Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 02, 2008, 11:05:42  

Sayfa: 1 2 3 [4]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sevgi Kalp Kırar ( kelebek )  (Okunma Sayısı 2505 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sehzaden27
Demleme Çay

how ı met your mother ???

furkan_neslisah@hotmail.com furkanpatan@yahoo.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #45 : Ekim 14, 2007, 04:27:01 »

yine çok güzel, yine harika, aldığın her şeyi hakediyorsun bence ve imzanı çok beğendim bu arada Gülümseyen yanlız bir itirazım var bütün yazılar böyle üzüntülü olmak zorunda mı yani hep siyah mısın ışık yok mu senin hayatında???

Lost... bir kaçıştır...

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Sevgi Kalp Kırar ( kelebek )
« Eklendi: Aralık 02, 2008, 11:05:42 »

Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #46 : Ekim 15, 2007, 16:56:49 »

yine çok güzel, yine harika, aldığın her şeyi hakediyorsun bence ve imzanı çok beğendim bu arada Gülümseyen yanlız bir itirazım var bütün yazılar böyle üzüntülü olmak zorunda mı yani hep siyah mısın ışık yok mu senin hayatında???

ışıklarda var ama kısa öykülerde genelde daha karamsarımdır Gülümseyen
Çok ama çok teşekkür ederim Gülümseyen

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
_starlight_
Gammaz :P Vöhey!
Demleme Çay

And July 27, 2008...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #47 : Ekim 17, 2007, 00:50:56 »

benimki baya geç bi yorum olcak ama yazmadan edemedim..

sevgi mi aşk mı kalp kırar diye tartışmışsınız..
bence aşk geçici olablr, o yüzden en azından daha az kalp kırar en azından ama sevgi öyle deil..
yani bi insanı çok sevdiğinizi düşünün, niye seversiniz?
ona güvenmez misiniz? onun sizi hak ettiğini düşündüğünüz için sevmez misiniz?
aslında bilmiyorum :S belki de öyle değildir... bazen birşeyi düşünüyorum sonra o doğru mu acaba diye kendimden şüphe ediyorum..
sonuçta sevgi kalp kırar.. hatta gerçek değilse değil, tam tersine gerçekse kırar!!!

sona bayıldm gerçekten

Bir adım attı .. geri ya da ileri bir adım .. yaşama ya da ölüme bir adım ..

sonuçta o an için yaşam ya da ölüm farketmiyo..
o an sadece acıyı hissedersin, sanki hep varolacakmş gbi..
o acıyı hem bir parçan gbi hissedersn, hem de bir parçan olamayacak kadar nefret ettiğin ve sana ağır gelen bişey gibi...

aslında o an gün gelip acının azalacağı asla aklına gelmez, defalarca yaşamışsındır belki, ama asla ders almamışsındır..
hep acının varolacağına inanırsın, ve asla ona alışmaya çalışmazken, o andan itibaren alışmaya başlarsın aslında...

burdan çok dertli gördüm kendimi ya :S Kahkaha bunları yazabildiğime inanamıyorum aslında Dil Çıkaran
neyse ellerine sağlık çok güzel gerçekten...

*
*
Why can't we see that when we bleed we bleed the same?

"Dikkat et dinlerken."
"Etmiyorum Dil Çıkaran "
" Gülümseyen "
Hey Ho Lou
görünmez
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #48 : Ekim 29, 2007, 18:43:42 »

Bunu beğenmedim. Ama bütünen değil. Beğendiğim bir yer var. Ama yine de beğenmedim. :s neden bilmiyorum. mmm Kızın direk olarak Oğlana seni seviyorum ama başkasına aşık oldum demesi falan, direk dan diye demesi yani, bana saçma geldi. Daha iyi olabilirdi sankiiii...

Alıntı
... Anılar çekilip içinde bulunduğu durumu hatırlatınca kendine geldi oğlan. Şimdi gerçekten bir seçim yapmak zorundaydı . Uğruna her şeyini koyduğu, deli gibi sevdiği kız için ölmek mi, yoksa kendisi için yaşamak mı ?

Bir adım, her şeyi değiştirecek bir adım. İleri ya da geri bir tek adım, ölüm ya da yaşam demekti.

Rüzgar bir kez daha yüzünü yalayıp geçti.

Oğlanın gözleri tekrar ağıtlarına geri döndü. Yüzü kendi yaşlarıyla sırılsıklam olana kadar devam etti ağlamaya.

Sonrasında kara verdi.

“ Sevgi kalp kırar ve sevgi zayıflıktır “ dedi son olarak.

Burası güzel işte. Burayı beğendim. Kahkaha Burası kusursuuuz...

Ruhumun derinliklerine kadar inmeyi başarabilmiş depresyon pençeleri çizdi yanaklarımı.
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #49 : Aralık 23, 2007, 05:35:27 »

benimki baya geç bi yorum olcak ama yazmadan edemedim..

sevgi mi aşk mı kalp kırar diye tartışmışsınız..
bence aşk geçici olablr, o yüzden en azından daha az kalp kırar en azından ama sevgi öyle deil..
yani bi insanı çok sevdiğinizi düşünün, niye seversiniz?
ona güvenmez misiniz? onun sizi hak ettiğini düşündüğünüz için sevmez misiniz?
aslında bilmiyorum :S belki de öyle değildir... bazen birşeyi düşünüyorum sonra o doğru mu acaba diye kendimden şüphe ediyorum..
sonuçta sevgi kalp kırar.. hatta gerçek değilse değil, tam tersine gerçekse kırar!!!

sona bayıldm gerçekten

sonuçta o an için yaşam ya da ölüm farketmiyo..
o an sadece acıyı hissedersin, sanki hep varolacakmş gbi..
o acıyı hem bir parçan gbi hissedersn, hem de bir parçan olamayacak kadar nefret ettiğin ve sana ağır gelen bişey gibi...

aslında o an gün gelip acının azalacağı asla aklına gelmez, defalarca yaşamışsındır belki, ama asla ders almamışsındır..
hep acının varolacağına inanırsın, ve asla ona alışmaya çalışmazken, o andan itibaren alışmaya başlarsın aslında...

burdan çok dertli gördüm kendimi ya :S Kahkaha bunları yazabildiğime inanamıyorum aslında Dil Çıkaran
neyse ellerine sağlık çok güzel gerçekten...

Çok ama çok hoş bir yorum olmuş .. Çok teşekkürler ^^

Bunu beğenmedim. Ama bütünen değil. Beğendiğim bir yer var. Ama yine de beğenmedim. :s neden bilmiyorum. mmm Kızın direk olarak Oğlana seni seviyorum ama başkasına aşık oldum demesi falan, direk dan diye demesi yani, bana saçma geldi. Daha iyi olabilirdi sankiiii...

Alıntı
... Anılar çekilip içinde bulunduğu durumu hatırlatınca kendine geldi oğlan. Şimdi gerçekten bir seçim yapmak zorundaydı . Uğruna her şeyini koyduğu, deli gibi sevdiği kız için ölmek mi, yoksa kendisi için yaşamak mı ?

Bir adım, her şeyi değiştirecek bir adım. İleri ya da geri bir tek adım, ölüm ya da yaşam demekti.

Rüzgar bir kez daha yüzünü yalayıp geçti.

Oğlanın gözleri tekrar ağıtlarına geri döndü. Yüzü kendi yaşlarıyla sırılsıklam olana kadar devam etti ağlamaya.

Sonrasında kara verdi.

“ Sevgi kalp kırar ve sevgi zayıflıktır “ dedi son olarak.

Burası güzel işte. Burayı beğendim. Kahkaha Burası kusursuuuz...

Sana zaten yüz verdikçe yazılarımı beğenmemeye başladın Dil Çıkaran Hadi hayırlısı bakalım Kahkaha Kahkaha Manavgata gelip bi gırtlağını sıkmaz farz olucak Kahkaha

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Elentari
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Bir şarkının başlangıcı gibi...

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #50 : Ocak 07, 2008, 18:26:02 »

Sevgi kalp kırar doğru... Hem de hayatın en acı gerçeği.

