|
Salazar Slytherin
|
 |
« Yanıtla #30 : Temmuz 04, 2006, 01:03:34 » |
|
Benim komik bulduğum sahne otobüste harry nin duvarlara vurması 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harrysdream
bn senn fısıltılarını duyabiliorm,ama sn bnm çığlıklarmı bile duyamıosun../kurtarılamıcak kadar kayıp mıyım:(
Krema

г&ђг รђเקקєгร ๒คşкคภı
|
 |
« Yanıtla #31 : Temmuz 10, 2006, 12:26:38 » |
|
hızır otobüs sahnesi zaten baştan aşağı komikti=) marge halanın uçuşunda ben de gülmekten uçuyodum nerdeyse=))) hıı bi de marge hala uçarken dudley in hala televizyon seyretmesi de çok komikti=) harry,ron,neville ve seamus un yatakhanede oynadığı oyun çok komikti özellikle seamus un maymun taklidi=) ve dee ron ve hermione nin kavga ettiği her bölümde hem çok gülerim hem de çok eğlenirim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #32 : Temmuz 10, 2006, 12:33:55 » |
|
evet hızır otobüs'te stan ın ve ern in konuşmaları çok komikti. marge halanın uçma sahnesi ve çılıklarıda çok güzeldi
|
|
|
|
|
|
Kaderi yenmeden utandım kendimden Daha sevilmeden vazgeçtim dünyadan..

|
|
|
|
|
|
atakan-135
|
 |
« Yanıtla #34 : Temmuz 14, 2006, 18:42:45 » |
|
topunu onaylıyorum size katılıyorum aynı görüşteyim vese.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pucca
|
 |
« Yanıtla #36 : Temmuz 14, 2006, 18:57:59 » |
|
evt o sahne süperdi zaten bana göre en komik sahne orası hızır otobüs sahnesi yane '' yavaş ol örni '' 
|
|
|
|
|
|
 ––––•(-•Lïñkïñ På®k åñd ƒØ®T MïñØ® ©luß•-)•–––– ··¤(`×[¤T£§¢îLLî mAÑ¥AqqLA®¤]×´)¤·· ˙••●›˙••●› ѕкує ѕωєєтηαм ƒαη ¢ℓυρ ‹●••˙‹●••˙
|
|
|
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Twilighterrr~
|
 |
« Yanıtla #37 : Temmuz 18, 2006, 21:26:57 » |
|
hızır otobüs sahnesi zaten baştan aşağı komikti=) marge halanın uçuşunda ben de gülmekten uçuyodum nerdeyse=))) hıı bi de marge hala uçarken dudley in hala televizyon seyretmesi de çok komikti=) harry,ron,neville ve seamus un yatakhanede oynadığı oyun çok komikti özellikle seamus un maymun taklidi=) ve dee ron ve hermione nin kavga ettiği her bölümde hem çok gülerim hem de çok eğlenirim  kesinlikle... ve ikizlrin olduğu tüm sahneler komik zaten bide 2. filmde arabayla h. expressine yetişmeye çalışırken arkalarında olduğunu anladıklarında ronun ve hedwigin ifadeleri çok komikti 
|
|
|
|
|
|
...and so the lion fell in love with the lamb ♥ ~
|
|
|
ginny weasly
kara kartalllll
Kakao

|
 |
« Yanıtla #38 : Ağustos 10, 2006, 22:10:56 » |
|
hızır otobüs sahnesi zaten baştan aşağı komikti=) marge halanın uçuşunda ben de gülmekten uçuyodum nerdeyse=))) hıı bi de marge hala uçarken dudley in hala televizyon seyretmesi de çok komikti=) harry,ron,neville ve seamus un yatakhanede oynadığı oyun çok komikti özellikle seamus un maymun taklidi=) ve dee ron ve hermione nin kavga ettiği her bölümde hem çok gülerim hem de çok eğlenirim  kesinlikle... ve ikizlrin olduğu tüm sahneler komik zaten bide 2. filmde arabayla h. expressine yetişmeye çalışırken arkalarında olduğunu anladıklarında ronun ve hedwigin ifadeleri çok komikti  kesinlikle ya ztn ikizlerin olduğu yerde kesin komedi oluyo hızır otobüsteki küçük kafada çok komikti konuşmaları falan tabi stan i yabana atmamak lazım tabi sonradan ölümyiyen diye suçlandı ama kesin yaandır
|
|
|
|
|
|
 harry&ginny fun club[img]
|
|
|
|
|
HiLaRy
Süt
...::: нιℓαяу ∂υƒƒ :::...
|
 |
« Yanıtla #40 : Ağustos 22, 2006, 11:11:38 » |
|
'Hızır Otobüs' sahnesi komikti bnce soraa 'Şamarcı Söğüt' böLümLer sizin dedikLerinize de katıLıyorum 
|
|
|
|
|
|
  ~ CezA - FaN ~ I-BeN FaN ~ EmRe FaN ~ ~HiLaRy DuFF FaN cLup~ Harry&Ginny FaN cLup Hermione FaN cLup D.O. Fan cLup / Mantığın Efendisindesiniz
|
|
|
|
OnLy-U 4eVeR
|
 |
« Yanıtla #41 : Ağustos 22, 2006, 11:26:52 » |
|
hızır otobüs sahnesi zaten baştan aşağı komikti=) marge halanın uçuşunda ben de gülmekten uçuyodum nerdeyse=))) hıı bi de marge hala uçarken dudley in hala televizyon seyretmesi de çok komikti=) harry,ron,neville ve seamus un yatakhanede oynadığı oyun çok komikti özellikle seamus un maymun taklidi=) ve dee ron ve hermione nin kavga ettiği her bölümde hem çok gülerim hem de çok eğlenirim  tamamen katılıyorum
|
|
|
|
|
|
Onun güzelliğini herkes görüyorsa o bence az güzeLdir. Herkes biLiyorsa o bence hiç güzeL değiLdir. Onun güzeLLiğini yalnız ben görüyorsam bu sevgidir. YaLnız ben biLiyorsam bu aşktır. Hiç kimse görmüyorsa bu !!...YALNIZLIKTIR..!!
|
|
|
|
dark_magician
|
 |
« Yanıtla #42 : Ağustos 23, 2006, 21:17:59 » |
|
şamarcı söğüt ,otobüs ve herminin harrynin üstüne düşüşüne katılıyorum
bende
|
|
|
|
|
|
 Jeremy. s. fan cluppp... ..||VEgA FaN Clup||..(kurucusu) [̲̅m̲̅][̲̅a̲̅][̲̅N̲̅][̲̅g̲̅][̲̅a̲̅][̲̅ ̲̅][̲̅F̲̅][̲̅a̲̅][̲̅n̲̅][̲̅ ̲̅][̲̅C̲̅][̲̅l̲̅][̲̅u̲̅][̲̅p̲̅] мαηтığıη єƒєη∂ιѕιη∂єηιz (D.O clup) We love The Chronicles Of Narnia!!! Quidditch FaN clup.. mcgonagall fan club
|
|
|
|
|
|
eylem-daniel
|
 |
« Yanıtla #44 : Ağustos 26, 2006, 10:31:41 » |
|
ben, harry hızır otobüse binerken parkın içinde köpeği görmüştü otobüsün yanından birden kafa uzatmasına çok gülmüştüm.hermionenin çığlıkları ve harrynin yakasından tutup şamarcı söğütü gecmeleri hermionnenin harrynin üstüne düşmesi birde şahgaganın dersinde herkez geriye çekilmişti.hagrid ''afferin harry gel bakalım''demesine ve ronun harryi omuzundan itmesine çok gülmüştüm.birde hastane kanadında yatan rona çok güldüm.harry iki yerde nasıl olabiliriz demişti.harry ve herminin gülmesi içimi ısıttı en çok hoşuma gidense.şahgagayla arazi turu. 
|
|
|
|
|
|
.:EVANESCENCE:. Bring me to life&My immortal
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
|
|
|
|