|
Selphie_Tilmitt
|
 |
« : Mart 06, 2006, 17:53:28 » |
|
Ateş kadehini izlerken veya okurken en çok nerde heyecanlandınız ben 1.görevde öldüm resmen 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 27, 2007, 00:52:46 Gönderen: Luthien »
|
|
"Dile getirip söyleyemediğim Hergün içimde olan sevgin Karşılıksız kalmış tek taraflı Benle yaşayan aşkın var
Bu gönülde yalnız sen varsın Sense benden habersiz gibi Bir başkasına ele bakarsın Bırakta bana senden hatıra Bir karşılıksız aşkın kalsın
Ne umut verdin seni seven gönlüme Ne de bir güler yüz gösterdin Bırak avunsun bu gönül hayalinle Bırak tutunsun hayata özleminle Bir karşılıksız aşkın kalsın Bana senden geriye"
|
|
|
|
|
buROCK
.:BuRaK:.
Cafe Cini
Kakao

dibe vurduyysak ne olmuş, elbet çıkarız....
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 06, 2006, 17:56:10 » |
|
Voldemort'un döndüğü an!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
StaticPulse
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 06, 2006, 17:58:09 » |
|
baştan sona hepsinde çok heycanlanmıştım
|
|
|
|
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!!
|
|
|
|
*Silver_Sky*
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 06, 2006, 18:01:21 » |
|
sinemaya girdim,çıktım 1 saat geçti ancak heycanım geçti  fazla attım galiba 3.görevde acaip heycanlanmıştım cidden labirent süperdi 
|
|
|
|
|
|
[ ...[ ..endLess dark....] ...]
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 06, 2006, 18:03:20 » |
|
birinci görevde boynuz kuyruk zinciri kırdıktan sonraki sahneler çok güzeldi... özellikle kulelerde geçen o sahne...  ben ron'un "hermione, sen gerçekten bir kızsın" dediği sahneye bayılmıştım bu arada  sen heyecanlı sahneleri sormuşsun fakat ben o sahneyi yad etmeden geçemedim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dilaraus
bLuEfLyAnGeL
Şeker

Aşkitom bnm seni çok sefiomm!!cnm KanKiM bNm
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 06, 2006, 21:52:27 » |
|
2. görewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Turkche Değil Türkçe Konuş!!!
|
|
|
lily
>> Amy <<
Kakao

Öykü ^^
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 07, 2006, 16:58:02 » |
|
Mezarlık sahnesi 
|
|
|
|
|
|
Sen aslında sen sen değilsin Sendeki ben de ben değilim Bir sen var bende senden farklı Bir ben var sende benden ayrı kabul et artık o da tıpkı senin gibi Sürdürüyor insan denen neslini Kırıyor, vuruyor, yıkıyor, döküyor, söküyor, alıyor, kaçıyor, gidiyor!!
|
|
|
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 07, 2006, 18:10:46 » |
|
3 görev ve balo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maltazard
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 08, 2006, 17:12:36 » |
|
Bütün Sahneler Çok Heyecanlı......... 
|
|
|
|
|
|
   GARFİELD Fan Clup Looney Tunes Fan Club Metal Club!!!!!! We Love The Chronicles of Narnia!! LuNa FaN cLUb Avrupa Yakası Fan Club ğяу₣₣ỉи∂σя ₣υи ¢ℓυв *_*_*FORT MINOR & LINKIN PARK*_*_* Evanescence Fan Club
|
|
|
|
bb1_girl
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 17, 2006, 16:51:04 » |
|
bütün sahneler heycanlıydı ama ben en çok mezarlık sahnesinde heycanlandım...
|
|
|
|
|
|
Bir aktör yakışıklı olabilir!(bkz:Brad Pitt) Karizmatik olabilir!(bkz: Matt Damon) Çekici olabilir!(bkz: Keanu Reeves) İyi bir oyuncu olabilir,soluksuz izlenebilir!(bkz: Robert De Niro) Her filmini izlerim,asla kaçırmam diyebilirsin!(bkz.George Clooney) Her rolü oynayabilir pekala diyebilirsin! (bkz:Jim Carrey) Bazı filmlerdeki bazı rollerle zihnine kazınabilir,adı geçtikçe takdir edebilirsin!(bkz: Tobey Maguire) Ama bir aktör bunların hepsi birden olursa adı JOHNNY D€PP olur!

|
|
|
Ruh
Toz
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 18, 2006, 09:37:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wildschumi
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 27, 2006, 10:56:26 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elmind
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 27, 2006, 11:20:36 » |
|
eheuehuehue tabiiki weasley ikizlerinin olduğu bütün sahneler evet 1. görev de kule ve çevre mahallinde ki olaylar çok iyiyidi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Begüm_Robert
punk..
Krema

^^..^^
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 29, 2006, 19:09:55 » |
|
aynen.. 
|
|
|
|
|
|
^^İçinden geleni söyle,kalırsa yazık olur. Hayata küsüverirsin,hüzünler seni bulur Bişeyler yapabilirsem güzel gözlerin için, Başından geçeni anlat,masaldır benim için.^^
|
|
|
|