Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 02, 2008, 11:01:30  

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bir Kaç Yıldız Düştü. Gördün mü ?  (Okunma Sayısı 653 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« : Haziran 20, 2008, 03:15:41 »

Birinci Yıldız

Korumasız sınırların,
Bekçisiydin sen.
Bense, sınır dikenleri.
İronilerin evriminde
Kaygan inişler yaptık
Islak zeminlerde.

' Sevgili Tanrım ' diye başladı
Diğerleri bütün sözlerine.
Uçak düşüyordu ve herkes
" Sevgili Tanrım " dedi

Ben, tıkanan yollarda biten ot, ben ıslak asfalt, ben gök yüzü,
" Sevgili Sevgilim " diyordum,
Kapalı dudaklarımın ardından.

Sevdasız yıldızların yasıdır bu,
Unutma !

İkinci Yıldız

Kal derken, gitmemi istemek
Ne büyük çelişkidir.

Kal diyordu sözcükleri çekip çeviren ağzın
Git diyordu, ıslak bedenin. Git.

Sayılı zamanlarda yaşadık biz
Düşen her bir yaprağın hesabı soruldu
Yorgun kış gecelerinde
Yaz geldiğinde
Geriye kalan
Fidanların çaresiz titremeleriydi sadece
Düşen her bir damlanın
Hesabı soruldu bize
Bizse, kendi çaresizliğimizde, rüzgara bindik.

Eve dönmeden önce oynanan son saklanbaçtık ...
Son kaybolma ... Son bulunma ...

Üzümüne küsen şarap gibiydi
Sessizliklerimiz.
Nikotin kokan gecelerde
Dönerdim çıplak sırtına, yüzümü.

Kavgalı mantığın çıkmazında,
Kanlı kaplerimiz.

Gitme derdi sesin
Git derdi gözlerin
Nefes almak isterdi ruhun
Çoğalmak isterdi yıldızlarla ...

Kokusunu, kokuma kazıdığın bedenin
Git derdi sessizce
Gidemezdim...

Üçüncü Yıldız

Yollarda salınan aşk
Geceleri uğrar yatağıma
Başı boşluğun verdiği sarhoşluk
Kağıtlardan arta kalanlar ...

Bir kitabın üzerine yazarım
Her kitabımı
Aşklarımın üzerine kurulur
Koca bir nefes

Ama bazen
Öyle bir kelebek düşer ki yoluma
O herkesin gördüğü
O herkesin bildiği
O herkesin kıskandığı
" Aşık olmak " ' ın anlamı
Geçmiş kalesinin
-miş eki.

Sözsüz cümelelerimin başında
Kalemimin çaylaklığı

« Son Düzenleme: Haziran 20, 2008, 03:29:00 Gönderen: Arna Belorn » Logged

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Bir Kaç Yıldız Düştü. Gördün mü ?
« Eklendi: Aralık 02, 2008, 11:01:30 »

delidir
Evet ben bir deliyim ve bununla gurur duyuyorum...Herkese de şiddetle tavsiye ediyorum!
Has Türk Kahvesi

~Lonca Editörü~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Haziran 20, 2008, 03:46:19 »

Yorgun kış gecelerinde
Yaz geldiğinde
Geriye kalan
Düşen her bir damlanın
Hesabı soruldu bize

Her şeyin hesabı soruldu bize. Anlamadık en başta neden olduğunu, anlamıyoruz da aslında hala, ama devam ediyorlar bize her şeyin hesabını sormayı...

Burayı okuyunca içimden geldi, yazdım bu sözleri. Biliyorum biraz anlamsız oldular ama.. öyle işte...

Ne diyebilirim ki Fırat Abi, dilimin tutulduğu anlar bunlar... Biliyorsun, konuşamam senin eserlerin üzerine, söz söyleyemem sonrasında, biliyorsun...

Kelebekler neden sadece bir gün yaşar..

Çünkü onlar bu dünyanın kötülükleriyle başa çıkamayacak kadar masumlar...

Dünyalı Olmamam Neyi Değiştirir? Çok Şey!