Sevgi değil de aşk zayıflıktır... Aşk insanı niyeyse artık kör ediyor işte Hede Hödö Aşk geçici bir duygu, sevgi her zaman var, _starlight_ ın dediği gibi. Aşk yeni olduğu için (yeni değil de, sürekli olmayan bir şey diyelim ) insanlar gereksiz bir duyguya kapılıp kendini kaybediyor, hayatta en önemli şey o insanmış gibi geliyor. Ama 'o gün' gelip de artık aşktan eser kalmadığında, kalbinin binbir parçaya ayrılmasına engel olamıyor. Sonra haydi topla bakalım kendini sıkıysa Dil Çıkaran

Birine sevdiğinde, değer verdiğinde, ona gösterdiğin her sevgi parçası, her değer kırıntısı, her sevgi sözcüğü sana bir kurşun gibi gelir gelir, acıtır canını. Sanki ağır çekimde ilerliyorlarmış gibi tenine yavaş yavaş girer. Yavaş yavaş yapar bunu inadına inadına.  Bir anda herşey bitse olsa olmaz mıydı? Ama olmuyor işte. Acıyı bedeninden uzak tutabilmek için değer vermemek gerek, sevmemek gerek. Ama aşksız yaşanmıyor! diyenleri görüyorum. Yalan işte ben yaşıyorum Dil Çıkaran İnsanlar bana duygusuz diyor. Yo, hayır duygusuz değilim. Duygularım elbet var, ama onları insanlar üzerinde göstermiyorum. Göstereceğim zaman henüz gelmedi, biliyorum. En azından bunu umuyorum.

Neyse canım, tekrar ellerine, emeğine, duygularına sağlık Arna Gülümseyen

Oh the wind whistles down
The cold dark street tonight
And the people they were dancing to the music vibe
And the boys chase the girls with the curls in their hair
While the shy tormented youth sit way over there
And the songs they get louder
Each one better than before...

Amy MacDonald
This Is The Life

Uzun bir süre yok, yok, yok...
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #51 : Ocak 07, 2008, 18:28:32 »

Sevgi kalp kırar doğru... Hem de hayatın en acı gerçeği.

Sevgi değil de aşk zayıflıktır... Aşk insanı niyeyse artık kör ediyor işte Hede Hödö Aşk geçici bir duygu, sevgi her zaman var, _starlight_ ın dediği gibi. Aşk yeni olduğu için (yeni değil de, sürekli olmayan bir şey diyelim ) insanlar gereksiz bir duyguya kapılıp kendini kaybediyor, hayatta en önemli şey o insanmış gibi geliyor. Ama 'o gün' gelip de artık aşktan eser kalma

dığında, kalbinin binbir parçaya ayrılmasına engel olamıyor. Sonra haydi topla bakalım kendini sıkıysa Dil Çıkaran

Birine sevdiğinde, değer verdiğinde, ona gösterdiğin her sevgi parçası, her değer kırıntısı, her sevgi sözcüğü sana bir kurşun gibi gelir gelir, acıtır canını. Sanki ağır çekimde ilerliyorlarmış gibi tenine yavaş yavaş girer. Yavaş yavaş yapar bunu inadına inadına.  Bir anda herşey bitse olsa olmaz mıydı? Ama olmuyor işte. Acıyı bedeninden uzak tutabilmek için değer vermemek gerek, sevmemek gerek. Ama aşksız yaşanmıyor! diyenleri görüyorum. Yalan işte ben yaşıyorum Dil Çıkaran İnsanlar bana duygusuz diyor. Yo, hayır duygusuz değilim. Duygularım elbet var, ama onları insanlar üzerinde göstermiyorum. Göstereceğim zaman henüz gelmedi, biliyorum. En azından bunu umuyorum.

Neyse canım, tekrar ellerine, emeğine, duygularına sağlık Arna Gülümseyen

çok ama çok teşekkür edrim yorum için ^^

imza mükemmel bu arada ^^

Oscar Wilde
Elentari
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Bir şarkının başlangıcı gibi...

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #52 : Ocak 07, 2008, 18:34:12 »

çok ama çok teşekkür edrim yorum için ^^

imza mükemmel bu arada ^^

Ben yazıların için teşekkür ederim Dil Çıkaran Sayende yorum yapmaya 'çalışıyorum' Kahkaha Hiç beceremediğim bir şeydir Dil Çıkaran Kahkaha

İmza için teşekkürler ; evet, bu resme ben de bayılıyorum Dil Çıkaran

Oh the wind whistles down
The cold dark street tonight
And the people they were dancing to the music vibe
And the boys chase the girls with the curls in their hair
While the shy tormented youth sit way over there
And the songs they get louder
Each one better than before...

Amy MacDonald
This Is The Life

Uzun bir süre yok, yok, yok...
Laila
=P | =P | =P
UU Seherbazları
Demleme Çay

Colorful Sadness~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #53 : Ocak 07, 2008, 22:09:49 »

Sana zaten yüz verdikçe yazılarımı beğenmemeye başladın Dil Çıkaran Hadi hayırlısı bakalım Kahkaha Kahkaha Manavgata gelip bi gırtlağını sıkmaz farz olucak Kahkaha

e Manavgata kadar gelmişken bide Alanya'ya uğrayıver hmm Ne? Sırıtan

cidden
sevgi kalp kırar, bugünlerde bunu yaşıyorm ben Ağlayan neyse Fırat'cim abicim, bn artık takmak istemiyorum bu durumları, üzülmek doğama aykırı Kararsız
hele bu kadar gelip geçici bişey için üzülmek tamamen aykırı !! 

--Ya benim bu yazıyı okumamın üstünden ne kadar zaman geçti, anca bu yıl yazmışım  <.<
« Son Düzenleme: Ocak 22, 2008, 19:12:45 Gönderen: Laila » Logged

3 4 5 4 3

Hayranım sana Aslı!! Aww

Kurban bayramında görüşürüz :'(
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #54 : Ocak 18, 2008, 03:08:38 »

e Manavgata kadar gelmişken bide Alanya'ya uğrayıver hmm Ne? Sırıtan

cidden
sevgi kalp kırar, bugünlerde bunu yaşıyorm ben Ağlayan neyse Fırat'cim abicim, bn artık takmak istemiyorum bu durumları, üzülmek doğama aykırı Kararsız
hele bu kadar gelip geçici bişey için üzülmek tamamen aykırı !! 

üzülmek yeri ve zamanı geldiğinde, doğru insan için yapıldığında çok iyi bir şeydir.

ama üzülmeyi alışkanlık haline getirmek ... eah ! o birazcık kötü işte ^^

çok teşekkürler okuduğun için =)

Oscar Wilde
Laila
=P | =P | =P
UU Seherbazları
Demleme Çay

Colorful Sadness~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #55 : Ocak 18, 2008, 20:06:45 »

yha ben anime benzeri bi resim çizdim, çok da hoş oldu ama, baktıkça aklıma sen geliosun ve bu hikayedeki çocuk gelio, neden bilmiorm... Acayip

3 4 5 4 3

Hayranım sana Aslı!! Aww

Kurban bayramında görüşürüz :'(
AnİMaGuS_bLaCK
I'm Serious [ Sirius ]
UU Seherbazları
Sert Espresso

Mors Ante Infamia / Onursuzluktan Önce Ölüm

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #56 : Ekim 13, 2008, 14:45:49 »

ehehe saol okuduğun için fakat bilimsel araştırmalarla aşkın ömrünü kıyaslamak kötü bişi bence Dil Çıkaran

düşünsene

" Sevgilim bana 4 ay aşık olur musun ?" yok böyle bişi Dil Çıkaran ya da " Aaaa nedne ayrılıyoruz ? daha 4 ay olmadı Kahkaha"

aşk bilimsel değildir...

Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez,
Ve aileyi kan bağı belirlemez
Kopmayan bağlarla sağlamlaşır
Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır
Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız
Sonuna kadar birbirimize sadığız
Ne olursa olsun bu andan sonra
Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara

Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti.

"Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #57 : Kasım 14, 2008, 00:08:10 »

yha ben anime benzeri bi resim çizdim, çok da hoş oldu ama, baktıkça aklıma sen geliosun ve bu hikayedeki çocuk gelio, neden bilmiorm... Acayip

istersen koy buraya, merak ettim

Gülümseyen

ehehe saol okuduğun için fakat bilimsel araştırmalarla aşkın ömrünü kıyaslamak kötü bişi bence Dil Çıkaran

düşünsene

" Sevgilim bana 4 ay aşık olur musun ?" yok böyle bişi Dil Çıkaran ya da " Aaaa nedne ayrılıyoruz ? daha 4 ay olmadı Kahkaha"

aşk bilimsel değildir...

Gülümseyen

Oscar Wilde
Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: