Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 02, 2008, 11:04:33  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yağmuru Hatırla  (Okunma Sayısı 1577 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DarkPrince
...
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #15 : Mayıs 01, 2007, 17:55:23 »

Harika bir yazı olmuş Arna abi çok etkilendim yaa  Acayip
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Yağmuru Hatırla
« Eklendi: Aralık 02, 2008, 11:04:33 »

Gria_Himonas
Gria - Grii - Görüya - Gıveya - Gırüü - Griş - Ciria
Has Türk Kahvesi

Yakışmaz mı İstanbul bize?

kadrican_ve_saz_arkadaslari@windowslive.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Mayıs 20, 2007, 20:33:09 »

Bir insan mutluluğu ve sevgiyi kaybettiğini bu kadar geç mi fark eder? Ya da bir insan bu kadar budala olabilir mi?

Alıntı sahibi: Mr. Belorn=P
Kılıcımı kaldırıyorum havaya, sana doğru sallıyorum bir kez.
   Öcünü almak, son darbeyi indirmek için mi yapacak acaba bunu? Eh haklı ne diyeyim. Hiç kimse böyle bir noktaya kolay kolay gelmez.

Alıntı
Sen kılıcını köşeye bırakmışken, titremiyorsun.

Çünkü çok geç kalmış olsada ne yaptığının farkında. Artık bir şey yapamayacağını bildiği için de savaşmıyor. Tüm yaşamını karşısındakinin insaniyetine bırakmış.

Alıntı
Kafan yağmurdan ıslanmış çimlere düştüğünde, zevk alacağımı umuyorsun. Bana zevk vereceğini tekrar. Kapalı gözlerinle göremediğin, yanaklarımdan süzülüp çenemin altında kaybolan göz yaşlarım. Zevk vermiyor seni öldürüşüm, acı veriyor tekrar. Kalbim sızlıyor melodinle. Arkana yürüyorum. yak seslerimi duyduğunu biliyorum. Yaprakların düşüşünü duyduğun gibi, ezilen çimleri de duyuyorsun. Gene de açmıyorsun gözlerini.
  Ah neden hep en değer verdiklerimiz, en sevdiklerimiz aynı zamanda canımızı en çok acıtan kişiler olurlar ki? Onları yenmek bile bize haz vereceği yerde kendimizi kötü hissetmemizi sağlar.

Kısa ve öz olarak: Tebrikler...

zigu
Çerkez Kızı
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Mayıs 24, 2007, 15:04:43 »

Çok teşekkür ederim Gülümseyen ve aslında evet hafif japon kültürü kokuyordu bu yazı Kahkaha
evet aklıma Hero geldi, gerçekten çok güzel bi yazı, garip etkileyici ellerine sağlık

"Beni ihanetle itham edenlere soruyorum:                       R/HR shippers
 Ben ne zaman, hangi tarihte ve mevzide
 esasen müdafaa ettigim cepheden bir adim
 dönmüsümdür, bir tek kardes kani dökmüsümdür?"
                                         Çerkez Ethem
profesör_bşk
JuschteL
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Mayıs 24, 2007, 15:56:52 »

ßuNu Sen mi yasDın ?

farkındaysan ARNA ÖYKÜLERİ bölümündesin

gerçekten çok güzel olmuş her yazın gibi  Alkış
Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Mayıs 24, 2007, 20:44:31 »

Bir insan mutluluğu ve sevgiyi kaybettiğini bu kadar geç mi fark eder? Ya da bir insan bu kadar budala olabilir mi?

Alıntı sahibi: Mr. Belorn=P
Kılıcımı kaldırıyorum havaya, sana doğru sallıyorum bir kez.
   Öcünü almak, son darbeyi indirmek için mi yapacak acaba bunu? Eh haklı ne diyeyim. Hiç kimse böyle bir noktaya kolay kolay gelmez.

Alıntı
Sen kılıcını köşeye bırakmışken, titremiyorsun.

Çünkü çok geç kalmış olsada ne yaptığının farkında. Artık bir şey yapamayacağını bildiği için de savaşmıyor. Tüm yaşamını karşısındakinin insaniyetine bırakmış.