!!!Okuyorsan YORUM yap, emeğe SAYGI!!!

Oy ver hayati tehlike içindeyim :'(
Hey Ho Lou
görünmez
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Haziran 20, 2008, 03:47:51 »

Birinci yıldızın ilk kısmı sanki biraz cinsellik kokuyor, yoksa bu kokuyu alan ya da alacak olan bir ben miyim? Yanılıyor da olabilirim belki.
İnsanların aklına herhangi bir zamanda Tanrı'ya yakarmak gelmezken, neden "son an"da yakarmaya başlarlar ki? Herkes iki yüzlü...

Sözler her zaman yalan söyler, ama beden dili yalanı ortaya çıkarır... Sözler de iki yüzlü, yalan olduğunu bile bile sözleri söyleyen midir yoksa iki yüzlü olan?

en son oynanan oyun her zaman en zevkli geçendir. Çocuklara "keşke biraz daha uzun sürseydi, eve daha geç gidebilseydik keşke" dedirtendir...
En güzel kayboluş, en güzel bulunuş...

ve sözler yalan söyler... rahat bırakmanı ister, ama bırakmamanı söyler. Böyle bir durumda ne yapacağını bilemezsin, zaman durur.

Kelebek... Kozasından çıkar, öyle güzeldir ki. Ama ömrü sadece bir kaç gün, ama bu kelebek ömrüyle kıyaslayınca bilmem kaç gün ediyordur.
Kelebek aşk mı?

Ruhumun derinliklerine kadar inmeyi başarabilmiş depresyon pençeleri çizdi yanaklarımı.
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Haziran 20, 2008, 03:54:06 »

Yorgun kış gecelerinde
Yaz geldiğinde
Geriye kalan
Düşen her bir damlanın
Hesabı soruldu bize

Her şeyin hesabı soruldu bize. Anlamadık en başta neden olduğunu, anlamıyoruz da aslında hala, ama devam ediyorlar bize her şeyin hesabını sormayı...

Burayı okuyunca içimden geldi, yazdım bu sözleri. Biliyorum biraz anlamsız oldular ama.. öyle işte...

Ne diyebilirim ki Fırat Abi, dilimin tutulduğu anlar bunlar... Biliyorsun, konuşamam senin eserlerin üzerine, söz söyleyemem sonrasında, biliyorsun...

Ben de bu yorum üzerine söz söyleyemem..

Bu kadar içten olduğun için teşekkür ederim.

Ve okuduğun için =)

Birinci yıldızın ilk kısmı sanki biraz cinsellik kokuyor, yoksa bu kokuyu alan ya da alacak olan bir ben miyim? Yanılıyor da olabilirim belki.
İnsanların aklına herhangi bir zamanda Tanrı'ya yakarmak gelmezken, neden "son an"da yakarmaya başlarlar ki? Herkes iki yüzlü...

Sözler her zaman yalan söyler, ama beden dili yalanı ortaya çıkarır... Sözler de iki yüzlü, yalan olduğunu bile bile sözleri söyleyen midir yoksa iki yüzlü olan?

en son oynanan oyun her zaman en zevkli geçendir. Çocuklara "keşke biraz daha uzun sürseydi, eve daha geç gidebilseydik keşke" dedirtendir...
En güzel kayboluş, en güzel bulunuş...

ve sözler yalan söyler... rahat bırakmanı ister, ama bırakmamanı söyler. Böyle bir durumda ne yapacağını bilemezsin, zaman durur.

Kelebek... Kozasından çıkar, öyle güzeldir ki. Ama ömrü sadece bir kaç gün, ama bu kelebek ömrüyle kıyaslayınca bilmem kaç gün ediyordur.
Kelebek aşk mı?

Sen ... bu yorumla ... tarih attın hayatına.

Gerçekten söylüyorum. Yazımın üzerine yazılmış bir eser oldu bu yorumun.

Sen bu kadar sağlam yorumlar yapabiliyordun ve bunca zamandır salladın mı ?

