exian
Süt
|
 |
« : Ağustos 11, 2007, 16:46:54 » |
|
bu sorunun cevabını bulamadım, belki dikkatimden kaçtı kitaplarda, sormanın yararlı olabileceğini düşündüm.
azkaban tutsağının son bölümlerinde harry ve hermione zamanı geri almışlardı hatırlarsanız. şahgagayı kurtarmak ve siriusu kaçırmak için. zamanı geriye alıp tekrar yaşadıklarında hermione un kurt gibi uluduğunu ve harrynin babasını beklemsine rağmen gelmeyince patronusu kendisinin yaptığnı gördük.
peki zamanı geriye almadan önce, olaylar ilk kez yaşandığında uluyacak bir hermi ya da patronus yapacak bir harry yoktu. peki bunlar nasıl gerçekleşti?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Voldemort_in_chains
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 14, 2007, 19:39:27 » |
|
hmmm....belki zaman döndüğünde lupinin kurtadamlığı-Bille olduğu gibi- biraz Hermi'ye geçmiştir.Tabii sonra Zaman Döndürme Büyüsü etkisini yitirdiği için şimdi normal olmuş olabilir. Harry de zaman dönünce Patronus yapacak gücü toplamış olabilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harrydelisi(melike)
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 15, 2007, 11:07:39 » |
|
bencde onlar zamanı çevirmeden öncede oldu mesela vazonun kırılması filan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeLyMeRvE
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 17, 2007, 16:17:39 » |
|
zamanı geri çevirdikleri için öle oldu. yani zamanın geri çevrildiğini bir tek çeviren kişi bilir diğerleri bişi farketmez. biraz karışık bişi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 21, 2007, 20:46:56 » |
|
zamanı cevirmeden oncede olmuştu bunlar yani onlar ruh emicilerle cevriliyken zaten gelecekteki harry patronus yapmıştı
|
|
|
|
|
|
"Ben yalnız ve yalnız onu,böylesine içten, böylesine derinden severken, ondan başka birini ne tanıyor, ne biliyorken, ne de başka birine sahipken, nasıl olup da bir başkası onu sevebiliyor, sevmeye yelteniyor?" 'Genç Werther'in acıları' GEOTHE Christian BALE Hayran Kulübü
|
|
|
Fergiieee
Süt
•´¯`•)»HÅ$®€TÏÑ¿L€»»¥ÅÑÐÏ»»GÕÑLÜm«(•´¯`•
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 28, 2007, 21:28:09 » |
|
yaa sööle oluo galiba şimdi onlar zamanı geriye çevirip siriusla şahgagayı kurtarıolar ondan öncekinde de harry ile hermione tekrar zamanı geri çeviriolar Yani bu olay durmadan tekrarlanıo galiba 
|
|
|
|
|
|
..::BEP::..  
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 28, 2007, 21:31:46 » |
|
bende merak ediyorum bunları hatta bir ara çıldıracaktım ama sonra rowling'ciğimin bir bildiği vardır dedim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harrydelisi(melike)
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 29, 2007, 21:46:48 » |
|
aynen katılıyorum bende bunu demek istemiştim anlatamamıştım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dignified
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 29, 2007, 21:58:03 » |
|
zaman insanların anlayamadığı karmaşık bir gerçektir. tarih kitabı  bazen işe yarıyolar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
m3diplayer
Süt
evanescence 4ever
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 30, 2007, 16:29:48 » |
|
yoruma açık bir soru ve karışık 
|
|
|
|
|
|
evanescence4ever
|
|
|
|
arwenundomiel
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 04, 2007, 17:34:55 » |
|
yaa sööle oluo galiba şimdi onlar zamanı geriye çevirip siriusla şahgagayı kurtarıolar ondan öncekinde de harry ile hermione tekrar zamanı geri çeviriolar Yani bu olay durmadan tekrarlanıo galiba  sonsuza kadar böle gider ozaman  bende çok merak etmiştim bu sorunn cevabını ee nolcak şimdi gerçek ne? nasıl öğrencez?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
patiayak_ecosh
Kakao

SENİ ÇOK ÖZLEDİM BARIŞ'IMMM
|
 |
« Yanıtla #12 : Aralık 24, 2007, 05:43:37 » |
|
aklım bı turlu almıyo konuda bı sorun var:)  habıre tekrarlanması gerekır olayın cunku
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Poledra
|
 |
« Yanıtla #13 : Aralık 26, 2007, 18:37:15 » |
|
Bence olacak olan her zaman olacaktır gibi nedenden dolayı...
|
|
|
|
|
|
Katy Perry!
|
|
|
|
aşkım?daniel?gülnur