söyliyim: kitapta harry kehanet sınavından çıkarken kehanet öğretmenin(adını unuttum) söylediklerini duyuyor. ama filmde hermionenin fırlattığı küreyi geri götürmek için gittiğinde duyuyor  bazı küçük ayrıntılar gözümden kaçmadı tabii 
|
|
|
|
|
|
bla bla bla
|
|
|
|
dangerous
|
 |
« Yanıtla #34 : Kasım 29, 2006, 19:33:28 » |
|
kitap daha kapsamlı olduğu için kitap
|
|
|
|
|
|
freedom's just another word for nothing left to lose
|
|
|
miss emma
Kakao

WhEn EmmA sMİLes....
|
 |
« Yanıtla #35 : Kasım 29, 2006, 19:34:51 » |
|
evet ayrı oluyorlar bayağı bir. ama kötü de olmuyor  ben bir fark söyliyim: kitapta harry kehanet sınavından çıkarken kehanet öğretmenin(adını unuttum) söylediklerini duyuyor. ama filmde hermionenin fırlattığı küreyi geri götürmek için gittiğinde duyuyor  bazı küçük ayrıntılar gözümden kaçmadı tabii  vay be ne kadar dikkatlisiniz,bence de farklar oluyor kitapla film arasında;yine de o kadar önemli değil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözde_red
AFFeT NeFReT eTTiM SenDeN...!!! / Kahve Bahane...
Krema

...PRıSoN ßReaK...! / ...!!! I LoVe YoU RED ...!!!
|
 |
« Yanıtla #36 : Şubat 13, 2007, 16:26:43 » |
|
filmlerle kitapları karşılaştırırsak filmler çok ama çok ayrı bişi gibi gözüküo o yüzden en iisi hiç karşılaştırmamak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nezii
|
 |
« Yanıtla #37 : Şubat 15, 2007, 23:27:34 » |
|
Kitabı okurken izlediğim tadı almadığımı itiraf edicem  filmini daha çok sevdim ve süperdi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #39 : Mart 12, 2007, 17:47:24 » |
|
kitaptan çok ayrı çekiyolar filmi kısaltmak uğruna  ewet yaa bazı sahneler alakasız oluo hatta kitapla 
|
|
|
|
|
|
En güzel günlerimin üç melun adamı var Biri sensin,biri o,biri ötekisi Kanlı bıçaklı düşmanımdır ikisi
Sana gelince.. Ne ben Sezar'ım,ne de sen Brütüs'sün Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün Artık seninle biz, Düşman bile değiliz ~Nazım Hikmet Ran
|
|
|
|
Nélindë Urithrawiel
|
 |
« Yanıtla #40 : Kasım 12, 2007, 04:28:33 » |
|
evet ayrı oluyorlar bayağı bir. ama kötü de olmuyor  ben bir fark söyliyim: kitapta harry kehanet sınavından çıkarken kehanet öğretmenin(adını unuttum) söylediklerini duyuyor. ama filmde hermionenin fırlattığı küreyi geri götürmek için gittiğinde duyuyor  bazı küçük ayrıntılar gözümden kaçmadı tabii  evet ve orada hermione ecel gördüğünü söylüyo trelawney sende görü yeteneği yok diyo ona sinirleniyo ama kitapta o da yoktu.. ve ateşoku da en sonunda gelmiyor kitabın.. ve lupin kurtadama dönüştüğünde zaman-döndürücüyle-gelmiş-hermione (  ) onu yasak ormana doğru çekmiyor geçmiş-zamandaki-kendileri  kurtulsun diye..  ama tabii kitaptaki tadı filmlerde almamız imkansız sonuçta.. bütün kitabı koymaları için Harry Potter dizisi başlaması gerekir.. (keşke başlasa bizim daha çok işimize gelir aslında  ) böyle eksiklikler, farklılıklar veya yer karışıklıkları olabiliyor..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hiddenpotter
|
 |
« Yanıtla #41 : Şubat 17, 2008, 08:49:23 » |
|
ya keşke hp filmleri 2 bölümde yapsalar daha güzel olur yada filmi 5,6 saat civarında sürsün ben sıkılmadan izlerim 
|
|
|
|
|
|
İmza çok büyük.
İmza kurallarını okuyup, uygun imza koyunuz. - Arna
|
|
|
|
|
|
Weasley
|
 |
« Yanıtla #43 : Eylül 12, 2008, 17:22:12 » |
|
|
|
|
|
|
|
 Bonnie çok güzelsin:) Rupert+Emma=Love:) Emma sen de çok güzelsin<3 Ron Weasley_Keeper,Knight and King:) I support R/EALITY Dünya tatlısı Saliha'ya bu muhteşem imzalar ve harika avatar için teşekkürler Blooms sen bir numarasın canımm.. Avatar Son Hava Bükücü Hayran Klübü Üyesi,Emma Hayran Klübü Üyesi,Weasley İkizleri Hayran Klübü Üyesi,R/Hr Hayran Klübü Üyesi,Formula 1 Sevenler Klübü Üyesi,How I Met Your Mother Hayran Kulübü Üyesi...
|
|
|
|
|
|