Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ocak 08, 2009, 10:20:10  

Sayfa: [1] 2 3 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Azkaban Tutsağı  (Okunma Sayısı 3362 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
catlak
0
Toz
*

Bu üye yasaklanmıştır

isyankarcatlak@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« : Kasım 27, 2005, 12:43:41 »

evet arkadaşlar azkaban hakkında rp yapmak isteyenler burada konuşabiliriz... azkaban tutsağını okuyanlar gelin
« Son Düzenleme: Eylül 04, 2006, 12:41:43 Gönderen: Black_Rose » Logged
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Azkaban Tutsağı
« Eklendi: Ocak 08, 2009, 10:20:10 »

Fantasticc
Elfen Lied
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #1 : Kasım 27, 2005, 20:56:35 »

luthienin hayran olduğu kitap Sırıtan onun söyleyecek çok şeyi olabilir... Dil Çıkaran

benim içinse ahım şahım bişey değildi çünkü dörüncüyü okuduktan sonra elime aldığım için pek sürprizi kalmadı hiç bişeyin Dil Çıkaran

but now... there's nothing I can say that is good enough... Kouta...I'm sorry for all the sadness I've caused you... I'm so sorry... please forget about everything...

~ Lucy
Luthien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Kasım 27, 2005, 23:31:49 »

Kahkaha en sevdiğim kitap tabi ki Kahkaha bi kere çok güzel bir dramdı herşeyden önce... Sirius'un Remus'un James ve Lily'nin hayatlarının nasıl söndüğüne... En iyi arkadaşlarından biri tarafından gelen bi ihanete tanık olduk :S Açıkçası bu ihanet benim hayalini bile kuramayacağım bişey...

Üstelik ilk iki kitap güzeldi ama sadece o kadardı benim için Kahkaha Ama Çapulcular girince işin içine çok değişti herşey Kahkaha HP kitaplarının özel bi yeri oldu bende Kahkaha

"religion has actually convinced people that there's an invisible man living in the sky who watches everything you do, every minute of every day. and the invisible man has a special list of ten things he does not want you to do. and if you do any of these ten things, he has a special place, full of fire and smoke and burning and torture and anguish, where he will send you to live and suffer and burn and choke and scream and cry forever and ever 'til the end of time! but he loves you."

-Zeitgeist The Movie
catlak
0
Toz
*

Bu üye yasaklanmıştır

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Kasım 28, 2005, 15:31:52 »

bence de çapulcular kitabın havasını değiştirdi bir de sonlara doğru bildiğiiz herşeyin yanlış olduğunu öğrenmemiz bir sürpriz oldu
Sangre
Have you met Nurse?
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Acedia

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Aralık 03, 2005, 20:26:46 »

Kesinlikle bu bi geçiş kitabıydı we Sirius'un girmesiyle, yaşanan olaylarla bnm de en sewdiğim we seride en çok okuduğum kitap olma özelliklerine sahip Gülümseyen

Fuckingly awesome Legen-wait for it-dary sitcom!
How I Met Your Mother

Phoenixia Beaunifty
Veela ;)
Şeker
**

Puccaa & Garuu --Funny Love^^

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Aralık 04, 2005, 14:46:22 »

Kitapta çok şey vardı cidden. Çok kalın değildi sanırım ama yoğundu. "Aynı şekilde" zevk aldığım son kitaptı. Diğer hp kitaplarıın havası değişivermişti ve aynı tadı alamıyordum. Ama bu elbette kötü demek değil.

lunatic
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Aralık 04, 2005, 22:45:18 »

ben ilk okuduğumda hiç sevmemiştim bu kitabı. olaylar çok kısa süre içinde sonuçlandı, herşey çok hızlı ve inanılmaz bir şekilde gelişti ve ben şoka girdim. sonra tekrar okudukça çok sevdim. aslında serinin birçok açıdan en önemli kitabı olabilir. Harry babası ve geçmişi hakkında çok fazla şey öğrendi bu kitapta.
Fantasticc
Elfen Lied
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
« Yanıtla #7 : Aralık 04, 2005, 23:19:31 »

aslında tam tersi... şimdi sirius sevenler bana kıazacak biliyorum ama (çünkü tecrübeliyim Hede Hödö), artık altıncı kitabı okuduktan sonra siriusun benim için hiç bi önemi kalmadı... Dil Çıkaran yani olsa olur, olmasa da bi karakterdi yani...

