|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nélindë Urithrawiel
|
 |
« Yanıtla #93 : Kasım 12, 2007, 03:42:45 » |
|
evet bunlar artı bir de hızır otobüste harrynin otobüs her duruşunda cama yapışması, şamarcı söğüt ve hogsmeadede harrynin görünmezlik peleriniyle malfoylara kartopu fln atıp korkutması ve onların kaçışları çok komikti 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emma_evanna
Süt
|
 |
« Yanıtla #94 : Kasım 21, 2007, 14:15:26 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rowena rawenclaw
|
 |
« Yanıtla #95 : Aralık 23, 2007, 01:30:38 » |
|
ben en çok hermionenin panikle ronun elini tutup sonra da utanmasına gülmüştm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aşkım?daniel?gülnur
|
 |
« Yanıtla #96 : Mart 01, 2008, 02:02:45 » |
|
evet o sahne çok iyiydi. Harry otobüsten indikten sonra Tom'un araba alarmını kapatması da çok komikti  aynen...  bende çokomık yahhhhhhhhhh
|
|
|
|
|
|
HARUN RUMEYSA CANAY
|
|
|
Hilary_Şule_Daniel
Şeker

%100 HiLaRy ve DaNiEl FaN'ı
|
 |
« Yanıtla #97 : Mart 04, 2008, 01:02:59 » |
|
güliyim mi üzüliyim mi bilemedim ki.yüzü yapıştı çk komikti.ama Dan'ımın canı acımıştır yah.Bn ona kıyamam kii.Nese gece gece duygusallığım tuttu yine.Cidden çk komik va çk tatlıydy Dan yhaaaaaaaaaaaaaaaaa. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #98 : Nisan 09, 2008, 23:35:46 » |
|
ben en çok hermionenin panikle ronun elini tutup sonra da utanmasına gülmüştm
evt o da var
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eVaNNa LyNcH
|
 |
« Yanıtla #99 : Temmuz 22, 2008, 00:37:33 » |
|
ben en çok hızır otobüste o garip ses çıkaran şeyin iğrenç espirilerine gülmüştüm  mesela: bezelye çorbası yapıyorlarsa o seni yemeden sen onu yemelisin... ya da: muggle'lar hiçbir şey görmez; ama çatal batırırsan hissederler gibi bişi  :D
|
|
|
|
|
|
"Mr Aylak, Profesör Snape'e selamlarını sunar ve anormal derecede büyük burnunu başkalarının işine sokmamasını rica eder." "Mr Çatalak, Mr Aylak'a katılmakla kalmayıp, Profesör Snape'in çirkin bir rezil olduğunu eklemek ister." "Mr Patiayak, böyle bir budalanın Profesör olabilmesine nasıl hayret ettiğini belirtmek ister." "Mr Kılkuyruk, Profesör Snape'e iyi günler diler ve saçını yıkamasını salık verir, pis herif." "O halde ölseydin!" diye kükredi Black. "Dostlarına ihanet edeceğine ölseydin, biz senin için bunu yapardık!"
|
|
|
|