Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Kasım 21, 2008, 19:22:15  

Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yorumsuzluğun Yorumu  (Okunma Sayısı 1521 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Rüya
Elizabeth .. *
Cafe Cini
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Ocak 04, 2008, 18:02:58 »

Onun yokluğunu düşündükçe müzikle mi dans ediyorum.. Onun gittiğini anımsadıkca bitmeyen sigaramdan bir tane daha mı yakıyorum.. Evdeki ayak izlerini gördükçe kalbime bir kez daha mı gözyaşları damlıyor? Yüzümden akan kanlı gözyaşları yine mi yüreğime değiyor? Kaldırabiliyor mu diye soran var mı bu acıyı? Biri bana mı sesleniyor perde arkasından? Yoksa yine mi garipten sesler diyorum.. Hayır bu sensin diyip yine mi bağırmak istiyorum. Şarap bardağım.. Ondaki dudak izleri.. Bir erkek ruj sürmez ki? Bu izler benim olamaz ki? Bu sen miydin? Yoksa yoksa bir baskası mı? Bir baskası hic olmadı ki.. Sen varken, kimse yoktu ki...

Yorumsuzluğun yorumu...
Umutsuzluğun umudu...
Yokluğun varlığı...
Sensizliğin yanlızlığı...
Seninleyken mutlu benliğin hissedilişi...
Özlüyorum sanırım seni ...

Sahip olduğumu tek şey bugünken, neden yarından korkalım ki? 
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Yorumsuzluğun Yorumu
« Eklendi: Kasım 21, 2008, 19:22:15 »

Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #31 : Ocak 18, 2008, 03:11:39 »

Onun yokluğunu düşündükçe müzikle mi dans ediyorum.. Onun gittiğini anımsadıkca bitmeyen sigaramdan bir tane daha mı yakıyorum.. Evdeki ayak izlerini gördükçe kalbime bir kez daha mı gözyaşları damlıyor? Yüzümden akan kanlı gözyaşları yine mi yüreğime değiyor? Kaldırabiliyor mu diye soran var mı bu acıyı? Biri bana mı sesleniyor perde arkasından? Yoksa yine mi garipten sesler diyorum.. Hayır bu sensin diyip yine mi bağırmak istiyorum. Şarap bardağım.. Ondaki dudak izleri.. Bir erkek ruj sürmez ki? Bu izler benim olamaz ki? Bu sen miydin? Yoksa yoksa bir baskası mı? Bir baskası hic olmadı ki.. Sen varken, kimse yoktu ki...

Yorumsuzluğun yorumu...
Umutsuzluğun umudu...
Yokluğun varlığı...
Sensizliğin yanlızlığı...
Seninleyken mutlu benliğin hissedilişi...
Özlüyorum sanırım seni ...

=))

uuuh çok güzeldi ^^

teşekkür ederim demekten başka bir şey gelmiyor elimden =)

Dust of love on the Moon
AnİMaGuS_bLaCK
I'm Serious [ Sirius ]
UU Seherbazları
Demleme Çay

Mors Ante Infamia / Onursuzluktan Önce Ölüm

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #32 : Ekim 13, 2008, 14:40:33 »

Dağların arasından sesleniyor birileri. Kim olduğu umurumda bile değil. Gülümsetiyor beni. Günlerdir alkole alışmış bedenimi diriltiyor. On bin litre kafein almışım. Dimdik duruyorum. Sırtım parçalanıyor. Kanatlarım ! Ah, benim güzel kahve rengi kanatlarım. Gün ışığında parlıyorlar. Çırpmak istiyorum onları ! Hissetmek istiyorum ! Ama hayır ... gitmeyin ... dökülmeyin yere ...

Hey ! Gene benim şarkım mı çalıyor ? Uzaklardan geliyor sanki sesi. Hadi ama, gene bana onu hatırlattırma. O hiç olmamışlığı yaşamak zorunda. Yatağımda bıraktığı izlerle, evimde gezinen ayaklarının haritasıyla o hiç olmamıştı. Öpmemiştim sanırım onu. Öpmüş müydüm yoksa ? Öpmediysem, ağzımda ki tat neden bana onu hatırlatıyor ? Şarkıyı kapatabilir mi birileri ? Gözlerim doluyor gene.

