|
wildschumi
|
 |
« Yanıtla #120 : Nisan 03, 2006, 13:15:56 » |
|
bence azkaban ateş kadehine göre daha iiii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seczey
|
 |
« Yanıtla #121 : Nisan 03, 2006, 13:33:41 » |
|
Bence bu filmin beğenilme sebebi senaryosunu aldığı kitabın önceki kitaplara göre daha aksiyon dolu oluşu. Dünya kupası var, turnuva var, deli göz var,balo var, krumm var daha ne olsun  . Filmi isterse maymun bile yönetse bu film çok sevilirdi dediğim gibi kitaptaki temel noktalar aksiyon dolu. Ama elimi vicdanıma koyup söylüyorum en iyi film bu değil... Çünkü bol aksiyon herşey demek değil. Kitabı okumayan kopuk anlatımdan pek Harry Potter ruhunu yakalayamaz... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lily potter
:M:Ą:Ŋ:Ÿ:Ą:Ķ: hp hatunları
Şeker

jojowww
|
 |
« Yanıtla #122 : Nisan 03, 2006, 13:50:56 » |
|
Bence bu filmin beğenilme sebebi senaryosunu aldığı kitabın önceki kitaplara göre daha aksiyon dolu oluşu. Dünya kupası var, turnuva var, deli göz var,balo var, krumm var daha ne olsun  . Filmi isterse maymun bile yönetse bu film çok sevilirdi dediğim gibi kitaptaki temel noktalar aksiyon dolu. Ama elimi vicdanıma koyup söylüyorum en iyi film bu değil... Çünkü bol aksiyon herşey demek değil. Kitabı okumayan kopuk anlatımdan pek Harry Potter ruhunu yakalayamaz...  vay seçil abla ne konuşmuşsun öle bravo valla ama ben sana biraz katılıyorum biraz katılmıyorum 
|
|
|
|
|
|
 sean paul - Like Glue
|
|
|
duygu_radcliffe
Süt
Harry Potter 4ever
|
 |
« Yanıtla #123 : Nisan 11, 2006, 20:19:04 » |
|
BENCEDE SÜPERDİDE KISALTMASALARDI DAHADA İYİ OLABİLRDİ BENCE
|
|
|
|
|
|
Dan Fan Club
|
|
|
|
Green_Dream
|
 |
« Yanıtla #124 : Mayıs 14, 2006, 20:32:29 » |
|
ay ateş kadehi süper yaa hele denize daldıkları an ve ejderhalarrr süperr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa HaRrY vvvEe ViKtOr çççookkk YAKIŞIKLIIIIIIIIIIIıı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suleymanandirman
|
 |
« Yanıtla #125 : Mayıs 20, 2006, 16:04:32 » |
|
ay ateş kadehi süper yaa hele denize daldıkları an ve ejderhalarrr süperr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa HaRrY vvvEe ViKtOr çççookkk YAKIŞIKLIIIIIIIIIIIıı  Evet.Ateş Kadehi çok güzeldi
|
|
|
|
|
|
20 NUMARALI ALEX;SÜLEYMAN ANDIRMAN:-)
|
|
|
CEDRİC HAYRANI
Süt
K@HvE b@h@nE cEdRiC ş@h@nE
|
 |
« Yanıtla #126 : Haziran 28, 2006, 08:56:49 » |
|
cedric daha yakışklı benceeeeeeeee
|
|
|
|
|
|
RoBeRt P@TtİnSoN @sIl @şKıM
|
|
|
|
PhoeNix
|
 |
« Yanıtla #127 : Haziran 30, 2006, 10:36:06 » |
|
kusura bakmayın ama ben ateş kadehini beğenmedim hç bi anllamı kalmamış acayip kısaltmışlar hemde acayip sadece filmi izleyenlere göre güzel gelebilir ama kitabı okuyanların hoşuna gitmemiştir gibi geliyo bana çünki çokkk kısaltmışlar ayrıca not olarak harry ye o otu weren neville değildi mody doby yi hocalar odasının önünü temizlesin die özellikle çağırdığı sırada bağıra bağıra konuşurken (doby nin duyup harry e söylemesi içn) doby duyup harry ye söylüyodu die horum ben
|
|
|
|
|
|
Ölümün son iyiliği; bir daha olmamasıdır.
|
|
|
|
minoko_**
|
 |
« Yanıtla #128 : Temmuz 05, 2006, 18:49:39 » |
|
ya bende çok begendim süperdi en güzel hp filmiyfi bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alohomora
Süt
|
 |
« Yanıtla #130 : Temmuz 11, 2006, 23:27:22 » |
|
tek kelimeyle hermione asla kromla olamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
süper bunlar ya  bende de böyle bi resim var ama ne yazık ki buraya nasıl koyucağımı bilmiyorum  o da çok şirindi...
|
|
|
|
|
|
"SEN HAYATTA TANIŞMA TALİHSİZLİĞNDE BULUNDUĞUM EN DUYARSIZ GICIKSIN!" "SIRF SEN BİR ÇAY KAŞIĞININ DUYGUSAL ZENGİNLİĞİNE SAHİPSİN DİYE,SANMA Kİ HEPİMİZ ÖYLEYİZ!" İşte Hermione'nin en beğendiğim iki cümlesi 
|
|
|
Öykücüq
Avataaaaaar!
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #131 : Temmuz 12, 2006, 22:13:06 » |
|
İzledim... Ama senaryo çok kötüydü.Kitabı okumayan biri o filmi zor anlar.Çok sahne kesmişlerdi.Kesmeyebilirlerdi.3 saat olsa izlemeyecek miydik yani...Ama yine de filmin sonunda, her HP filminin sonunda hissettiğim o şeyi hissetim, tüylerim diken diken oldu, orası ayrı 
|
|
|
|
|
|
But I mean nothing to you and I don't know why.
|
|
|
|
BULUT
|
 |
« Yanıtla #132 : Kasım 30, 2006, 17:29:49 » |
|
ben 20sinde izlemiştim galiba. bayağı bir oldu. güzeldi. böyle işte 
|
|
|
|
|
|
bla bla bla
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #133 : Temmuz 28, 2008, 20:09:20 » |
|
Şu an Ateş Kadehine bu methiyeyi düzme fikrine nerede kapıldım bilmiyorum, içimden geldi işte.
Ateş Kadehi bir film olarak düşünüldüğünde, mükemmeldi, gerçekten. Ama kitapları da düşününce şunu söyleyebilirim ki, kelimenin tam anlamıyla kaçırılmış bi trendi. HP büyüsünün yansıtılabileceği bir kitaptı. Ama Mike Newell'ın yönetmenliği, Dumbledore ve Voldemort gibi iki müthiş ismi batırmıştı. Çıkarılan Quidditch maçından tutun, senaryo ve oyunculara dair hemen her şey kepazelikti. Filmi kurtaranlar bence makyaj, kostüm, özel efekt vb idi. Mesela Ölüm Yiyen maskeleri çok güzel olmuştu. Filmden çıktığımdan bu yana bu düşüncelerim hemen hiç değişmedi. Ama Zümrüdüanka Yoldaşlığı bütün hayallerimi yıkmıştı, peşinden aynısını Melez Prens'in yapmasından korkuyorum. Ama elden ne gelir
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|