|
ThE cRaZy DrEaM
|
 |
« Yanıtla #45 : Ağustos 04, 2007, 12:23:44 » |
|
kitaplarla filmleri kıyaslamaya kalkmayın bence komik olur yani koskoca kaç sayfalık kitap nerde 2saatlik film nerde tabiki filmde bazı sahneleri kesicekler olduğu gibi koyarlarsa düşünemiyorum bile
|
|
|
|
|
|
 ***ZaC eFrOn*** Something about us, doesn't seem right these days life keeps getting in the way, Whenever we try, somehow the plan is always rearranged
|
|
|
|
|
|
Voldemort_in_chains
|
 |
« Yanıtla #46 : Ağustos 11, 2007, 19:03:35 » |
|
kitap daha iyi tabii ki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FastBoy
|
 |
« Yanıtla #47 : Ağustos 11, 2007, 20:19:20 » |
|
4, fim en beğendiğim film oldu çok seviyorum
|
|
|
|
|
|
ConquerKolik Conquer-OnlineHayat-Offline OFF!! Allahım Akıllanmadı Gitti şu Deli Gönlüm Deli Gönlüm
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #48 : Ağustos 15, 2007, 14:43:26 » |
|
Arkadaşlar..Sizcede 4. film çok kısa değl mi?Kitapta rita bir animagustu.Onu Hermione yakalamıştı.Bundan önce Rita Hermi'ye mektuplar yolluyordu.Bunlar kestiler filmde gördüğünüz gibi..Bence kitptaki anlatım daha iyidi sizce?
kesinlikle.kitapları cok fazla kesiyorlar en eglenceli bölümlerini.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amy_dan
|
 |
« Yanıtla #49 : Ağustos 16, 2007, 23:44:52 » |
|
kitaplar daha güzel oluo ayrıntıya fln giriolar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rupert_Seda
|
 |
« Yanıtla #50 : Eylül 29, 2007, 17:29:22 » |
|
yaa zaten ben hep kitap taraftarıyım filmde olaylar hemen gelişiyo şöööle yaya yaya konuşulmuyoki  kitaplar harikaa 
|
|
|
|
|
|
~~Sed & Simc...Her zaman birlikteyiz!..~~ :'(~~Bilgi Bulut İ.Ö.O. 2006-2007 yılları 8-A sınıfı~~ :'(
|
|
|
|
Nélindë Urithrawiel
|
 |
« Yanıtla #51 : Kasım 13, 2007, 04:56:04 » |
|
tabiki kitaptaki anlatım filmdekinden çok daha iyi olacak çünkü kitap çok daha uzun ve istedikleri uzunlukta yazabilir ama filmde 7 saatlik bi film yapamaz mesela (keşke..  ) bu yüzden filmi daha ayrıntısız ve kesilen sahneler olduğundan kitaptaki tadı filmde alamıyoruz malesef..
|
|
|
|
|
|
  ~~~ ~'Now I can't let go of this dream.. I can't breathe but I feel..' ~'Should I let you fall? Lose it all? So maybe you can remember yourself.'~~~  ~
|
|
|
|
Felonious
|
 |
« Yanıtla #52 : Mayıs 11, 2008, 02:12:24 » |
|
hayal kırıklığı başlıklı konu aynı içeriği taşıdığından bu konu ile birleştirilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #54 : Mayıs 17, 2008, 18:13:46 » |
|
her zamn kitaplar daha ii dioruz, şu filmleri biraz daha kitapla alakalı yapsalar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|