Kafam karışık.
Önümde yol yok.
Her taraf karanlık.

Yorumsuzluğa yorum getirmeye çalışan bünyem yorgun ...

...................................................................................

" Yok ettiği benliklerimi hissetmeyi seviyorum. Gözlerimde yaş varken, gözüme kaçmasını seviyorum. "

Süper ya...

"Şarkıyı kapatabilir mi birileri ? Gözlerim doluyor gene"
Burayı çok sevdim!! Bende yandakilere aynen böyle bağırmıştım birkeresinde çünkü Fd-BoşDers şarkısını çalıyorlardı, ve yazılım berbat geçmişti üzerine bi de kalp kırıklığı...=))

"Yorumsuzluğa yorum getirmeye çalışan bünyem yorgun ... "
Çok güzel bi söz Alkış

Süper olmuş baştan başa... Alkış Ne zamandır "Arna Öyküleri"ne girip girip çıkıyodum "umarım bir şeyler yazmıştır diyerek ve nihayet... =)) 

Evet benım söyleyebılcegım baska bır sey kalmamıs...

Tekrar Ellerıne saglık Arna...

Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez,
Ve aileyi kan bağı belirlemez
Kopmayan bağlarla sağlamlaşır
Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır
Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız
Sonuna kadar birbirimize sadığız
Ne olursa olsun bu andan sonra
Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara

Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti.

"Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."
Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #33 : Kasım 14, 2008, 00:09:20 »

Dağların arasından sesleniyor birileri. Kim olduğu umurumda bile değil. Gülümsetiyor beni. Günlerdir alkole alışmış bedenimi diriltiyor. On bin litre kafein almışım. Dimdik duruyorum. Sırtım parçalanıyor. Kanatlarım ! Ah, benim güzel kahve rengi kanatlarım. Gün ışığında parlıyorlar. Çırpmak istiyorum onları ! Hissetmek istiyorum ! Ama hayır ... gitmeyin ... dökülmeyin yere ...

Hey ! Gene benim şarkım mı çalıyor ? Uzaklardan geliyor sanki sesi. Hadi ama, gene bana onu hatırlattırma. O hiç olmamışlığı yaşamak zorunda. Yatağımda bıraktığı izlerle, evimde gezinen ayaklarının haritasıyla o hiç olmamıştı. Öpmemiştim sanırım onu. Öpmüş müydüm yoksa ? Öpmediysem, ağzımda ki tat neden bana onu hatırlatıyor ? Şarkıyı kapatabilir mi birileri ? Gözlerim doluyor gene.

Kafam karışık.
Önümde yol yok.
Her taraf karanlık.

Yorumsuzluğa yorum getirmeye çalışan bünyem yorgun ...

...................................................................................

" Yok ettiği benliklerimi hissetmeyi seviyorum. Gözlerimde yaş varken, gözüme kaçmasını seviyorum. "

Süper ya...

"Şarkıyı kapatabilir mi birileri ? Gözlerim doluyor gene"
Burayı çok sevdim!! Bende yandakilere aynen böyle bağırmıştım birkeresinde çünkü Fd-BoşDers şarkısını çalıyorlardı, ve yazılım berbat geçmişti üzerine bi de kalp kırıklığı...=))

"Yorumsuzluğa yorum getirmeye çalışan bünyem yorgun ... "
Çok güzel bi söz Alkış

Süper olmuş baştan başa... Alkış Ne zamandır "Arna Öyküleri"ne girip girip çıkıyodum "umarım bir şeyler yazmıştır diyerek ve nihayet... =)) 

Evet benım söyleyebılcegım baska bır sey kalmamıs...

Tekrar Ellerıne saglık Arna...

çok ama çok teşekkür ederim Gülümseyen çok sevimli bir yorum olmuş. zaman ayırdığın için sonsuz teşekkürler.

Dust of love on the Moon
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: