Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 30, 2008, 12:28:53  

Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Azkaban Tutsağı'nı kaç kişi izlemiş?  (Okunma Sayısı 487 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Godric Gryffindor
Hakan
Has Türk Kahvesi

ÖSS

351137125
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Temmuz 10, 2008, 15:41:03 »

Geçtiğimiz günlerde (tam tarih söylenmiyor ne yazık ki :S veya ben bulamadım Hede Hödö) bir İngiliz televizyon kanalı olan ITV1'de Harry Potter ve Azkaban Tutsağı'nın ilk gösterimi  yapıldı. Bugün açıklanan istatistiklere göre bu filmi aynı anda 8.1 milyon kişi izlemiş.  Şaşırmış

Oysa ki, Pazar günü ATV'de yayınlanan Türkçe dublajlı Azkaban Tutsağı, Türkiye rating sıralamasında 7. oldu.

bence bu haber bizi üzmemeli Dil Çıkaran azkaban tutsağının tvde ilk gösterimi yapıldığında 5.film çıkmıştı yani o kadar geç çıktı ki tvde birçok kişi tvde gösterilene kadar azkaban tutsağının dvdsini alıp evde onlarca kez izlemiştir Gözlerini Deviren bende azkaban tutsağını tvde izlemedim hatta sanırım o gün buzda dansı izlemiştim Dil Çıkaran ama izlemememin nedeni buzda dansın daha güzel olması değil azkaban tutsağını onlarca kez izlediğimden ve istediğim zaman tekrar açıp izleyebilceğimden Göz Kırpan yani çok eminim türkiye'de ingiltere'deki kadar çok harry potter izleyicisi vardır ve ingiltere'de tvde daha çok izlenmesinin nedeni de hem daha önce gösterilmiş olması hem de harry potter'ın bir ingiliz ürünü olmasıdır Dil Çıkaran

The only difference between me and a madman is that I'm not mad
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Azkaban Tutsağı'nı kaç kişi izlemiş?
« Eklendi: Ağustos 30, 2008, 12:28:53 »

Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: