Phoenixia Beaunifty
Veela ;)
Şeker

Puccaa & Garuu --Funny Love^^
|
 |
« Yanıtla #15 : Ocak 13, 2006, 15:54:47 » |
|
Ben hiç beğenmedim neden acaba? Şaka şaka güzel demiycem çünkü öyle olduğunu sen de biliyosundur tebrik ederim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #16 : Ocak 13, 2006, 15:57:23 » |
|
Teşekkür ederim  Beğenmedim deyince " neden acaba " dedim aynı anda sende demişsin
|
|
|
|
|
|
Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.
Oscar Wilde
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 05, 2007, 07:03:22 » |
|
 güzel olmuş. okurken hikayeyi beynimde canlandı birden. Aysa'nın yerine koydum kendimi. Annesiz kalmak...  gerçekten üzücü bir olay. Öyle bir durumda delirmemek elde değildir herhalde... öyle bir duruma düşmek istemem. fakat benim merak ettiğim şey diğer insanların neden dua ettiği?
|
|
|
|
|
|
Ruhumun derinliklerine kadar inmeyi başarabilmiş depresyon pençeleri çizdi yanaklarımı.
|
|
|
|
StaticPulse
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 05, 2007, 11:23:27 » |
|
ben bunu okudum zannediyodum ama okumamışm  Çok ilginç anlatımları vardı özellikle o denizkaplumbağası... harika!!! ellerine sağlık
|
|
|
|
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!!
|
|
|
|
Marissa
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 08, 2007, 20:15:29 » |
|
Sadece onu daha çok sardı, kollarını öptü, kokusunu içine çekti nede olsa bir daha asla bu kokuyu duyamayacaktı...
yaaa aglıcam yaaa.gözlerim doldu.offf annenin kokusu dünyanın en güzel kokusudur.annenin sıcaklıgının yerini hiç bişey alamaz.Fırat teşekkürler.hatıralara daldırdın beni.
|
|
|
|
|
|
 **** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh*** Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz. *Ahh Bill ahhhh...
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #20 : Şubat 08, 2007, 20:46:07 » |
|
 güzel olmuş. okurken hikayeyi beynimde canlandı birden. Aysa'nın yerine koydum kendimi. Annesiz kalmak...  gerçekten üzücü bir olay. Öyle bir durumda delirmemek elde değildir herhalde... öyle bir duruma düşmek istemem. fakat benim merak ettiğim şey diğer insanların neden dua ettiği? Aslında bu öykünün devamı gelecekti ama gp girince araya yarıda kaldı. Orada ki insanlarda ağıt yakıyorlar çünkü olaylar farklı  O kadın önemliydi ben bunu okudum zannediyodum ama okumamışm  Çok ilginç anlatımları vardı özellikle o denizkaplumbağası... harika!!! ellerine sağlık Hehe teşekkür ederim Sadece onu daha çok sardı, kollarını öptü, kokusunu içine çekti nede olsa bir daha asla bu kokuyu duyamayacaktı...
yaaa aglıcam yaaa.gözlerim doldu.offf annenin kokusu dünyanın en güzel kokusudur.annenin sıcaklıgının yerini hiç bişey alamaz.Fırat teşekkürler.hatıralara daldırdın beni.
 Sana da teşekkürler okuduğun için
|
|
|
|
|
|
Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.
Oscar Wilde
|
|
|
|
delidir
|
 |
« Yanıtla #21 : Şubat 08, 2007, 20:54:43 » |
|
ocak 12 2006 ? not defterimizin açılış tarihi ?! ve ilk yazı !
dilim tutuldu resmen süper bir yazı bu. Arna abi senin betimlemelerinden başka kimsenin betimlemelerini beğenmemeye başladım!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #22 : Şubat 08, 2007, 21:12:47 » |
|
 güzel olmuş. okurken hikayeyi beynimde canlandı birden. Aysa'nın yerine koydum kendimi. Annesiz kalmak...  gerçekten üzücü bir olay. Öyle bir durumda delirmemek elde değildir herhalde... öyle bir duruma düşmek istemem. fakat benim merak ettiğim şey diğer insanların neden dua ettiği? Aslında bu öykünün devamı gelecekti ama gp girince araya yarıda kaldı. Orada ki insanlarda ağıt yakıyorlar çünkü olaylar farklı  O kadın önemliydi Kadın neden önemliydi? 
|
|
|
|
|
|
Ruhumun derinliklerine kadar inmeyi başarabilmiş depresyon pençeleri çizdi yanaklarımı.
