|
Pimps and Queens and Criminal Queers
|
 |
« : Şubat 07, 2008, 22:48:15 » |
|
Göz yaşlarımın ıslattığı toprağın üzerinde ellerimin çıkarttığı ahenksiz ve tekrarlanan ses. Beynimin içinde çınlayan ve beynimi ele geçirmek isteyen tek düze bir ses. Bir suyun damlama sesi gibi hiç durmadan sinir bozarak akmaya devam ediyor. Başım ellerimin çıkarttığı sesten dolayı ağrıyor fakat buna aldırmıyorum. Neden? Nasıl? Diyemiyorum çünkü ellerimin çıkarttığı sese o kadar dalmışım ki ellerim birbirlerinden ayrıldığında beynimde benden kopup gidiyor sanki. Ellerime dur diyemiyorum çünkü tamamen kontrolüm dışına çıktıklarının farkındayım. Yavaşça kullanabildiğim organlarımı keşfetmeye çalışıyorum. Gözlerim hala benim egemenliğimde sadece birkaç köşeye bakmakta zorlanıyorum. Ayaklarımda zor da olsa istediklerimi yerine getirebiliyorlar. Bir an için heyecan sarıyor beni. Ellerimden ve bu iğrenç ortamdan çıkabilme heyecanı beni ele geçirmişken ayaklarımdan kalkmalarını istiyorum. İstediğimi önce dizlerimin üzerine kalkara sonra titreyen bir şeyilde ayaklarımın üzerinde durarak yerine getiriyorum. Ellerim hala deli gibi birbirlerine vurmaya devam ediyor. Onlara aldırmamam gerektiğini çok geç olsa da anladığım için şanslıyım. İlk adımı attığımda belime çok kötü bir ağrı sağlanıyor. Fakat aldırmıyorum. Ayağımın altındaki toprağı uçuşturarak bir kapı armaya, buradan bir çıkış bulmaya çalışmaya devam ediyorum. Ellerimi çırpa çırpa yürüyorum. Geçmişimi düşünmeye başladığım da ise gözlerimin başka bir kısmının kontrolümden çıktığını fark ediyorum çünkü gözlerimden birkaç damla yaş kirli yüzümü yıkayıp çenemde kaybolmak üzere akıyor. Gözyaşları anıları, anılar acıları, acılar gözyaşlarını getiriyor. Ben ellerimi çırpıp yürümeye devam ederken geçmişin ellerinin arasında kaybolduğumu hissediyorum ...
“Baba mavi bulutlara baksana ne kadar da güzeller” diyor bir oğlan çocuğu. Babasının elini sanki bir kayalığın kenarına tutunur gibi sıkmış gözleri bulutlarda bir oğlan çocuğu.
“ Bulutlar mavi değil.” Diyor çocuğun babası. Üzerinde kahve rengi bir palto var ve rüzgar adamın üzerinden onu çıkartmaya çalışıyor. “ Gökyüzü mavi ve sen bunu öğrenmelisin”
Çocuk gözlerini kırpıyor. Rüzgar gözlerine tozları ve pislikleri getirmiş.
“ Bence maviler ve hep de öyle kalacaklar.”
Yakınlarda bir yerde kulaklarına fren sesi geliyor ya da rüzgar uzağı yakın yapıyor.
“ Kaza oldu, baba” diyor çocuk adamın elini daha sıkı tutuyor. Adam onaylarcasına kafasını sallıyor. Daha sonra bir patlama .. ardından ..
Karanlığın için de “baba” diye haykırıyorum. Damarlarım hiç olmadığı kadar hızlı akmaya başlıyor. Ayaklarımda kontrolden çıktı ve şimdi yere kapaklandım. Gözlerimde ki yaşlar geçmişin getirdiklerini silmek ister gibi akıp duruyor. Tekrar ayağa kalkmaya çalışıyorum. Ellerim işlerine devam ediyor ve birbirlerine vurmaya başlıyorlar. Dirseklerimden güç alarak kalkıyorum ayağa. Küçük bir ışık gözlerimi kamaştırıyorum. Kurtulduğumu düşünerek küçük ışığa yaklaşıyorum. Sonrasında geçmişin kolları tekrar beni kucaklıyor ..
Oğlan çocuğu kanla kaplı gözlerini açmakta zorlanıyor. Yerde toz içinde. Yere ne zaman yattığını bilmeden kalkmaya çalışıyor. Yanında kahverengi paltolu bir adam var.
“ Baba” diye bağırmaya başlıyor çocuk. Etrafına bakmadan adamın üzerine atlıyor ve yüzündeki kanı silmeye çalışıyor adamın. Adamın nefes almadığını anladığında bile çocuk adamın derisini çıkartmaya çalışır gibi minik elleriyle yüzünü temizlemeye çalışıyor.
