|
lunatic
|
 |
« : Ekim 02, 2006, 22:36:11 » |
|
7. bilim kurgu türü ödüllerinin (SyFy Genre Awards) galibi Harry Potter ve Ateş Kadehi oldu. Daniel Radcliffe En İyi Erkek Film Oyuncusu ve Emma Watson En İyi Kadın Film Oyuncusu ve En İyi Genç Oyuncu ödüllerini kazandı. En İyi Genç Oyuncu ödülünü geçen sene de Dan almıştı. (seneye de Rupert'a verin bari) Aynı zamanda En İyi Film ödülü de Ateş Kadehi'nin oldu. (ben de pek beğenmiştim ama diğer filmleri görmediğimden bişey diyemiyorum) TIK!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Earwen
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 02, 2006, 22:42:25 » |
|
evet ya bi kere de rupert alsın 
|
|
|
|
|
|
Hello? Is there anybody in there? Just nod if you can hear me. Is there anyone at home? Come on, now, I hear you're feeling down. Well I can ease your pain Get you on your feet again. Relax. I'll need some information first. Just the basic facts. Can you show me where it hurts?
There is no pain you are receding A distant ship, smoke on the horizon. You are only coming through in waves. Your lips move but I can't hear what you're saying. When I was a child I had a fever My hands felt just like two balloons. Now I've got that feeling once again I can't explain you would not understand This is not how I am. I have become comfortably numb.
|
|
|
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 02, 2006, 23:23:08 » |
|
hakediyolar tabe yaa sonuna kadar ama rup ada versinler bişi yazık :s
yalnız bunlar böle başarılı fln oldukça kendilerini bişi zannedip oynamıcaklar hp de fln (zati emma başlamış) ondan korkuorum ben alsınlar ödüllerini otursunlar sessiz sessiz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eftelya
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 03, 2006, 10:26:40 » |
|
bu ödülü hakettiler.özellikle dan bu filmde öncekilerden çok farklı ve başarılıydı.rupert yardımcı oyuncu olduğu için o dallarda aday gösterilebilirdi ama ödül verenler aday göstermemişler.şansına küssün.
|
|
|
|
|
|
Hepimiz Mustafa Kemal Atatürk'üz
|
|
|
|
OnLy-U 4eVeR
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 03, 2006, 15:31:20 » |
|
hakediyolar tabe yaa sonuna kadar ama rup ada versinler bişi yazık :s
yalnız bunlar böle başarılı fln oldukça kendilerini bişi zannedip oynamıcaklar hp de fln (zati emma başlamış) ondan korkuorum ben alsınlar ödüllerini otursunlar sessiz sessiz
ayy eet aynen katılıyorummm buarada hep dan emma rup ta hakediyo  bişi dicem kawga fln olur dancilerle nesse haber için saolss
|
|
|
|
|
|
Onun güzelliğini herkes görüyorsa o bence az güzeLdir. Herkes biLiyorsa o bence hiç güzeL değiLdir. Onun güzeLLiğini yalnız ben görüyorsam bu sevgidir. YaLnız ben biLiyorsam bu aşktır. Hiç kimse görmüyorsa bu !!...YALNIZLIKTIR..!!
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 03, 2006, 15:35:26 » |
|
haberi okuduğumda ilk sölediğim şey nie emma yerine rup'a vermiyolar şu ödülleri oldu çünkü bence rup em ve dan'den daha çok hakediyo ama onlarında haklarını yememek lazım tabi 
|
|
|
|
|
|
~ Cause I Can't Wait To Fall İn Love With You You Can't Wait To Fall İn Love With Me This Just Can't Be Summer Love, You'll See This Just Can't Be Summer Love L-O-V-E
|
|
|
dany-sda
Süt
cedric(robert) seni seviyorum
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 03, 2006, 16:22:33 » |
|
wayyyy beaaa süper..............
|
|
|
|
|
|
    *dAnİeL FaN CLuB *eMmA FuN ClUb *fErNaNdO FuN clUb *EvAnEsCeNcE FuN ClUb *TiTaNiC FuN ClUb *LeOnArDo fUn cLuB *ANTİ-CHO FUN CLUB.............. *CeDrİc(RoBeRt)FuN ClUb *sTaNiSlAv fUn cLuB *kElLy cLaRkSoN FuN ClUb........
|
|
|
|
zigu
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 03, 2006, 18:10:08 » |
|
|
|
|
|
|
|
"Beni ihanetle itham edenlere soruyorum: R/HR shippers Ben ne zaman, hangi tarihte ve mevzide esasen müdafaa ettigim cepheden bir adim dönmüsümdür, bir tek kardes kani dökmüsümdür?" Çerkez Ethem
|
|
|
pink
Süt
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 03, 2006, 18:19:26 » |
|
tebrik ediyorum onları ama rupert ikisindende daha başarılı ödül onun hakkı bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lavinia
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 03, 2006, 18:23:48 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eftelya
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 03, 2006, 19:07:14 » |
|
ben bu seriyi aan rickman için izlyiorum onun hayranı hatta hastasıyım ama çocuk oyunculardan hangisi iyi derlerse dan derim.rupert sadece komedide iyi dramlarda iyi olacağını düşünmüyorum çünkü mimikleri çok abartılı.ama dan dramlarda da komedide de başarılı.ayrıca başrolü aldıysa demekki yetenekli.yetenekli olmasa tiyatroda da oynatmazlardı yeni projelrde de teklif gelmezdi.mesela 2001 yılında yer aldığı tiyatro oyununda aynı rolü londrada şu an ewan mcgregor oynuyor.resmide burda: http://img260.imageshack.us/img260/411/normallondonstage9wm7.jpgama şu da varki bu tarz yapımlarda hiçbir zaman başrol oyuncular sevilmez.hep yan rollerdeki komik,espirili veya kötü karakterler sevilir(örnek buffy,the oc,prison break,yüzüklerin efendisi,x men...)
|
|
|
|
|
|
Hepimiz Mustafa Kemal Atatürk'üz
|
|
|
|
OnLy-U 4eVeR
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 03, 2006, 19:13:53 » |
|
ama rupertında hakkıydı sonuçta daniel üstüste iki kere almış  bazılarının işi belli olmuyo baş kahraman die weriyolar rupertın mimikleri abartılı demişsin  daninde öyle ateş kadehinde ağlama sahnesi bana çok abartılı gelmişti hatta güldüm bile denilebilir emma hoş güsel kız sewrim kendisini ama onunda çoğu şeyi abartılı--örnek wermeme gerek yok sanırım  -- not:pink imzandaki ron hermi resmi süper 
|
|
|
|
|
|
Onun güzelliğini herkes görüyorsa o bence az güzeLdir. Herkes biLiyorsa o bence hiç güzeL değiLdir. Onun güzeLLiğini yalnız ben görüyorsam bu sevgidir. YaLnız ben biLiyorsam bu aşktır. Hiç kimse görmüyorsa bu !!...YALNIZLIKTIR..!!
|
|
|
|
Eärendil
|
 |
« Yanıtla #14 : Ekim 04, 2006, 13:19:40 » |
|
haber için saol abla....
yorum: valla bu ödüller hep devam eder... ben de veriyom bitane... amaaaaa ya oscar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|