Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 02, 2008, 11:09:30  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sarmaşık Kayalar  (Okunma Sayısı 486 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ekim 05, 2008, 07:35:49 »

Bir zamanların adanmışlığına, saflığına, inancına, yalanlarına ...

~~

Sarmaşık bezeli binaların, karanlık kapıları, şeytanları içeride tutmak için kurulur. Toplanır tane tane bütün oluşumu günah şehrinin. Taşlarına birer damla kan iliştirilir, üşenmeden, teker teker.

Her bir fikir sokulur, akla yatkınlığa. ‘ Varlık ‘ tarafından itina ile örülür bütün düşler, umutlar, beklentiler.

Sonra, var olmanın getirdiği amaçsızlıktan olsa gerek, nefesler bildirir maviyi. Tutku, fark etmeksizin saldırır kasıklara. Kehanet Kitabı’nda yasaklanan, hazla boşaltır ruhunu.

‘ Varlık ‘ soldurur bu tutkuyu, şeytanca yollarıyla. Hiçlik Örgüsü’nü tamamlamak adına, çöpler yutar, çöpler kusar.

Kasım ayının sonuna gelirken dünya, mevsim adlarının yalan olduğu anlaşılır yavaştan. Renksizliğin rengini sevmek moda olmuştur her yerde ve her yerde farklı bir renk. Bahar beklenir son olsa da, olmasa da. Bahar sevilir, ilk olsa da, olmasa da. Arada kalmış ruhlar bütünlüğünü korumak adına, arada bırakılır baharda, soğukla … sıcak arasında.

Yağmur damlaları düşerken, meleklerin sesleri bastırılırsın diye, ilahi söylenir kara kapıların ardında. Günün saatlerinde yankılanır sokaklarda çağrı. Bırakılsın dünya, bırakılsın rüyalar, bırakılsın umut diye, cevap verdiğini söyler, kızıl ve yeşil bataklıkta.
Oysa gökte yoktur şeytandan başka bir şey. Şeytan bile yoktur gökte ya, varlığını var etmek için bile olsa söylenir adı.
Kasım ayının sonunda, unutulur mevsim, unutulur hayat. Çocukluğun soğuk kahkahaları ile, boğazına dizilir dizeler.
Taşları kandan, taşları yalandan, taşları inançtan bu koca şehrin. Rengi kahverengi belki ama, dibi tutmuş artık şehrin.

Sarp kayalarının ardında tatlı fahişeler yol gösterir ilimlere. Nedendir bilinmez gök yüzünün aldatması.  Ormanın ıssızlığında, cinler şapka çıkartır insan şehvetine, hırsına.

Aşk bir varmış, bir yokmuş derken, unutulur manası geçen kokuların. Farklı ovalarda av peşinde koşan avcı misali, yalnız hüzün boşalır sırtından. Aşktır gidip, gelen, gidip, gelen …

Ve sadece aşktır, bir insanı var edebilen, yok edebilen … 

« Son Düzenleme: Ekim 05, 2008, 07:44:14 Gönderen: Arna Belorn » Logged

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Sarmaşık Kayalar
« Eklendi: Aralık 02, 2008, 11:09:30 »

Hey Ho Lou
görünmez
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Ekim 05, 2008, 09:47:04 »