“ Uğraşma evlat” diyor sonradan fark ettiği babasının yanında durmuş olan beyaz önlüklü adam. “ Evinin telefonunu biliyor musun? “
Çocuk önce beyazlı adama sonra babasına bakıyor ve babasının ona ezberlettiği numarayı söylüyor. “ Bu bizim ev numaramız. Kaybolduğunda ya da acil durumlar da büyüklere söyle bunu “
|
|
|
|
|
|
Born illegitimately To a whore, most likely He became an orphan Oh what a lovely orphan he was Sent to the reformatory Ten years old, was his first glory Got caught stealing from a nun Now his love story had begun
Thirty years he spent wandering A devil's child with dove wings He went to prison In every country he set foot in Oh how he loved prison How awfully lovely was prison
All those beautiful boys Pimps and queens and criminal queers All those beautiful boys Tattoos of ships and tattoos of tears
His greatest love was executed The pure romance was undisputed Angelic hoodlums and holy ones
All those beautiful boys Pimps and queens and criminal queers All those beautiful boys Tattoos of tears
|
|
|
|
|
Rüya
Elizabeth .. *
Cafe Cini
Demleme Çay

|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 07, 2008, 23:21:52 » |
|
Bu.. Bu yazı vardı sanki daha önce.. Ya da bilmiyorum ben okudum bunu ..
|
|
|
|
|
|
Sahip olduğumu tek şey bugünken, neden yarından korkalım ki?
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 07, 2008, 23:54:08 » |
|
vardı sanırım bence de  ama silmiştim
|
|
|
|
|
|
Born illegitimately To a whore, most likely He became an orphan Oh what a lovely orphan he was Sent to the reformatory Ten years old, was his first glory Got caught stealing from a nun Now his love story had begun
Thirty years he spent wandering A devil's child with dove wings He went to prison In every country he set foot in Oh how he loved prison How awfully lovely was prison
All those beautiful boys Pimps and queens and criminal queers All those beautiful boys Tattoos of ships and tattoos of tears
His greatest love was executed The pure romance was undisputed Angelic hoodlums and holy ones
All those beautiful boys Pimps and queens and criminal queers All those beautiful boys Tattoos of tears
|
|
|
|
|
|
|
Rüya
Elizabeth .. *
Cafe Cini
Demleme Çay

|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 08, 2008, 10:48:15 » |
|
vardı sanırım bence de  ama silmiştim cok derin bi yorum yapmıştım hatırlıorm  ah bulut sevdalarıı .. LL. eşsiz tat için çok teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
Sahip olduğumu tek şey bugünken, neden yarından korkalım ki?
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 08, 2008, 11:44:10 » |
|
okumuştum hatta tadı damağımda kalmıştı.her seferinde değişik lezzetler alıyorum eline sağlık.
|
|
|
|
|
|
 Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
|
|
|
|
|
|
Sydney
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 08, 2008, 20:17:34 » |
|
bende görmemiştim daha önce bu yazıyı. Her zamanki gibi çok güzel olmuş. Kaptırmışım kendimi gidiyordum ki bitiverdi  Kısa ama süper bir yazı ellerine sağlık Arna
|
|
|
|
|
|
-Kişisel algılama, ben kimseyi sevmem! (Dr. Gregory House) adamım yaa  You can't always get what you want...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 11, 2008, 15:08:32 » |
|
ben daha önce görmedim bu yazıyı..
her zamanki gibi güzel yazılarından.sanki adam içindeki okyanusun içinde kaybolmuş.anılarıda dalgalarla beraber sürekli yüzüne çarpıyor..
tebrikler ve teşekkürler
asıl benden teşekkürler Bunda özlediğim tadı buldum ben. Sanki geçmişten gelen tanıdık bir koku. Yani tanımlamak için koku veya tattan başka kelime aklıma gelmese de derdimi anlatabildiğimi umuyorum.  Ellerine sağlık ve bu tadı hatırlattığın için çok teşekkür ederim  çok çok çok eski bir yazı olduğu için almışsındır o tadı  lise bir ya da ikide yazmıştım bunu  ve çok teşekkür ederim okuduğun için ^^ okumuştum hatta tadı damağımda kalmıştı.her seferinde değişik lezzetler alıyorum eline sağlık.
