gözde_red
AFFeT NeFReT eTTiM SenDeN...!!! / Kahve Bahane...
Krema

...PRıSoN ßReaK...! / ...!!! I LoVe YoU RED ...!!!
|
 |
« Yanıtla #120 : Temmuz 02, 2007, 22:26:04 » |
|
bence dostça bi sarılmaydı hem hermione ronu sevio ronda hermioneyi jk rowling çok açıkça belirtmiş bunu kitaplarda...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ra1deN#
|
 |
« Yanıtla #121 : Temmuz 08, 2007, 00:07:15 » |
|
bence cok sam ![]() ımı sodt ca bısydı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #122 : Temmuz 08, 2007, 00:18:27 » |
|
Sonuçta Harry,Ron ve Hermonie 3 iyi dost hemde çok sıkı dostlar.Hepsi birbiri için endişeleniyor.Bunda birşey yok bence 
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh! *Offff abi ne yaptın ya! Senin yüzünden popmundoyu uzun bir süre terk etmek zorunda kalıcaz!  Yahu Gazi Çiftlik lisesine giden biri yok mu?
|
|
|
|
OnLy-U 4eVeR
|
 |
« Yanıtla #123 : Temmuz 25, 2007, 17:23:51 » |
|
BeCaUsE SoMeTiMeS ThE HeRo dOeSn't aLwAyS GeT ThE GiRl... ÇüNkÜ HeR ZaMaN BaŞrOlDeKi kAhRaMaN,KıZa sAhIp oLaMaZ.... geçin yaww sarılmaları dostça sarılmadır o  Partık h/hr die bişe kalmadı :  apaçık belli ron hermiiyi hermide ronu sewio harryede sarılır ne war 
|
|
|
|
|
|
Onun güzelliğini herkes görüyorsa o bence az güzeLdir. Herkes biLiyorsa o bence hiç güzeL değiLdir. Onun güzeLLiğini yalnız ben görüyorsam bu sevgidir. YaLnız ben biLiyorsam bu aşktır. Hiç kimse görmüyorsa bu !!...YALNIZLIKTIR..!!
|
|
|
Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #124 : Temmuz 25, 2007, 18:42:25 » |
|
neyi tartışıyorsunuz artık yahu  (anladın sen onu  ) hem bu arada "hermoine" yazmayı bırakın "hermione"dir o efenim...
|
|
|
|
|
|
27 July 2008 Ali Sami Yen Stadium
|
|
|
|
Blooms
|
 |
« Yanıtla #125 : Temmuz 27, 2007, 00:41:18 » |
|
 Son kitaptan sonra hiçbişey diyesim de yok artık taaa kaç kitaptır belliydi valla.filmlerde GÖZÜMÜZÜN GÖZÜMÜZÜN içine soktular yani ne bekliyosunuz aşın bunları artık  kusura bakmasınlar ama ben h/hrcilere genellikle yüzeysel insanlar diyorum cidden iyi bi arkadaşlığı,dostluğu (ikside aynı şey de neyse) aşk olarak algıladıkları için...  Neyse 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 16, 2007, 17:54:36 Gönderen: blooms »
|
|

...
|
|
|
|
_ginnay_potter
|
 |
« Yanıtla #126 : Temmuz 31, 2007, 14:49:32 » |
|
evt sarılmalrı dostçydı çnkü harry çk zr bi göreve gidiodu bu filmde ronla hermione yaknlaşmaya bşladı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #127 : Ağustos 16, 2007, 17:55:43 » |
|
evt sarılmalrı dostçydı çnkü harry çk zr bi göreve gidiodu bu filmde ronla hermione yaknlaşmaya bşladı
bence de
|
|
|
|
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
|
fidan_hogwarts
|
 |
« Yanıtla #128 : Ağustos 16, 2007, 18:19:08 » |
|
Olur ööle arkadaşlar arasında yaa normaldir yani,Ancak harry ve hermonie yi unutursak Emma biraz asılıyo Dan e bence.(İkinci filmdn beridir rahat bırakmıyo çocuğu)
|
|
|
|
|
|
I LOVE TOMB RAİDER
|
|
|
|
|
|
hermi elif
|
 |
« Yanıtla #130 : Ekim 01, 2007, 17:36:40 » |
|
dostça sarıldılar bnc
|
|
|
|
|
|
Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan Gerçeçi arıyorsan Eğer sözlere değil kalbe inan Birgün gerçekten Sadece gerçekleri duymak istiyorsan Kalp seni gerçeğe götürecektir Daima buna inan
ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
|
|
|
|
Alin_Musemania
|
 |
« Yanıtla #131 : Ekim 23, 2007, 23:01:28 » |
|
4. filmden itibaren artık ronla hermonie nin aşkları belli olmaya başlıyo.baloda ron hermonie yi viktordan çok kıskanmıştı  ileri zamanda daha da belli olcaktır  bencede dostça bi sarılmaydı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
potter_army
Süt
İyilik Her Zaman Kazanır
|
 |
« Yanıtla #132 : Ekim 24, 2007, 19:56:39 » |
|
bence harry ve hermi,one tam bir birleşmez çift onlar sadece arkadaş oysa 7. kitapta ron ve hermione birbiriyle evleniyor
|
|
|
|
|
|
Geçmiş geleceğin aynasıdır.  **Harry LOVE Hermione** [Anti Ginny] [Anti Cho] [Anti Ron/Hermione] [Anti Dramione] [Anti Parry]
|
|
|
|
eylem-daniel
|
 |
« Yanıtla #133 : Ekim 26, 2007, 14:53:40 » |
|
herkez sevdiği arkadaşına sarılır bence dostcaydı ve bunun temeli tabiki 4. seneleri olduu için dört senelik dostlar açı,tatlı,macera herşeyi birlikte yaşıyorlar bence bu çok normal yani no problem:D
|
|
|
|
|
|
.:EVANESCENCE:. Bring me to life&My immortal
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR,FATİH'İ BİR TANE OLMALI
|
|
|
|
Bee
|
 |
« Yanıtla #134 : Ekim 26, 2007, 18:51:30 » |
|
Art niyet düşünmeyelim arkadaşlar yahu onlar arkadaş 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 04, 2008, 15:25:51 Gönderen: har_mon_ald »
|
|
B'Ware: She's BACK!!!...Third Time's The Charm...  | Twilight | Twilight | Twilight | 
|
|
|
|