kılkuyruğu sır tutucu yapması dışında, hikayeye hiç bi katkısı da olmadı... ama tabi ki Unbroken Universe gibi hikayelerde görüyoruz ki müthiş bir adam olabilirmiş... ama Rowling'in yazdıklarında beni o kadar etkilemedi...

but now... there's nothing I can say that is good enough... Kouta...I'm sorry for all the sadness I've caused you... I'm so sorry... please forget about everything...

~ Lucy
PHiNeaS_NiGeLLuS
Süt
*

Stu@7Tp

deathless_boy@hotmail.com
« Yanıtla #8 : Aralık 04, 2005, 23:59:54 »

azkaban cok guzel kitapti, heycanliydi ama harry potter serisine genel olarak hicbirsey katmayan 3 kitaptan biriydi. filmini izleyemedim... en yakin zamanda cdsini alcam

Shadows walking in the crowd We're Lost And Found but LOvE iS GonnA SaVe Us

!!! Faq ThE SySteM!!!

MeMBer oF AL€ღ©!L£®
Phoenixia Beaunifty
Veela ;)
Şeker
**

Puccaa & Garuu --Funny Love^^

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Aralık 06, 2005, 17:00:40 »

azkaban cok guzel kitapti, heycanliydi ama harry potter serisine genel olarak hicbirsey katmayan 3 kitaptan biriydi. filmini izleyemedim... en yakin zamanda cdsini alcam
Söylediğin çok anlamsız. Seri zaten onlardan oluşuyor ve onlarla başlıyor. Nasıl seriye bir şey katmaz?!

Glacius
Bezgin =P
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Uyur Yazar...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Aralık 06, 2005, 18:43:48 »

ben onu bunu anlamam sirius öldüğünde nasıl sevindiğimi anlatamam sizlere.. Dil Çıkaran höri potır ın yakınlarına karşı bir düşmanlık mı var bende ne  Kahkaha

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.

Burada döndürdüğümüz ilüzyonlara inanmaya başladınız ve televizyondakilerin gerçek, kendi hayatlarınızın ise hayali olduğunu düşünmeye başladınız. Televizyon ne derse onu yapıyorsunuz. Onun gösterdiği gibi giyiniyorsunuz, onun gösterdiklerini yiyorsunuz, çocuklarınızı onun dediği gibi yetiştiriyorsunuz hatta onun istediği gibi düşünüyorsunuz.

Bu tamamen saçmalık, sizi manyaklar!

Tanrı aşkına sizler gerçeksiniz.

HAYALİ OLAN BİZİZ!!

-Zeitgeist The Movie
Laurana_
Süt
*

Asalet doğuştandır,zorbalıkla sahip olunmaz...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #11 : Aralık 11, 2005, 02:16:22 »

en nefret ettiğim kitap! Voldemort yoksa tat denen şey de olamaz...

catlak
0
Toz
*

Bu üye yasaklanmıştır

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Aralık 16, 2005, 14:28:46 »

ewet voldemortun olmaması kötü olmuş ama yinede güzel bir kitaptı hem değişiklik oldu böylesi daha güzel
« Son Düzenleme: Ocak 13, 2006, 19:35:15 Gönderen: catlak » Logged
Laurana_
Süt
*

Asalet doğuştandır,zorbalıkla sahip olunmaz...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #13 : Aralık 16, 2005, 17:22:43 »

sana göre değişiklik bana göre değil...
Voldemort favori karakterim olduu için şahsen her kitapta onu görmek istiyorum ve olmamasından dolayı bu kitaptan hoşlanmıyorum...
(filminden mi bahsediyorsun kitaptan mı onu da anlamadım ama biz burda kitabı konuşuyoruz Gözlerini Deviren)

d@nger
Süt
*

enjoy_potter@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #14 : Ocak 07, 2006, 16:22:44 »

voldi yoksa heyecan da yokturr lauranaya katılıyorummm
Sayfa: [1] 2 3 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: