Ruh
Toz
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 24, 2006, 06:25:59 » |
|
şeyyy şu amcanısnın oğlu başına bişey iyio kalkmaya calıstında bi daha iyiyo orasıda komikti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*ginny*
|
 |
« Yanıtla #16 : Nisan 04, 2006, 19:13:02 » |
|
şamarcı söğütten bi yaprak süzülerek iniyo sonra hepsi dökülüyodu ya ona çok güldüm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dan_i_zel
izel_ksk
Süt
kahve bahane HARRY POTTER şahane
|
 |
« Yanıtla #17 : Nisan 13, 2006, 21:13:16 » |
|
bencede harry nin otobüs fren yaptığında yüzünün çarptığı sahne çok güzeldi bide okul kitabının harry nin ayakkabısını yemesi çok güzeldi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
R.A.B.
Şeker

mimbulusun siteye geri alınmasını istiyorummm.
|
 |
« Yanıtla #18 : Nisan 14, 2006, 20:18:17 » |
|
harrynin cama yapışması ve herminin çığlıkları çok komikti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ozlem
|
 |
« Yanıtla #21 : Mayıs 09, 2006, 19:19:10 » |
|
şamarcı söğüt ,otobüs ve herminin harrynin üstüne düşüşüne katılıyorum
evet
|
|
|
|
|
|
~H.I.M~ ARWEN/EMMA/Şebo/Ölüm Yiyen/K.D.K.K. FAN CLUB ron...harry...hermione

|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #22 : Mayıs 15, 2006, 18:49:39 » |
|
evet fren sahneside çok komik bide4. filmde snape'nin harry ile ron un kafalarına vurmalarını çok komik bulmuştum.aslındaa izlediğim en komik harry potter filmiyde4. film.kitaplarda ise 6. kitapta IKINMAK NEYMİŞ GÖRÜRSÜN SES çok KOMİKTİ:  ))
|
|
|
|
|
|
there is a voice calling for me there is light coming down on me there is doubt that is clearing there is day that is dawning there is wound that is healing there is season waiting for me there is road that is turning there is fire still burning there is peace i am searching there is freedom i'm depending on there is pain that's never ending there is rain falling only on me there is dream i am living there is life i am dreaming of there is death i'm awaiting there is home i am deserting i hold my breath i wait only moments remain
|
|
|
|
|
|
cansarar
|
 |
« Yanıtla #24 : Mayıs 16, 2006, 10:56:31 » |
|
bence sirius u ecel sandıkları yerde geçen bi sahne var orası çok komikti.sahne aynen şööle: sirius harry'nin üstünden atlayıp ron un bacağından ısırıyo.ron u sürüklerken harry ron a bağırıyo "ron bekle" die.ron orda nasıl beklesin köpek sürüklüo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
prisoner_of_azkaban
|
 |
« Yanıtla #25 : Haziran 03, 2006, 15:58:27 » |
|
ben en çok ikizlerin Harry'ye çapulcu haritasını verdikleri sahnede gülmüştüm. Harry 'Bu saçmalık da ne?' diye sorunca ikizlerden biri gülerek diğerine 'Bu saçmalık da ne diyor' demişti....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Black Dream
My love daniel
Kakao

[b]Rock Forever!!![/b]
|
 |
« Yanıtla #26 : Haziran 22, 2006, 19:02:59 » |
|
ya ewet çok komikti ya ben izlerken hem güldüm hemde canı yanmıştır diyede çok üzüldüm
|
|
|
|
|
|
İmza kurallarına uymadığından dolayı imzanız silinmiştir. Duyuru panosuna uğrayarak imza hakkındaki kuralı öğrenip yeniden imza koyabilirsiniz.
|
|
|
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #27 : Temmuz 04, 2006, 00:44:47 » |
|
ben en çok ikizlerin Harry'ye çapulcu haritasını verdikleri sahnede gülmüştüm. Harry 'Bu saçmalık da ne?' diye sorunca ikizlerden biri gülerek diğerine 'Bu saçmalık da ne diyor' demişti.... Komikmiş orası da be.hehehhehhhhe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Begüm_Robert
punk..
Krema

^^..^^
|
 |
« Yanıtla #29 : Temmuz 04, 2006, 00:54:22 » |
|
|
|
|
|
|
|
^^İçinden geleni söyle,kalırsa yazık olur. Hayata küsüverirsin,hüzünler seni bulur Bişeyler yapabilirsem güzel gözlerin için, Başından geçeni anlat,masaldır benim için.^^
|
|
|
|