|
BULUT
|
 |
« Yanıtla #30 : Ekim 29, 2006, 14:25:30 » |
|
valla uğramadım. ama keşke winky yi filan da gösterselerdi  onun dışında pek bi kusur göremedim ben
|
|
|
|
|
|
bla bla bla
|
|
|
|
|
Danger Lady
••●›Alone Girl˙••●›
Şeker

Punk Forever!!
|
 |
« Yanıtla #31 : Şubat 15, 2007, 21:17:15 » |
|
Arkadaşlar..Sizcede 4. film çok kısa değl mi?Kitapta rita bir animagustu.Onu Hermione yakalamıştı.Bundan önce Rita Hermi'ye mektuplar yolluyordu.Bunlar kestiler filmde gördüğünüz gibi..Bence kitptaki anlatım daha iyidi sizce?
|
|
|
|
|
|
˙••●›˙••●› ѕкує ѕωєєтηαм ƒαη ¢ℓυρ ‹●••˙‹●•• ‹●•••• ••• My Chemical Romance Fan Clup ••• •••●› 
|
|
|
|
dangerous
|
 |
« Yanıtla #32 : Şubat 15, 2007, 21:46:13 » |
|
yani herhalde kitap daha iiiyyiiyiyiy
|
|
|
|
|
|
freedom's just another word for nothing left to lose
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #33 : Mart 20, 2007, 11:20:52 » |
|
e tabiki bence kitabla film karshılashtırılamas bile kitap sprdi ama filmde ister istemes bazı sheyle esgechilmishti
|
|
|
|
|
|
En güzel günlerimin üç melun adamı var Biri sensin,biri o,biri ötekisi Kanlı bıçaklı düşmanımdır ikisi
Sana gelince.. Ne ben Sezar'ım,ne de sen Brütüs'sün Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün Artık seninle biz, Düşman bile değiliz ~Nazım Hikmet Ran
|
|
|
|
Ra1deN#
|
 |
« Yanıtla #34 : Haziran 01, 2007, 21:54:31 » |
|
bence fılımdahıyı dedıgım gıbı bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Apus
|
 |
« Yanıtla #35 : Haziran 30, 2007, 05:10:05 » |
|
tabi ki kitap iyi =) en iyi yapılmış filmin bile hatalarını çok rahat bulabiliriz çünkü ortalama 800 sayfalık kitabı 2.30 saatlik filme sığdırmak imkansızdır..
|
|
|
|
|
|
The grass was greener The light was brighter The taste was sweeter The nights of wonder With friends surrounded The dawn mist glowing The water flowing The endless river
Forever and ever!!
|
|
|
gözde_red
AFFeT NeFReT eTTiM SenDeN...!!! / Kahve Bahane...
Krema

...PRıSoN ßReaK...! / ...!!! I LoVe YoU RED ...!!!
|
 |
« Yanıtla #36 : Temmuz 02, 2007, 22:07:41 » |
|
bence film berbattı çok fazla sahne kesmişlerdi hiç beyenmedim umarım zümrüdüanka yoldaşlığındada böle olmaz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ra1deN#
|
 |
« Yanıtla #37 : Temmuz 08, 2007, 00:01:22 » |
|
E yanı yuzde yuz kıtap tartısmaya gerek yok sızce warmı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #39 : Temmuz 08, 2007, 00:20:58 » |
|
Kitapta açıkça kısmadan anlatıldığı için tabiki daha iyi.Eğer bütün kitabı yazmaya kalksalardı 1 gün sürerdi heralde film 
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh! *Offff abi ne yaptın ya! Senin yüzünden popmundoyu uzun bir süre terk etmek zorunda kalıcaz!  Yahu Gazi Çiftlik lisesine giden biri yok mu?
|
|
|
|
|
|
harrydelisi(melike)
|
 |
« Yanıtla #41 : Temmuz 25, 2007, 14:51:09 » |
|
ben 1 gün boyunca harryv izllameye razıyım yeterki kesmesinler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_ginnay_potter
|
 |
« Yanıtla #42 : Temmuz 31, 2007, 14:55:17 » |
|
bnce bütün filmlerndn kitp daa iidi çnk kitpta bi sınr yk istediin kdr anlt açıkla ama film öle deil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sectumpsemra
Süt
|
 |
« Yanıtla #43 : Temmuz 31, 2007, 14:57:00 » |
|
bence kitaplar filmlerden bin kat daha güzel.kitap okumatı tercih edrim
|
|
|
|
|
|
aNtİ rUpÇıYıM.aynı zamanda atatürkçüyüm. HARRY&GİNNY FUN CLUB NBA CLUB ANTİ-EMMA CLUB D.O FUN CLUB/MANTIĞIN EFENDİSİNDESİNİZ
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #44 : Temmuz 31, 2007, 16:23:02 » |
|
bnce bütün filmlerndn kitp daa iidi çnk kitpta bi sınr yk istediin kdr anlt açıkla ama film öle deil
ewt öyle ama ayrım yapamıycam cunku görsel sahnelerde iidir daha bı heyecanlanıosn karakterlerı daha bı ayrıntılı görüosn ayrım yapmıorm ama kitaptn okumakta gzl yanı böyle sorularda zor durumda bırakılmaktnsa bunu demeyı tercıh edeerm önce kitabı okurum,sonra fılmını izlerim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|