Alıntı
Kafan yağmurdan ıslanmış çimlere düştüğünde, zevk alacağımı umuyorsun. Bana zevk vereceğini tekrar. Kapalı gözlerinle göremediğin, yanaklarımdan süzülüp çenemin altında kaybolan göz yaşlarım. Zevk vermiyor seni öldürüşüm, acı veriyor tekrar. Kalbim sızlıyor melodinle. Arkana yürüyorum. yak seslerimi duyduğunu biliyorum. Yaprakların düşüşünü duyduğun gibi, ezilen çimleri de duyuyorsun. Gene de açmıyorsun gözlerini.
  Ah neden hep en değer verdiklerimiz, en sevdiklerimiz aynı zamanda canımızı en çok acıtan kişiler olurlar ki? Onları yenmek bile bize haz vereceği yerde kendimizi kötü hissetmemizi sağlar.

Kısa ve öz olarak: Tebrikler...

çok ama çok teşekkürler Gülümseyen

Çok teşekkür ederim Gülümseyen ve aslında evet hafif japon kültürü kokuyordu bu yazı Kahkaha
evet aklıma Hero geldi, gerçekten çok güzel bi yazı, garip etkileyici ellerine sağlık

aa evet heroda da öyle bir teori vardı di mi ? evet evet güzel oldu bu ^^

teşekkürler Gülümseyen

ßuNu Sen mi yasDın ?

ne demek sen mi yazdın ? hay alllahım. Arna Öyküleri forumunda ki bütün yazılar bana aittir. Note Defterinde ki bütün yazılarda başlığı açan kişiye aittir.

ßuNu Sen mi yasDın ?

farkındaysan ARNA ÖYKÜLERİ bölümündesin

gerçekten çok güzel olmuş her yazın gibi  Alkış

Çok teşekkür ederiiim Gülümseyen

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
laurana
Kakao

Korkmuyorum!Kaderi yenebilirim.Mutlu olabilirim.

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #20 : Ağustos 02, 2007, 23:22:52 »

yazı herçekten çok güzel olmuş. Okurken insana resmen kendi sevdiğini öldürmek zorundaymışısın gibi hissetiriyor. Ellerine, yüreğine sağlık
« Son Düzenleme: Ağustos 03, 2007, 02:51:48 Gönderen: Black Rose » Logged
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : Ağustos 04, 2007, 01:01:41 »

yazı herçekten çok güzel olmuş. Okurken insana resmen kendi sevdiğini öldürmek zorundaymışısın gibi hissetiriyor. Ellerine, yüreğine sağlık

çok teşekkür ederiiim Gülümseyen

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Rüya
Elizabeth .. *
Cafe Cini
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Ağustos 17, 2007, 09:19:25 »

Cıx Cıx Dil Çıkaran
Okudum okudum.. "Kim yazdı Lan bunu" moduna qirdim Dil Çıkaran
Aaa Bi baktım Dil Çıkaran Arna Belorn  Acayip
"Yaw nolur Arna stil mi değiştirdi ?" falan dedim ya Dil Çıkaran

Bambaşka olmuş Dil Çıkaran Bir nevi bir mektup gibi benim gözümde Dil Çıkaran
Ama bence "Yağmuru Hatırla" yerine "İkimiz gibi" bir şey koyabilirdiin başlığa Dil Çıkaran Ama bu kötümü Dil Çıkaran Cıx çok hoş Dil Çıkaran

Her neyse yazıda tuhaf bir his çarptı gözcezime Dil Çıkaran Hani yani böyle acıdan zevk alınan bir his.. Ölmekten korkmayan ve öldürmekten de korkmayan bir şey .. Bambaşka bişi galiba bu ? Sanki yaşamışsın gibi yazıya dökmen falan.. Gerçekten hoş ..

Her zaman dediğim gibi .. Yazılarında aradığımı bulabiliyorum.. Ve akışına bıraktığım bir yolla bunu anlatabiliyorum sana Dil Çıkaran ( anladın sen onu fln Dil Çıkaran )
İştea her neyse... Bu yolda devam Dil Çıkaran "Durmak yok yola devam!"  <.< pislar Dil Çıkaran

Her neyse Dil Çıkaran TebrikLer Sarılan

Not : Ölümden anca anca zavallılar korkar... ( Bknz: Peter Pettrigrew )

Sahip olduğumu tek şey bugünken, neden yarından korkalım ki? 
_starlight_
Gammaz :P Vöhey!
Demleme Çay

And July 27, 2008...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #23 : Ekim 27, 2007, 03:40:39 »

ya bu nedir ya böle!!! siz adamı öldürürsünüz!!!
muhteşem acayip manyak hayret edilesi bişey bu ya!!!