~Taşlarına birer damla kan iliştirilir, üşenmeden, teker teker.
Ve sonra taşları atılır sulara, üşenmeden, teker teker. Şeytanlar kapıları zorlar, merak ederleri dışarıyı, dışarıdan geleni isterler. Merak ettikçe toplanır günah şehrinin bütün oluşumu.
Hayaller kurulur, o kadar önemlidir ki o hayaller... Gerçekleşmezse sanki dünya yıkılır. Hayaller gerçek olsun diye gecelerce, tekrarlanır durur. Ne kadar yoğun şekilde istersen, tekrar edersen isteğini gerçekleşme ihtimali artar...
Hayallerin gerçekleşmesini beklerken patlar 'Varlık', tatmin edemez kendini, daha inandırıcı olsun ister hayallerinin, gerçekçi olsun ister ve ~ Tutku, fark etmeksizin saldırır kasıklara. Kehanet Kitabı’nda yasaklanan, hazla boşaltır ruhunu.
Varlık susturur istekleri, susturur. Korktuğundan belki. Hiç olmamış gibi devam eder.
~Kasım ayının sonuna gelirken dünya, mevsim adlarının yalan olduğu anlaşılır yavaştan. Çünkü dünya değişti, değiştirildi, değişmeye zorlandı. Bu zihniyet ne yaptığını bilemez, rengarenk boyar her yeri, rahatsız edici, ufak iğneler gibi, göze nişan almış.
~Bahar beklenir son olsa da, olmasa da. Bahar sevilir, ilk olsa da, olmasa da. Arada kalmış ruhlar bütünlüğünü korumak adına, arada bırakılır baharda, soğukla … sıcak arasında. Kendiymiş gibi görür, özenirler 'varlık'lar. Bahar gibi olmak isterler; beklenmek, sevilmek...
~Yağmur damlaları düşerken, meleklerin sesleri bastırılırsın diye, ilahi söylenir kara kapıların ardında. Günün saatlerinde yankılanır sokaklarda çağrı.
Öyledir ki ilahileri yeri göğü titretir, camları kırar. Ne meleklerin sesi, ne de cehennemden gelen sonsuz çığlıklar.
Oysa gökte bile değildi şeytan, adını ana ana göğe çıkarmadılar mı?
~Rengi kahverengi belki ama, dibi tutmuş artık şehrin. Tadı bozuk, yine de yaşanır. Seviyorsa eğer katlanır.
~Ormanın ıssızlığında, cinler şapka çıkartır insan şehvetine, hırsına.  Ama insanlar görmez, insanlar anlamaz. Efendimiz, insanların anlamasını, "görebilmesini" beklememeli bile, onların hırsı kör etmiş onları, şehvet akıllarının tek meşgalesi olmuş, görmeye anlamaya sıra nasıl gelebilir?
Aşk... ~Aşktır gidip, gelen, gidip, gelen … Karanlık kapıları açan, şeytanları dışarı salan...
~Ve sadece aşktır, bir insanı var edebilen, yok edebilen … ve bir insanı güçlü kılıp, zayıf bırakabilen...

Gülümseyen
İlk yorumu yazabildiğim için, kısa zamanda yazabildiğim için mutluyum.
Yeni bir yazı paylaştığın için mutluyum. Gülümseyen Yorumuma cevabını belki haftaya belki yirmi gün sonraya görebileceğim için üzgünüm.

Ruhumun derinliklerine kadar inmeyi başarabilmiş depresyon pençeleri çizdi yanaklarımı.
Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ekim 05, 2008, 11:32:27 »

Umutsuzluk,acı ,haykırış seziyorum sözlerinde ve Reddediş.Reddediliş.İnsandır insanı oluşturan,hamurunu yoğuran,şeytanda insan ,melekde insan...aşkdan korkan biri olarak temkinli yaklaşıyorum olaya kısaca.Ama sevince güzelleşiyor hayat,sevilince ağaçlar çiçek açıyor,cennetin en güzel kenarında o zaman oturursun .O zaman Allaha dua edersin.En güzel şerbetleri o zaman içersin.Aşkdan ağzın yanarsa şeytana beddua eder cehennemin en dibinde ,en karanlığında bulursun kendini.Baktığın her güzellik solar gözünde,gözlerinden su yerine kan akar.için zamanla çürür.Ama biliyorum ki herşey kendi ellerinde kendi avuçlarında olur,sana yön veren yine sen olursun.Bakma geçmişe,unut,geleceğe dön,yeni aşklara yelken aç,bırak geçmiş geçmişte kalsın,bırak geçmiş içini çürütüp kendini yoketsin,kaldır başını gökyüzüne bak,bulutları aş,güneşe bak.güneş gözünü kamaştırsın,soğuk olan içini ısıtsın.yüzüne kelebeğin kanadı gibi dokunup,gözyaşlarını silsin,bırak ağzındaki acı tadı alsın,dudaklarını sevsin.bırak güneş seni senden alsın.

**** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh***

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.

*Ahh Bill ahhhh...
charmed
Sanki bir yok bir de varmış...
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

Etkisi altında : ÖSS !

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #3 : Ekim 07, 2008, 16:33:41 »

Okul dönemi açıldığı belli oluyor. Yeniden bir yazı görmeyi özlemiştim karamel kokusundan sonra

Bu diğerlerinden farklı gibi. İsyan etmişsin gibi birşeylere.

"Varlık" dediğin şey mi aşkı yasaklayan? Bazı yerleri tam anlayıp anlayamadığımı bilmiyorum bu yüzden sorumu pm ile sorarım sanırım.Bunun dışında güzel.

Betimlemelerini seviyorum.Yaşatmıyor senin betimlemelerin.Senin zihnindekileri görmemi sağlamıyor.Yeni bir zihin kazanmamı sağlıyor.O yüzden seviyorum.

