mrs.potter
melek yüzlü kara kanatlı seytan
Şeker

life is bad keep your back;)
|
 |
« : Şubat 02, 2006, 12:01:54 » |
|
ben filmde az da olsa hayal kırıklığına uğradım çünkü kitaptaki erit gibi şeylerden hiç bahsetmiyorlar.harry potter kitaplarından en çok ateş kadehini en çok sevenler hayal kırıklığına uğramış sadece harry potter filmlerini izleyenler içinde en güzel harry potter filmymş siz ne diosnz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~FrozenHunter~
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 06, 2006, 19:23:33 » |
|
diğer filmlere göre bu daha iyi ama gerçekteen çok budanmış! kitapları olmasa(allah korusun) bunlar aslında süper filmler olcak ama öyle de zewki çıkmas yaaa!
|
|
|
|
|
|
All alone, no one cares. So much to give to you all out there. Take me now in your arms. Let me rest safe from harm.
Ohh... I want to be loved... I need to be loved... Won't somebody love me?
|
|
|
emma_cozy
Şeker

EMMA!!!
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 06, 2006, 19:58:24 » |
|
roberte katılıyorum resmen budamışlar
|
|
|
|
|
|
"Önerdiğimiz imzadaki resim alanı yükseklik olarak maximum 250...Anlaması zor olmasa gerek? !" - Broker
|
|
|
Rupertgirl
****Rupert****
Şeker

I'm sorry I'm not PERFECT!!!
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 06, 2006, 20:36:23 » |
|
Film güzeldi ama kitabı okumayanlar için!Açıkçası ben hayal kırıklığına uğradım kitaptaki bırakın önemsiz şeyleri bazı önemli olaylar bile yoktu :-\Ayrıca bence Ron bu filmde çok azdı.Ona rağmen hakkını vermiş oyunculuğunun.Helal olsun Rupert'a  (Dönüp dolaşıp herşeyden Rupert'a bir pay çıkartıorum ya bana da helal olsun  )
|
|
|
|
|
|
 Just love love love...
|
|
|
|
seczey
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 07, 2006, 23:48:33 » |
|
Film vasatın altıydı. Yönetmen zaten konu ile çok alakalı değil.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aybuke_red
Şeker

~ LoSt hAsTasI ~
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 08, 2006, 13:29:28 » |
|
bencede öyle çok yer kesilmiş kitabını okuyanlar ne olduklarını şaşırıyorlar (şahsen ben öyle oldum) belkide o yüzden benim en sevdiğim film ateş kadehi değil ama yinede çok güzeel 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selphie_Tilmitt
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 08, 2006, 13:47:16 » |
|
|
|
|
|
|
|
"Dile getirip söyleyemediğim Hergün içimde olan sevgin Karşılıksız kalmış tek taraflı Benle yaşayan aşkın var
Bu gönülde yalnız sen varsın Sense benden habersiz gibi Bir başkasına ele bakarsın Bırakta bana senden hatıra Bir karşılıksız aşkın kalsın
Ne umut verdin seni seven gönlüme Ne de bir güler yüz gösterdin Bırak avunsun bu gönül hayalinle Bırak tutunsun hayata özleminle Bir karşılıksız aşkın kalsın Bana senden geriye"
|
|
|
emma_cozy
Şeker

EMMA!!!
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 09, 2006, 17:23:30 » |
|
evet hemde nasıl daldan dala atlamışlar
|
|
|
|
|
|
"Önerdiğimiz imzadaki resim alanı yükseklik olarak maximum 250...Anlaması zor olmasa gerek? !" - Broker
|
|
|
|
daywalker
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 26, 2006, 19:06:42 » |
|
arkadaşlar bence bu başlık biraz fuzili ydi yani filmi beğendiniz mi demekten ne farkı vardı ki öle bi başlıkta var ztn oraya yazıla bilirdi bu msjlar
|
|
|
|
|
|
°¨¨°º©???-[ SCHooL oF ЯoCK ]-???©º°¨¨°
°¨¨°º©???-[ Static-X ]-???©º°¨¨°
°¨¨°º©???-[ Les Paul ]-???©º°¨¨°
°¨¨°º©???-[ PeNTaGRaM ]-???©º°¨¨°
|
|
|
|
|
|
Crystal_Princess
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 30, 2006, 22:10:08 » |
|
Açıkçası 4 film içinde en sevdiğim ateş kadehi ama tabi çok sahne kesilmiş ama kesmek zorunda olduklarını hep dile getiriyorlar bende üzülüyorum ama çok hayalkırıklığına uğramadım yani 3.filmden sonra 4.ye bayıldım bile diyebiliriz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Scream
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 30, 2006, 22:19:44 » |
|
Açıkçası 4 film içinde en sevdiğim ateş kadehi ama tabi çok sahne kesilmiş ama kesmek zorunda olduklarını hep dile getiriyorlar bende üzülüyorum ama çok hayalkırıklığına uğramadım yani 3.filmden sonra 4.ye bayıldım bile diyebiliriz  Açıkçası 4 film içinde en sevdiğim ateş kadehi ama tabi çok sahne kesilmiş ama kesmek zorunda olduklarını hep dile getiriyorlar bende üzülüyorum ama çok hayalkırıklığına uğramadım yani 3.filmden sonra 4.ye bayıldım bile diyebiliriz  aynen sana katılıom azkaban tutsağı'nı hç beenmemiştm bn ondan soora bu film çok güsel geldi ama fazla kesmişler yaw bn de tüm kitapları okudm kitabın yarısı kadar film 
|
|
|
|
|
|
~~ When lies turn into truth.. I sacrifice for you.. You say that I'm Froooozeeenn !! But what can I do.. ??
|
|
|
|
Scream
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 30, 2006, 22:21:52 » |
|
iki kere alıntı yapmışm özr dilerm 
|
|
|
|
|
|
~~ When lies turn into truth.. I sacrifice for you.. You say that I'm Froooozeeenn !! But what can I do.. ??
|
|
|
|
|
|
|
|