*
*
Why can't we see that when we bleed we bleed the same?

"Dikkat et dinlerken."
"Etmiyorum Dil Çıkaran "
" Gülümseyen "
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : Aralık 23, 2007, 05:40:21 »

Cıx Cıx Dil Çıkaran
Okudum okudum.. "Kim yazdı Lan bunu" moduna qirdim Dil Çıkaran
Aaa Bi baktım Dil Çıkaran Arna Belorn  Acayip
"Yaw nolur Arna stil mi değiştirdi ?" falan dedim ya Dil Çıkaran

Bambaşka olmuş Dil Çıkaran Bir nevi bir mektup gibi benim gözümde Dil Çıkaran
Ama bence "Yağmuru Hatırla" yerine "İkimiz gibi" bir şey koyabilirdiin başlığa Dil Çıkaran Ama bu kötümü Dil Çıkaran Cıx çok hoş Dil Çıkaran

Her neyse yazıda tuhaf bir his çarptı gözcezime Dil Çıkaran Hani yani böyle acıdan zevk alınan bir his.. Ölmekten korkmayan ve öldürmekten de korkmayan bir şey .. Bambaşka bişi galiba bu ? Sanki yaşamışsın gibi yazıya dökmen falan.. Gerçekten hoş ..

Her zaman dediğim gibi .. Yazılarında aradığımı bulabiliyorum.. Ve akışına bıraktığım bir yolla bunu anlatabiliyorum sana Dil Çıkaran ( anladın sen onu fln Dil Çıkaran )
İştea her neyse... Bu yolda devam Dil Çıkaran "Durmak yok yola devam!"  <.< pislar Dil Çıkaran

Her neyse Dil Çıkaran TebrikLer Sarılan

Not : Ölümden anca anca zavallılar korkar... ( Bknz: Peter Pettrigrew )

UUUh ! söz süpermiş !!!

ve hayır yahu tarzım bubenim Kahkaha Kahkaha ehuehuehu Kahkaha yani demek istediğim Dil Çıkaran tarzımın içinde bu da var Kahkaha Kahkaha

bi de şey hayır başlık böyle çok güzel bence ^^  daha çok okuyucu çeken, ilginç bi başlık çünkü ^^

ve çooook ama çooook teşekkür ederim okuduğun için =)

ya bu nedir ya böle!!! siz adamı öldürürsünüz!!!
muhteşem acayip manyak hayret edilesi bişey bu ya!!!

Ölürsen diriltebilirim Dil Çıkaran Öyle bir yeteneğim var Dil Çıkaran

Çok teşekkürler ^^

Oscar Wilde
Raziel Neith
Chuck???
Telve

rüzGar ^^^^

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Aralık 27, 2007, 15:46:16 »

Arna beni kalbimden vurdun valla  Alkış yorumlarda dendiği gibi bıraz Japon esintisi var öyküde ve bayılırım ben bu tarz hıkayelere. harıka olmuş gercekten (samimiyetimi mi yitiriyorum ne  Acayip aynı şeyleri söyliyince boyle bır tat oluyor galıba  Terleyen )

Kılıç karnına giriyor. İnliyorsun gecenin içinde. Nefesin kulaklarımda. İçini yarıp geçiyor kılıç. Benim karnıma giriyor. Dişlerim acıyla boynuna geçiyor. Eski öykülerde anlatılanlar gibi, kanın dudaklarıma akıyor. Acıyor ama kılıç yüzünden değil.

