|
Fantasticc
|
 |
« : Ocak 16, 2007, 16:37:44 » |
|
Geçtiğimiz günlerde (tam tarih söylenmiyor ne yazık ki :S veya ben bulamadım  ) bir İngiliz televizyon kanalı olan ITV1'de Harry Potter ve Azkaban Tutsağı'nın ilk gösterimi yapıldı. Bugün açıklanan istatistiklere göre bu filmi aynı anda 8.1 milyon kişi izlemiş.  Oysa ki, Pazar günü ATV'de yayınlanan Türkçe dublajlı Azkaban Tutsağı, Türkiye rating sıralamasında 7. oldu. Tam sıralama ise şöyle: ( No - Program Kanal RT - SHR) 1 - BUZDA DANS [NET] SHOW 7,9 - 18,42 - BUZDA DANS (FINAL) [NET] SHOW 7,7 - 25,53 - ACEMI CADI [NET] KANALD 7,4 - 17,14 - SAGIR ODA [NET] KANALD 6,3 - 17,35 - STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 6 - 15,86 - KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KANALD 5,9 - 15,37 - HARRY POTTER VE AZKABAN TUTSAGI (Y.S) [NET] ATV 5,9 - 13,8
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DexteR
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 16, 2007, 16:40:20 » |
|
ya inanamıorum su buzda dansı izleyenlere harry pottera bak yüz karası  acemi cadı desen hep bi felaket
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GRifiNN
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 16, 2007, 16:46:19 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 16, 2007, 16:51:34 » |
|
ya bencede grifin haklı bu gün bile 3 ev arkimle hp yüzünden kapıstık ve hepsini susturdum yine neymiş sihir varmıs:p izlemezlermiş siz izlemeyin kardesim ben izlicem.
|
|
|
|
|
|
тєℓєfσи çαℓ∂ı,иє уαzıк кι ιуι иιуєтℓєяιиι мєşgυℓє νєя∂ιм ... çığℓıк αтαи вυ ∂υναяℓαя тαяαfıи∂αи иαѕıℓ яαнαтѕız є∂ιℓ∂ιм, вιℓ∂ιкℓєяιмι şαякıℓαяıм∂α уüкѕєк ѕєѕℓє ∂ιℓє gєтιя∂ιм !!! кαρяιѕℓєяιмιи тα∂ıиı çıкαяıρ кιиℓєяιмι вσğαя ∂υяυм∂αуıм. güи вαтıмıиα єкιℓєи тσнυмℓαяıи нα∂∂ι,нєѕαвı уσк , вαиα вєи∂єи вαşкα вιя ∂σѕт ναяѕα вιℓмєм ℓαzıм .!!! αşкıм güνєи ö∂üℓüмє єи уαкıи α∂αуıм , ѕσи ∂σğυм güиüм∂є кєи∂ιмє уєиι вιя вєи αℓ∂ıм ...
|
|
|
|
|
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 16, 2007, 19:02:10 » |
|
ya az izlenmiş valla en azından ilk beşe girmeliydi... önyargılı bizim milletimiz o izleyenlerin çoğu çocuktur büyük ihtimal... :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
missmurder
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 16, 2007, 19:06:09 » |
|
hp ilk sırada değil çünkü izleyten izledi  ve ezberledi  ama yine de 7. sırada olması çook üzücü...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elmind
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 16, 2007, 19:21:03 » |
|
Türkiye'de tabii buzda dans gibi (popüler kültür ürünü diyelim) bir programla başetmesini beklemek bence de aptallık olur biraz... hle o seslendirmeyle hiç şansı yok....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 16, 2007, 19:23:17 » |
|
hani son kitaptan tüyolar var dendi ya daha önce seyretmeme, berbat bir seslendirme olmasına ,yeğenlerimin yoğun dalga geçmelerine direnerek tekrar izledimm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*DaRkNeSs*
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 16, 2007, 20:07:42 » |
|
Her ne kadar dediğiniz gibi seslendirme berbat olsa da izledim..
|
|
|
|
|
|
 нιм,єναηєѕ¢єη¢є,ανяιℓ ℓανιgηє νє нρ ѕєяιℓєяι..ѕιzι ѕєνιуσяυм..!! °~♥•♥~° Sadece Bir TIK..!! °~♥•♥~°
|
|
|
Öykücüq
Avataaaaaar!
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 16, 2007, 21:39:30 » |
|
Ama atv'deki Azkaban da pek izlenecek türden değildi hani...Benim garibime gitti. Seslendirmeler falan komikti ya hele Harry'nin sesi... 8 milyon nasıl oluyo ya...Vay be...
|
|
|
|
|
|
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim...
|
|
|
|
Gökalp
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 16, 2007, 21:50:30 » |
|
hayret bişe yani.  herhalde sesler berbat olduğu için çok izlenmemiştir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DexteR
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 16, 2007, 21:53:04 » |
|
zoruma gitti su buzda dansmıdır nedir o nasıl birinci olur yaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lunatic
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 16, 2007, 22:15:34 » |
|
ben TV'de seyretmeyi tercih etmiyorum, çünkü dublajlı seyretmeyi sevmiyorum  ama kanalları dolaşırken rastlarsam da o kanaldan ayrılamıyorum  (buzda dans ne yahu  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nezii
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 17, 2007, 00:12:16 » |
|
Yeni bir yarışma ama sanatçılar arasında şahsen bende izlemedim ki bugün Tuğba Ekinci'nin resimlerini gazetede görünce daha bi sevindirik oldum izlemediğime..ama hakkaten Azkaban izlenilecek boyutta değildi kabus gibiydi ohh dedim içimden iyi ki bunlar seslendirmedi diye HP filmlerine ısınmam zor olurdu  nese bence gene izlenmiş yaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|