|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #30 : Mart 04, 2007, 12:37:57 » |
|
Ya Fırat ne diyeyim ki ben sana? Aslında senin gibilerin yazı yazmasını engellemeliler  Halkın ruh sağlığı açısından yani  Aiii ben bunların kitaplaştığını hayal edemiyorum  Bir sürü hayranın olur. Tabi %80' i de kız  Sen bizi unutursun ya  Ama insanın ilk hayran kitlesini unutması zor olur değil mi? Neyse inşallah öyle olur  Vee aklıma bir şey geldi. İlk imza gününe geleceğim sana söz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #31 : Mart 04, 2007, 14:02:48 » |
|
Ya Fırat ne diyeyim ki ben sana? Aslında senin gibilerin yazı yazmasını engellemeliler  Halkın ruh sağlığı açısından yani  Aiii ben bunların kitaplaştığını hayal edemiyorum  Bir sürü hayranın olur. Tabi %80' i de kız  Sen bizi unutursun ya  Ama insanın ilk hayran kitlesini unutması zor olur değil mi? Neyse inşallah öyle olur  Vee aklıma bir şey geldi. İlk imza gününe geleceğim sana söz Aaaa aaa ! Ben neden unutayım yahu sizi  Ala ala  Onlar hayran kitlem olmuşken siz olardan üç adım daha ileride olursunuz yahu  Hayır onu geçtim daha yayınlanmadı bile Teşekkürler bu arada okuduğun için
|
|
|
|
|
|
Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #33 : Mart 09, 2007, 22:41:26 » |
|
|
|
|
|
|
|
Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.
Oscar Wilde
|
|
|
|
berat
|
 |
« Yanıtla #34 : Mart 13, 2007, 12:06:03 » |
|
"Annecim. Lanet olası aşağılıklar. Bunu size ödeteceğim. Yemin ederim. Annee. Lütfen anne...!" Aysa annesini ölü bedeni altından hiç kalkmaya çalışmadı. Sadece onu daha çok sardı, kollarını öptü, kokusunu içine çekti nede olsa bir daha asla bu kokuyu duyamayacaktı... işte bu.. işte bu canımı çok acıttı..  ama güzel yazı... tebrikler..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 13, 2007, 13:55:16 Gönderen: berat »
|
|
Giysisi mavidir. Ve mavi; gözlerinin alevidir.
|
|
|
|
Frank McCourt
|
 |
« Yanıtla #35 : Mart 14, 2007, 14:39:27 » |
|
Harika. Bir roman yazıyor musun? Edit: Yazıyormuşsun Gözyaşı Prensi. Okuyacağım.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 10, 2008, 20:26:15 Gönderen: Frank_McCourt »
|
|
“Müzik, izledikten bir saat sonra unutup hayatınıza aynen devam ettiğiniz o salak fimler gibi değildir. O sizi bir şeyler yapmak için ateşlendirmelidir. Sanatın, insanların bok içinde yüzmekten memnun olduğu şu dönemde herşeyi değiştirebileceğini düşünmek belki safça olabilir, ama Jack Nicholson’un One Flew Over the Cuckoo’s Nest'de dediği gibi: En azından denedim, kahretsin... En azından bunu da yapmış oldum...” (Darren White)
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #36 : Mart 14, 2007, 21:36:25 » |
|
"Annecim. Lanet olası aşağılıklar. Bunu size ödeteceğim. Yemin ederim. Annee. Lütfen anne...!" Aysa annesini ölü bedeni altından hiç kalkmaya çalışmadı. Sadece onu daha çok sardı, kollarını öptü, kokusunu içine çekti nede olsa bir daha asla bu kokuyu duyamayacaktı... işte bu.. işte bu canımı çok acıttı..  ama güzel yazı... tebrikler.. Teşekkür ederiiiim harika,bir roman yazıyor musun?
Gözyaşı Prensi  Not defterinin alt katagorisi  Yazdığım roman orada. Hala devam etmekte.
|
|
|
|
|
|
Oscar Wilde
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #37 : Mayıs 05, 2007, 19:51:47 » |
|
muhteşem yazmışsın arna abi  gercekten cok güsel yaaa brawo walla 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #38 : Mayıs 06, 2007, 00:44:14 » |
|
muhteşem yazmışsın arna abi  gercekten cok güsel yaaa brawo walla  teşekürler
|
|
|
|
|
|
Oscar Wilde
|
|
|
|
Apus
|
 |
« Yanıtla #39 : Mayıs 06, 2007, 01:02:20 » |
|
Arna Abi senin bütün öyküleri hiç kaçırmıyor okuyorum.(sınavlarım çok yoğun cafeye de çok az giriyorum.)bu yüzden hiç bir öyküne yorum yazamıyorum  kusuruma bakmazsın umarım  bir kere betimlemelerini çok beğeniyorum.o ortamı çok güzel yaratıyorsun.sanki oradaymışsın gibi ve bu iyi bir anlatımla birleşince o öykünün içine dalıyorsun. birkaç dakika düşünüyorsun çünkü çok etkileniyorsun ve ne yazacağını şaşırıyorsun. ben eminim ki herkes birden yorum yazmaya başlamıyordur.çünkü böyle güzel yazılara aceleye getirilmiş bir yazı yakışmaz veya kişi hızlı yazdıysa o öyküyü anlamamıştır. eğer günün birinde bir kitap çıkarmayı düşünürsen emin ol ki ben alacağım 
|
|
|
|
|
|
The grass was greener The light was brighter The taste was sweeter The nights of wonder With friends surrounded The dawn mist glowing The water flowing The endless river
Forever and ever!!
|
|
|
|
|
|
__geçici__
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #41 : Mart 07, 2008, 23:58:31 » |
|
gerçi ilk başlık(mış) yeni okuyorum  ama anlatım etkileyici olmuş.. devamı  var demişsin. ne zamn ayrıca yazıya değil de konuya bakarsak kadının neden idam edildiğini billmek istiyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dora_mien
Süt
KayßedeßiLecegim ßir $ey Yokken Kendimi Kayßettim
|
 |
« Yanıtla #42 : Temmuz 18, 2008, 14:00:37 » |
|
Annesinin ayak baş parmağını tutabildi ancak. Tutunca olanlar oldu. Ölü bedenin ağırlığı ile bağlandığı dal kırıldı ve kızı meşe ağacının gölgesinde yere serdi. Aysa annesini ölü bedeni altından hiç kalkmaya çalışmadı. Sadece onu daha çok sardı, kollarını öptü, kokusunu içine çekti nede olsa bir daha asla bu kokuyu duyamayacaktı...
güzel bir anlatım,tebrikler...
|
|
|
|
|
|
DoRa&MieN
Çocuklar inanın,inanın çocuklar Güzel günler göreceğiz,güneşli günler Motorları maviliklere süreceğiz Güzel günler göreceğiz,güneşli günler...
|
|
|
|