Sırtımdan çıkıyor kılıç. İkimizi delen bir. İkimizi öldüren bir. Bizi sonsuza kadar bir yapan bir.

böhü böhü böhü Ağlayan  Sırıtan burası bitirdi beni. Bu kısmın telif hakkını alabilirmiyim acaba Dil Çıkaran eline, kalemine ve düşüncelerine sağlık  Alkış

…. - Şu hayatın ölümle beslendiği klişesi yine...
- Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #26 : Aralık 27, 2007, 16:57:20 »

Arna beni kalbimden vurdun valla  Alkış yorumlarda dendiği gibi bıraz Japon esintisi var öyküde ve bayılırım ben bu tarz hıkayelere. harıka olmuş gercekten (samimiyetimi mi yitiriyorum ne  Acayip aynı şeyleri söyliyince boyle bır tat oluyor galıba  Terleyen )

Kılıç karnına giriyor. İnliyorsun gecenin içinde. Nefesin kulaklarımda. İçini yarıp geçiyor kılıç. Benim karnıma giriyor. Dişlerim acıyla boynuna geçiyor. Eski öykülerde anlatılanlar gibi, kanın dudaklarıma akıyor. Acıyor ama kılıç yüzünden değil.

Sırtımdan çıkıyor kılıç. İkimizi delen bir. İkimizi öldüren bir. Bizi sonsuza kadar bir yapan bir.

böhü böhü böhü Ağlayan  Sırıtan burası bitirdi beni. Bu kısmın telif hakkını alabilirmiyim acaba Dil Çıkaran eline, kalemine ve düşüncelerine sağlık  Alkış

HPC yayımlandıkları için telif hakları çoktan alınmıştı zaten Dil Çıkaran Garantililer yani öhühüh Dil Çıkaran

Çok teşekkür ederim bu arada ^^ Hayır aynı şeyleri söylemekten ben de sıkılıyorum ama gene de hiç bir şey söylememekten iyidir diye düşünüyorum.

Ben de mesela sürekli teşekkür ediyorum aslında o teşekkür çok farklı oluyor her bir yoruma. anlayan anlıyor onu da zaten ancak.

not : öhühühüh die bi gülüş tarzı mı vardı ? yoktu sanırım Dil Çıkaran ben geliştirdim Dil Çıkaran adını ağlarken gülmek koyuyuorum Kahkaha öhühühüh Dil Çıkaran

Oscar Wilde
lucy_went
Geri döndü, aşık <3
Kakao

ßuğra ßeßeğim <3

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Ocak 04, 2008, 19:23:15 »

ben buraya üye olmadan önce -nasıl becerdim bilmiyorum-forumun sayfalarında geziniyodum sonra ilk defa bu yazını okudum inan bitirdiğimde bi an psikolojimin bozulduğunu zannettim çünkü öykü içime oturmuştu hani bi lokmayı yutamazsın boğazında kalırya aynen öyle...bir hafta falan yazının etkisinden çıkamadım...gerçekten süper olmuş =)ellerine sağlık! Alkış Alkış

Kaçıyorum buralardan, çok uzaklara gidiyorum. Karanlıktan kurtulup aydınlığa gidiyorum !! Herşeyi bırakıp, seni düşünerek gidiyorum . . .
Özgürlüğe asla zincir vurulmaz!!! Asla !
Aşığım işte aşık ! ! Seviyorum Lan Seni (SLS)
Yavaşça eğiliyorsun dudaklarıma. Çok geçmeden karşılık veriyorum öpüşüne. Vücut ısın akıyor dudaklarımdan vücuduma. Dayanamayıp tutunuyorum sana. Belimden tutup çekiyorsun kendine beni. Elin buklelerimin arasında dolaşırken öpüşümüz yavaşlıyor ve duruyor... <3
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #28 : Ocak 18, 2008, 03:10:06 »

eah sanırım hayır alamazsın lol Dil Çıkaran

Kahkaha

çok ama çok ama çok teşekkür ederim ^^

Oscar Wilde
AnİMaGuS_bLaCK
I'm Serious [ Sirius ]
UU Seherbazları
Sert Espresso

Mors Ante Infamia / Onursuzluktan Önce Ölüm

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Ekim 13, 2008, 14:31:37 »

Bende senın hıkayelerını şarkı eşliğinde okuyorum... Çok da güzel oluyor...
Tıpkı bunda oludugu gıbı...

Ellerine saglık Arna...

Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez,
Ve aileyi kan bağı belirlemez
Kopmayan bağlarla sağlamlaşır
Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır
Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız
Sonuna kadar birbirimize sadığız
Ne olursa olsun bu andan sonra
Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara

Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti.

"Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: