|
*DaRkNeSs*
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 13, 2007, 19:40:40 » |
|
Nasıl olmuş anlamadım yani.. Ben kitabı tam 2 kere okudum,hala okumak istiyorum..
|
|
|
|
|
|
 нιм,єναηєѕ¢єη¢є,ανяιℓ ℓανιgηє νє нρ ѕєяιℓєяι..ѕιzι ѕєνιуσяυм..!! °~♥•♥~° Sadece Bir TIK..!! °~♥•♥~°
|
|
|
|
|
|
zigu
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 14, 2007, 17:45:17 » |
|
alla alla niye ki ben gayet de bitirmiştim bi kaç günde
|
|
|
|
|
|
"Beni ihanetle itham edenlere soruyorum: R/HR shippers Ben ne zaman, hangi tarihte ve mevzide esasen müdafaa ettigim cepheden bir adim dönmüsümdür, bir tek kardes kani dökmüsümdür?" Çerkez Ethem
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 14, 2007, 18:06:15 » |
|
yuhh demek istiyorum ben 2 kere bitirdim nasıl bitirilmemiş anlayamadım  sanırım keklemişlerdir soru soranları 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ferrit
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 15, 2007, 18:42:10 » |
|
bence komik bi durum..nasıl olur anlamadım..sonuçta herşeyin yeniden alevlendiği bi kitap....4. kitaptan sonra gelen kitaplar için önemli bi kitap diye düşünüyorum....
|
|
|
|
|
|
Emma Hayran Kulübü
|
|
|
|
|
|
Smac_scaM
|
 |
« Yanıtla #20 : Mart 16, 2007, 18:51:10 » |
|
bencede saçmalamışlar ateş kadehi güzel bir kitaptı arkadaşımın olmasa iki kez okurdum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ThE cRaZy DrEaM
|
 |
« Yanıtla #21 : Mart 24, 2007, 17:04:53 » |
|
nasıl yani ya nasıl okumazlar böle güzel bi kitabı allah allah bn sadece 1kere okuyabildiğim için üzülüyorum bunlar kalkıp kitabı yarım bırakıyorlar olacak şeymi bu şimdi
|
|
|
|
|
|
 ***ZaC eFrOn*** Something about us, doesn't seem right these days life keeps getting in the way, Whenever we try, somehow the plan is always rearranged
|
|
|
|
cherLynn
|
 |
« Yanıtla #22 : Mart 25, 2007, 19:42:04 » |
|
simyacıyıda tam okumuyorLarmış garip doğrusu
|
|
|
|
|
|
«Ŧคภєttє»Ŧเภ๔ยเlคร & ภเєภภค

|
|
|
|
|
|
pesimist_RG
|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 28, 2008, 15:05:20 » |
|
ateş kadehini iki günde bitirdiğimi sonra da "aa bu kadar mıymış?" dediğimi hatırladım da bir an... şaşırdımm
|
|
|
|
|
|
!Dean Forever!
|
|
|
|
_LİLY_
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 28, 2008, 15:54:20 » |
|
Hehe bunuburda demek ne kadar mantıklı olur bilmem ama hp de en zor okuduğum kitaptır ateş kadehi.  belkide ilk hp okumaya başladığım zaman vizyonda o flim vardı ondan olabilir.  o kadar çok izlemiştim ki filmini bıkmıştım.  hala da öyledir.  ama bitirdim yani  yarım kalmadı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|