Bundan sonra bundan biraz daha kısık olsun yorumun, hiç yüzüne bakmam, benden söylemesi Dil Çıkaran

Gerçek anlamda mükemmeldi yorumun.

Kelebek, japonca da Chou demek. Belki bir anlam ifade eder senin için.

Ve evet, Loveless animesinde ve diğerlerinde chou sevgili, sevilen kişi ya da kelebek olarak geçer.

Bu arada doğru teşhis, cinsellik var. Sadece o kısımda değil, bütün yıldızlarda var azar azar. 
« Son Düzenleme: Haziran 20, 2008, 03:54:50 Gönderen: Arna Belorn » Logged

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Laila
=P | =P | =P
UU Seherbazları
Demleme Çay

Colorful Sadness~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Haziran 20, 2008, 13:19:01 »

Geçmiş kalesinin
-miş eki.

İşte bu en sevdiğim kısım oldu Gülümseyen

Üç yıldız.. Biliyor musun Fırat abi, sevdiğim kişiyle aynı mekandayken, aynı anda üç tane yıldızın kaydığını görmüştük. Çok garip bir tesadüf ama öyle Gülümseyen

Artık Prens'sin, ama Kral olmana az kaldı Gülümseyen Ya da Prens olmayı mı tercih edersin? Neyse..

3 4 5 4 3

Hayranım sana Aslı!! Aww

Kurban bayramında görüşürüz :'(
Madeleine
Köpüklü Kapuçino

Lonca Editörü...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Haziran 20, 2008, 15:59:21 »

Düşündüm, düşündüm ve yapacak yorum bulamadım... Şimdiye kadar hiç, beni yorum yapamayacak kadar afallatan yazı okumadım ama bu bir başkaydı.. Dikkatle okuyan herkes bir parçasını bulabilir bu yazıda. Ve ben de buldum beni anlatan bir parçayı;

Alıntı
Yorgun kış gecelerinde
Yaz geldiğinde
Geriye kalan
Düşen her bir damlanın
Hesabı soruldu bize

Her zamanki gibi harikaydı, tebrik ederim...

derhavril
Mors Ante Infamia...
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Haziran 20, 2008, 20:54:23 »

Yorumun nedir diye sorarsan bulamam ama hissetiklerim bambaşkaydı.Karışımdı bu biraz hüznün ve isyanın, her zamanki gibi harikaydı.Bu bambaşkaydı. bu kadar demek istemezdim ama daha fazlasını sadece hissedebiliyorum  Göz Kırpan

not: alıntısız yapayım dedim ama olmadı. üssteki kısım düşüncemin özeti gibi.
ellerine sağlık Fırat abi, yüreğine sağlık

Ruhumun karanlığında kanadı kırılmış saklanıyor..
Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Haziran 20, 2008, 23:24:25 »

Amanınn Üstadımın son yazısı çıkmışşş ve ben okuyup yorumlamamışım hıııı Ağlayan

Birinci Yıldız:Sanırım kavuşamayanları dillendirmişsin.Yada hayalkırıklıkları.Hani iki sevgili vardır birbirlerini çok sevselerde yasaktır birbirlerine işte öyle.Sadece uzaktan bakarlar ,birbirlerini ve kendilerini incitirler farkında dahi olmadan.Belki de incitmek isterler.Hani yıldızları seversinde elini uzattığında tutamazsın ya işte öyle.Tutsalarda ne yapacaklarını bilemezler avuçlarında yıldızların ölümünü çaresizce izlerler işte öyle.

(Düşen Uçak deyince aklıma bir de Lost geldi birden.)

İkinci Yıldız:Gözler asla yalan söyleyemez.Kalp bilmesede göz bilir sevdanın rengini.Bazen ölümüne sevsekde bırakmak zorunda kalırız,bazen ölümüne sevilsekde döneriz arkamızı.Cam gibidir kalp parçalanırsa, ne yapılırsa yapılsın tekrar birleştirilemez bir parçası mutlaka eksik kalır.Dudaklar ne kadar sevdiğini söylesede ,söyleyiş tarzı önemlidir.Titremiyorsa içinde kendinden bir parça yoksa yalan söylüyordur.Gözlerimiz gerçeği bilsede kalbimiz inanmıyordur.

Üçüncü Yıldız:Hiç beklemediğin bir anda çarpar seni aşk.Geçmişteki yalan dudaklar silinir.Kalbinle gözlerinle seversin.Kimi zaman ağlatsada kimi zaman güldürsede eminsindir gözlerinden ,kalbinden,ruhundan ve aşkından.Geçmiş elinden akan kumlar gibidir ,akar gider .Asla geriye dönmezsin asla arkana bakmazsın.Çünkü gözler yarınındır.

Birinci Yıldız:Hep arzuladığındır ,kavuşmak için çabaladığın.
İkinci Yıldız:Kavuştuğundur,geçmişindir.Gözleriyle değil sözleriyle sevendir.
Üçüncü Yıldız:Kalbinin en derin köşesindeki arzuladığın ,sevdiğindir.Geleceğindir.

İşte ben okurken bunları hissettim.Çünkü yüreğimden geçenlerdir. Yaşadıklarımdır,yaşadıklarımızdır.Aşk,Hayalkırıklığı ve Umuttur.Yarındır.Arzu Ettiğimdir,Ulaşamadığımdır.Ulaşmak İstediğimdir.Ulaştığım Zaman Vazgeçemiyeceğimdir.

Seni Seviyorum Canım.

« Son Düzenleme: Haziran 20, 2008, 23:26:15 Gönderen: Marissa » Logged

**** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh***

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.

*Ahh Bill ahhhh...
|Nrsd@|
~Teoman <3 ~
Telve

~Darkness ßlessing~

hp-nrsd@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #8 : Haziran 21, 2008, 02:52:00 »

yıldız düştüğünde dilek tutmam ben üzüldüğümden midir yoksa saçma mı bulurum bilmiyorum aslında hatta hiçbir nedeni yok neyse ben
hayat hikayemi anlatmamalıyım burda

Maçı kazandık diye ciyaklayan beni  morfin werilmişe döndürdüğüne inanamıyorum nasıl bir cümle bu yha sinir mi olayım yoksa bayılayım mı bilemedim

neden yaparlar ki bunu ya da neden izin werirler başkalarının bunu onlara yapmalarına aciz miymişler o kadar sayılı zamanları niye kullandın ki şimdi sen T_T

Sözsüz cümlelerimin başında
Kalemimin çaylaklığı

cümele mi yazmışsın oraya sanki ?
sözsüz cümleleri kuran gözler değil midir gözlerin cümle kurması içinde gerçek sewgi gerekmez mi yeni yeni sewiyor bu arkadaş galiba ama bu da geçicek ona bunu söyle tamam mı? onunla konuşabilecek tek kişi sensin çünkü 

farkındayım çok soru sordum we garip cewaplar werdim üzgünüm biraz önce bir yıldız kaydı bu arada..

Yine alacakaranlık..Başka bir son daha..Günün ne kadar mükemmel olduğunun önemi yok,her zaman sona ermek zorunda...

dayanamaz kalbimin içinden çıkardım
utanmadan dünyaya tepeden bakardım!
kimse beni bilmez,
bilmez beni bilmez,
bilmez beni kimse, ben hep saklandım..

ayrıca xD
Tek başımayım;güzel değil bu
Hiç özlememişim kendimi
Rutubetinden şişmiş kalbim
Artık açılmıyor bir türlü
Raziel Neith
Chuck???
Telve

rüzGar ^^^^

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Haziran 21, 2008, 22:05:14 »

gitmeyi istemek... sevdiğin halde gitmenin istenmesi ne büyük bir trajedidir. ve ne anlamsız bir oyundur. hiç anlayamadım bir türlü, belkide bende anlama sorunu vardı ama sadece git demek mantıksız değil miydi...