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #23 : Şubat 08, 2007, 21:17:17 » |
|
ocak 12 2006 ? not defterimizin açılış tarihi ?! ve ilk yazı !
dilim tutuldu resmen süper bir yazı bu. Arna abi senin betimlemelerinden başka kimsenin betimlemelerini beğenmemeye başladım!!!
Ehiiiiiiiiiiiiii çok tatlısın  Evet ilk açıldığında koymuştum bu yazıyı  Ama bu yazıyı 2006 dan önc yazmıştım  Çok çok teşekkürler güzel yorum için  güzel olmuş. okurken hikayeyi beynimde canlandı birden. Aysa'nın yerine koydum kendimi. Annesiz kalmak...  gerçekten üzücü bir olay. Öyle bir durumda delirmemek elde değildir herhalde... öyle bir duruma düşmek istemem. fakat benim merak ettiğim şey diğer insanların neden dua ettiği? Aslında bu öykünün devamı gelecekti ama gp girince araya yarıda kaldı. Orada ki insanlarda ağıt yakıyorlar çünkü olaylar farklı  O kadın önemliydi Kadın neden önemliydi?  İşte onun cevabını öbür bölümlerde vermeyi planlamıştım ama çıtlatmakta bir sakınca yok nasıl olsa gp ve mavi saçlı bebek bitmeden bunu yazamam  Kadın bir tarikat başanıydı. Ruhani güçleri vardı. Ve devlet adına çalışan ajanlar kadını öldürdü. Çünkü kadının devlet dinine zarar verdiğini düşüyorlardı
|
|
|
|
|
|
Oscar Wilde
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #24 : Şubat 08, 2007, 21:18:50 » |
|
şimdi anladım.  saol aydınlattığın için. gerçekten çok üretici birisin Arna (abi). tebrikeşayan bir durum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #25 : Şubat 08, 2007, 23:02:55 » |
|
çok güzel olmuş gerçekten kitap yazsan bayağı bi tutar heralde Arna abi.tebrikler 
|
|
|
|
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #26 : Şubat 08, 2007, 23:09:14 » |
|
çok güzel olmuş gerçekten kitap yazsan bayağı bi tutar heralde Arna abi.tebrikler  Eheh teşekkür ederiiim
|
|
|
|
|
|
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
|
Sydney
|
 |
« Yanıtla #28 : Şubat 15, 2007, 19:33:52 » |
|
Annesinin ayak baş parmağını tutabildi ancak. Tutunca olanlar oldu. Ölü bedenin ağırlığı ile bağlandığı dal kırıldı ve kızı meşe ağacının gölgesinde yere serdi. Aysa annesini ölü bedeni altından hiç kalkmaya çalışmadı. Sadece onu daha çok sardı, kollarını öptü, kokusunu içine çekti nede olsa bir daha asla bu kokuyu duyamayacaktı...
ağlamak üzereyimm  Harika olmuş. Ellerine sağlık  Devamını da en kısa zamanda görmek dileğiyle...
|
|
|
|
|
|
-Kişisel algılama, ben kimseyi sevmem! (Dr. Gregory House) adamım yaa  You can't always get what you want...
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #29 : Şubat 19, 2007, 23:44:17 » |
|
Annesinin ayak baş parmağını tutabildi ancak. Tutunca olanlar oldu. Ölü bedenin ağırlığı ile bağlandığı dal kırıldı ve kızı meşe ağacının gölgesinde yere serdi. Aysa annesini ölü bedeni altından hiç kalkmaya çalışmadı. Sadece onu daha çok sardı, kollarını öptü, kokusunu içine çekti nede olsa bir daha asla bu kokuyu duyamayacaktı...
ağlamak üzereyimm  Harika olmuş. Ellerine sağlık  Devamını da en kısa zamanda görmek dileğiyle...  teşekkür ederiim  ama devamını kısa zamanda göremeyeceğini üzülerek söylemek zorundayım  ama buyrun sizi şöyle alayım ben http://www.harrypottercafe.com/forum/index.php?topic=10197.0
|
|
|
|
|
|
Oscar Wilde
|
|
|
|