tekrar okuduğun için sonsuz teşekkür ^^ bu yazıyı daha önce görmemiştim ama bitirdikten sonra içim bi acayip oldu -herzaman olduğu gibi- yani öylece yazıya baktım son cümleye sadece baktım düşünmeden hiçbir şey söylmeden sadece baktım ... “ Bu bizim ev numaramız. Kaybolduğunda ya da acil durumlar da büyüklere söyle bunu “ yani herzamanki gibi yazıyı çok güzel bitirmişsin arna abi.cümleler birbirlerini kovalıyor =) .şu anda kelimelerin bittiği yerdeyim galiba tek söyleyeceğim şey mühteşem bi yazı olduğu =) ellerine sağlık benim de söyleyebileceğim tek şey çok mutlu olduğum okuduğun ve yorum yazdığın için. Çok teşekkür ederim bende görmemiştim daha önce bu yazıyı. Her zamanki gibi çok güzel olmuş. Kaptırmışım kendimi gidiyordum ki bitiverdi  Kısa ama süper bir yazı ellerine sağlık Arna çok teşekkür ederim ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 11, 2008, 16:44:07 » |
|
---gözlerimdeki yaşlar geçmişin getirdiklerini silmek ister gibi akıp duruyor--- çok güzel bir söz, en güzel cümle buydu.  biliyorsun ki çirkin demeyeceğim nayır diyemiyorum çünkü çirkin değil  saçmaladım galiba  neyse çok güzel olmuş...
|
|
|
|
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
|
|Nrsd@|
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 11, 2008, 23:01:34 » |
|
heyy ben bunu geçen gün senin yazılarını tekrar gözden geçirirken buldum sanki başında birkaç yıl önce yazıldı we dewamı yoktur/gelmeyecektir die birşey yazıyordu (yazmıyor muydu?=S)(anneannemlerde unutmuşum kağıtları sevdiğim bazı şeyleri yanımda taşırım genelde, aralarında senin yazıların da vardı canım sıkılırsa ya da umtsuzluğa fln düşersem okuyup mutlu oluyorum  ) ... bence dewamını yazman çok güzel olmuş eski zamanlarımı hatırladım o aralar bayağı bi işlemişti bu yazı bana şimdi pek etki etmedi ...(O.o) ~Kişisel algılama senin yazın gerçekten ii sadece bnm duygulanma ayarlarım bozuldu (A)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 11, 2008, 23:25:01 Gönderen: |Nrsd@| »
|
|
Yine alacakaranlık..Başka bir son daha..Günün ne kadar mükemmel olduğunun önemi yok,her zaman sona ermek zorunda...
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 12, 2008, 21:48:30 » |
|
çok beğendim. Uzun zamandır bakmamıştım yazılarına [ bir ara hepsini okuyacağım umarım.] Neyse bu gerçekten çok duyguluydu. özellikle de son cümlesi. "Bu bizim ev numaramız kaybolduğunda ya da acil durumlarda büyüklere söyle bunu."
Eline sağlık
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 14, 2008, 16:49:16 » |
|
---gözlerimdeki yaşlar geçmişin getirdiklerini silmek ister gibi akıp duruyor--- çok güzel bir söz, en güzel cümle buydu.  biliyorsun ki çirkin demeyeceğim nayır diyemiyorum çünkü çirkin değil  saçmaladım galiba  neyse çok güzel olmuş... ^^ çok teşekkür ederim ^^ heyy ben bunu geçen gün senin yazılarını tekrar gözden geçirirken buldum sanki başında birkaç yıl önce yazıldı we dewamı yoktur/gelmeyecektir die birşey yazıyordu (yazmıyor muydu?=S)(anneannemlerde unutmuşum kağıtları sevdiğim bazı şeyleri yanımda taşırım genelde, aralarında senin yazıların da vardı canım sıkılırsa ya da umtsuzluğa fln düşersem okuyup mutlu oluyorum  ) ... bence dewamını yazman çok güzel olmuş eski zamanlarımı hatırladım o aralar bayağı bi işlemişti bu yazı bana şimdi pek etki etmedi ...(O.o) ~Kişisel algılama senin yazın gerçekten ii sadece bnm duygulanma ayarlarım bozuldu (A) evet önceden yayınlamıştım, sonra aldım biraz eklenti yapıp yayımladım bu sefer ^^ ve hayır her seerinde aynı etkiyi vermesini bekleyemezsin bir yazının bu çok normal ^^ çok teşekkürler okuduğun için çok beğendim. Uzun zamandır bakmamıştım yazılarına [ bir ara hepsini okuyacağım umarım.] Neyse bu gerçekten çok duyguluydu. özellikle de son cümlesi. "Bu bizim ev numaramız kaybolduğunda ya da acil durumlarda büyüklere söyle bunu."
Eline sağlık
çok teşekkür ederim =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|