ikinci yıldız benim daha çok ilgimi çeken oldu. gitmenin istenmesi, kovulmak. hani şu şiir konusunda ettiğim yorum vardı ya onun nedense birden geri çekesim geldi yani her şiirin için geçerli olmadıgnın farkına vardım  Terleyen  geç oldu dimi
of of ben bu şiir üstüne öyle bir yorum yapardım ki neyse yanlıs anlaşılma ve kafa şişirme gibi sorunlarla mutasıp olmıyım  Terleyen

her zamanki gibi yine müthiş bir yazı olmuş. tebrikler

…. - Şu hayatın ölümle beslendiği klişesi yine...
- Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
StaticPulse
"En sıcak CAFE!!..^i love DAN!
Sıcak Çikolata

emmahermione ben oluyorum .. :P :D

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Haziran 24, 2008, 13:20:51 »

"" Sevgili Sevgilim " diyordum,
Kapalı dudaklarımın ardından."
Çok hoş ya=)

"Sayılı zamanlarda yaşadık biz
Yorgun kış gecelerinde
Yaz geldiğinde
Geriye kalan
Düşen her bir damlanın
Hesabı soruldu bize
Bizse, kendi çaresizliğimizde, rüzgara bindik. "
Baştan başa harika bu bölüm.. Anlatımını seviyorum ya=)

"Kokusunu, kokuma kazıdığın bedenin
Git derdi sessizce
Gidemezdim..."
Gidememek?..sen gitmezsen o çeker gider..=)

"Sözsüz cümelelerimin başında
Kalemimin çaylaklığı"

=)) Burayıda çok sevdim...

Yine harikalar yazmışsın =)

Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni...

~

Ben HarryPotter çocuğuyum!!
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Haziran 25, 2008, 07:53:10 »

Geçmiş kalesinin
-miş eki.

İşte bu en sevdiğim kısım oldu Gülümseyen

Üç yıldız.. Biliyor musun Fırat abi, sevdiğim kişiyle aynı mekandayken, aynı anda üç tane yıldızın kaydığını görmüştük. Çok garip bir tesadüf ama öyle Gülümseyen

Artık Prens'sin, ama Kral olmana az kaldı Gülümseyen Ya da Prens olmayı mı tercih edersin? Neyse..

Krallık zor olay Kahkaha Prens olarak kalmayı tercih etmekteyim Kahkaha

Tesadüfler olamdan yaşayamazdım sanırım.

Çok teşekkürler okuduğun için.

Düşündüm, düşündüm ve yapacak yorum bulamadım... Şimdiye kadar hiç, beni yorum yapamayacak kadar afallatan yazı okumadım ama bu bir başkaydı.. Dikkatle okuyan herkes bir parçasını bulabilir bu yazıda. Ve ben de buldum beni anlatan bir parçayı;

Alıntı
Yorgun kış gecelerinde
Yaz geldiğinde
Geriye kalan
Düşen her bir damlanın
Hesabı soruldu bize

Her zamanki gibi harikaydı, tebrik ederim...

Okuduğunu belli etmen bile yeterli =)

Çok ama çok teşekkür ederim sözlerin için =)

Amanınn Üstadımın son yazısı çıkmışşş ve ben okuyup yorumlamamışım hıııı Ağlayan

Birinci Yıldız:Sanırım kavuşamayanları dillendirmişsin.Yada hayalkırıklıkları.Hani iki sevgili vardır birbirlerini çok sevselerde yasaktır birbirlerine işte öyle.Sadece uzaktan bakarlar ,birbirlerini ve kendilerini incitirler farkında dahi olmadan.Belki de incitmek isterler.Hani yıldızları seversinde elini uzattığında tutamazsın ya işte öyle.Tutsalarda ne yapacaklarını bilemezler avuçlarında yıldızların ölümünü çaresizce izlerler işte öyle.

(Düşen Uçak deyince aklıma bir de Lost geldi birden.)

İkinci Yıldız:Gözler asla yalan söyleyemez.Kalp bilmesede göz bilir sevdanın rengini.Bazen ölümüne sevsekde bırakmak zorunda kalırız,bazen ölümüne sevilsekde döneriz arkamızı.Cam gibidir kalp parçalanırsa, ne yapılırsa yapılsın tekrar birleştirilemez bir parçası mutlaka eksik kalır.Dudaklar ne kadar sevdiğini söylesede ,söyleyiş tarzı önemlidir.Titremiyorsa içinde kendinden bir parça yoksa yalan söylüyordur.Gözlerimiz gerçeği bilsede kalbimiz inanmıyordur.

Üçüncü Yıldız:Hiç beklemediğin bir anda çarpar seni aşk.Geçmişteki yalan dudaklar silinir.Kalbinle gözlerinle seversin.Kimi zaman ağlatsada kimi zaman güldürsede eminsindir gözlerinden ,kalbinden,ruhundan ve aşkından.Geçmiş elinden akan kumlar gibidir ,akar gider .Asla geriye dönmezsin asla arkana bakmazsın.Çünkü gözler yarınındır.

Birinci Yıldız:Hep arzuladığındır ,kavuşmak için çabaladığın.
İkinci Yıldız:Kavuştuğundur,geçmişindir.Gözleriyle değil sözleriyle sevendir.
Üçüncü Yıldız:Kalbinin en derin köşesindeki arzuladığın ,sevdiğindir.Geleceğindir.

İşte ben okurken bunları hissettim.Çünkü yüreğimden geçenlerdir. Yaşadıklarımdır,yaşadıklarımızdır.Aşk,Hayalkırıklığı ve Umuttur.Yarındır.Arzu Ettiğimdir,Ulaşamadığımdır.Ulaşmak İstediğimdir.Ulaştığım Zaman Vazgeçemiyeceğimdir.

Seni Seviyorum Canım.

Ermm, sana ancak bu kadar iyi bir teşhis olabilir diyorum ve susuyorum .

Sarılan

yıldız düştüğünde dilek tutmam ben üzüldüğümden midir yoksa saçma mı bulurum bilmiyorum aslında hatta hiçbir nedeni yok neyse ben
hayat hikayemi anlatmamalıyım burda

Maçı kazandık diye ciyaklayan beni  morfin werilmişe döndürdüğüne inanamıyorum nasıl bir cümle bu yha sinir mi olayım yoksa bayılayım mı bilemedim

neden yaparlar ki bunu ya da neden izin werirler başkalarının bunu onlara yapmalarına aciz miymişler o kadar sayılı zamanları niye kullandın ki şimdi sen T_T

Sözsüz cümlelerimin başında
Kalemimin çaylaklığı

cümele mi yazmışsın oraya sanki ?
sözsüz cümleleri kuran gözler değil midir gözlerin cümle kurması içinde gerçek sewgi gerekmez mi yeni yeni sewiyor bu arkadaş galiba ama bu da geçicek ona bunu söyle tamam mı? onunla konuşabilecek tek kişi sensin çünkü 

farkındayım çok soru sordum we garip cewaplar werdim üzgünüm biraz önce bir yıldız kaydı bu arada..

Evet o bir cümle. Bazı kurulmak istenen cümlelerin, kalemin çaylaklığından sessizleştiğine vurgu.

Çok teşekkür ederim okuduğun ve yorum yazdığın için =)

Ve üzgünüm morfin etkisi için Hede Hödö

gitmeyi istemek... sevdiğin halde gitmenin istenmesi ne büyük bir trajedidir. ve ne anlamsız bir oyundur. hiç anlayamadım bir türlü, belkide bende anlama sorunu vardı ama sadece git demek mantıksız değil miydi...

ikinci yıldız benim daha çok ilgimi çeken oldu. gitmenin istenmesi, kovulmak. hani şu şiir konusunda ettiğim yorum vardı ya onun nedense birden geri çekesim geldi yani her şiirin için geçerli olmadıgnın farkına vardım  Terleyen  geç oldu dimi
of of ben bu şiir üstüne öyle bir yorum yapardım ki neyse yanlıs anlaşılma ve kafa şişirme gibi sorunlarla mutasıp olmıyım  Terleyen

her zamanki gibi yine müthiş bir yazı olmuş. tebrikler

Yorumlar hiç bir zaman kafa şişirme olmadı benim için =)

Şiir konusunda ben hala acemi olduğumu ve yazdığım şeyin şiir olmadığını savunmaktayım. Asla da şiir yazamayacağım ben bir öykü yazarım. Düz yazıda usta olduğumu idda etmem fakat, usta olma yolundayım. Bu narsistlik olabilir ama elimden gelmiyor =)

Bunun yanında okuduğun ve yorum yaptığın için sonsuz teşekkürler.

"" Sevgili Sevgilim " diyordum,
Kapalı dudaklarımın ardından."
Çok hoş ya=)

"Sayılı zamanlarda yaşadık biz
Yorgun kış gecelerinde
Yaz geldiğinde
Geriye kalan
Düşen her bir damlanın
Hesabı soruldu bize
Bizse, kendi çaresizliğimizde, rüzgara bindik. "
Baştan başa harika bu bölüm.. Anlatımını seviyorum ya=)

"Kokusunu, kokuma kazıdığın bedenin
Git derdi sessizce
Gidemezdim..."
Gidememek?..sen gitmezsen o çeker gider..=)

"Sözsüz cümelelerimin başında
Kalemimin çaylaklığı"

=)) Burayıda çok sevdim...

Yine harikalar yazmışsın =)

Çok teşekkürler ^^

Oscar Wilde
Elentari
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Bir şarkının başlangıcı gibi...

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #12 : Haziran 25, 2008, 23:57:14 »

oyle oturup ciddi bir yorum yapacak durumum yok... zamanim yok....onumuzdeki 2 ay boyunca da olmayacak rahat rahat... sadece okudugumu bilmen icin yazdim bu mesaji, konun eskimeden.
3 yildizdan en cok hangisini sevdim? ikincisini...
Ellerine saglik arna.

Oh the wind whistles down
The cold dark street tonight
And the people they were dancing to the music vibe
And the boys chase the girls with the curls in their hair
While the shy tormented youth sit way over there
And the songs they get louder
Each one better than before...

Amy MacDonald
This Is The Life

Uzun bir süre yok, yok, yok...
charmed
Sanki bir yok bir de varmış...
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

Etkisi altında : ÖSS !

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #13 : Haziran 28, 2008, 23:55:12 »

Ne büyük çelişkidir.

Kal diyordu sözcükleri çekip çeviren ağzın
Git diyordu, ıslak bedenin. Git.

Gitme derdi sesin
Git derdi gözlerin
Nefes almak isterdi ruhun
Çoğalmak isterdi yıldızlarla ...

Kokusunu, kokuma kazıdığın bedenin
Git derdi sessizce
Gidemezdim...

Yine özel bir yazı olmuş. Güzel ve özel. Eline sağlık Arna Belorn   Göz Kırpan
« Son Düzenleme: Haziran 28, 2008, 23:56:28 Gönderen: charmed » Logged

Karamel Kokusu

Sen boşver onları uç gönlünce...
Onların hiç kanatları olmadı ki Göz Kırpan
Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Mors Ante Infamia Onursuzluktan Önce Ölüm

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Haziran 29, 2008, 01:13:46 »

Ne büyük çelişkidir

Hep yazılarında bir yeri okuyup şöyle bir duruyorum ve bu yazında da o kısım bu kısım oldu. Bazı şeyleri düşündüren kısım. Hem ne büyük çelişki, hem ne büyük yalan, hem de ne büyük gereksizliktir... Bu kadar yalın bir cümleye o kadar çok şey sığmış ki.

Ama bazen
Öyle bir kelebek düşer ki yoluma
O herkesin gördüğü
O herkesin bildiği
O herkesin kıskandığı
Geçmiş kalesinin
-miş eki.

Eline sağlık Aww

Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti.

"Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."

*

Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez,
Ve aileyi kan bağı belirlemez
Kopmayan bağlarla sağlamlaşır
Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır
Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız
Sonuna kadar birbirimize sadığız
Ne olursa olsun bu andan sonra
Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara

*

Saving people, haunting things, family business

*