Ve sadece aşktır, bir insanı var edebilen, yok edebilen …  En can alıcı yeri burası değil bence yazının ama en çok katıldığım yeri.

Ellerine Sağlık.

Karamel Kokusu

Sen boşver onları uç gönlünce...
Onların hiç kanatları olmadı ki Göz Kırpan
bushu
UU Seherbazları
Sert Espresso

öss-yds mod

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #4 : Ekim 07, 2008, 19:22:17 »

yaklaşık iki aydır cafe'de yoktum ve geri gelince farkettim ki çok özlemişim yazılarını..
kelimeleri seçme şeklini..
ve cidden merak ediyorum nası bi zihinden dökülüyo bütün bunlar diye..

"When you loved the one who was killing you, it left you no options.
How could you run, how could you fight, when doing so would hurt that beloved one?
If your life was all you had to give your beloved, how could you not give it?
If it was someone you truly loved?"

www.aholeonthetoiletwall.blogspot.com - blog şeysim xD
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Ekim 07, 2008, 20:22:28 »

~Taşlarına birer damla kan iliştirilir, üşenmeden, teker teker.
Ve sonra taşları atılır sulara, üşenmeden, teker teker. Şeytanlar kapıları zorlar, merak ederleri dışarıyı, dışarıdan geleni isterler. Merak ettikçe toplanır günah şehrinin bütün oluşumu.
Hayaller kurulur, o kadar önemlidir ki o hayaller... Gerçekleşmezse sanki dünya yıkılır. Hayaller gerçek olsun diye gecelerce, tekrarlanır durur. Ne kadar yoğun şekilde istersen, tekrar edersen isteğini gerçekleşme ihtimali artar...
Hayallerin gerçekleşmesini beklerken patlar 'Varlık', tatmin edemez kendini, daha inandırıcı olsun ister hayallerinin, gerçekçi olsun ister ve ~ Tutku, fark etmeksizin saldırır kasıklara. Kehanet Kitabı’nda yasaklanan, hazla boşaltır ruhunu.
Varlık susturur istekleri, susturur. Korktuğundan belki. Hiç olmamış gibi devam eder.
~Kasım ayının sonuna gelirken dünya, mevsim adlarının yalan olduğu anlaşılır yavaştan. Çünkü dünya değişti, değiştirildi, değişmeye zorlandı. Bu zihniyet ne yaptığını bilemez, rengarenk boyar her yeri, rahatsız edici, ufak iğneler gibi, göze nişan almış.
~Bahar beklenir son olsa da, olmasa da. Bahar sevilir, ilk olsa da, olmasa da. Arada kalmış ruhlar bütünlüğünü korumak adına, arada bırakılır baharda, soğukla … sıcak arasında. Kendiymiş gibi görür, özenirler 'varlık'lar. Bahar gibi olmak isterler; beklenmek, sevilmek...
~Yağmur damlaları düşerken, meleklerin sesleri bastırılırsın diye, ilahi söylenir kara kapıların ardında. Günün saatlerinde yankılanır sokaklarda çağrı.
Öyledir ki ilahileri yeri göğü titretir, camları kırar. Ne meleklerin sesi, ne de cehennemden gelen sonsuz çığlıklar.
Oysa gökte bile değildi şeytan, adını ana ana göğe çıkarmadılar mı?
~Rengi kahverengi belki ama, dibi tutmuş artık şehrin. Tadı bozuk, yine de yaşanır. Seviyorsa eğer katlanır.
~Ormanın ıssızlığında, cinler şapka çıkartır insan şehvetine, hırsına.  Ama insanlar görmez, insanlar anlamaz. Efendimiz, insanların anlamasını, "görebilmesini" beklememeli bile, onların hırsı kör etmiş onları, şehvet akıllarının tek meşgalesi olmuş, görmeye anlamaya sıra nasıl gelebilir?
Aşk... ~Aşktır gidip, gelen, gidip, gelen … Karanlık kapıları açan, şeytanları dışarı salan...
~Ve sadece aşktır, bir insanı var edebilen, yok edebilen … ve bir insanı güçlü kılıp, zayıf bırakabilen...

Gülümseyen
İlk yorumu yazabildiğim için, kısa zamanda yazabildiğim için mutluyum.
Yeni bir yazı paylaştığın için mutluyum. Gülümseyen Yorumuma cevabını belki haftaya belki yirmi gün sonraya görebileceğim için üzgünüm.

Çok değerlisin =) Özellikleyaptığın şeyden sonra =) Yorumunda çok değerli =) Teşekkürler varis XD

Umutsuzluk,acı ,haykırış seziyorum sözlerinde ve Reddediş.Reddediliş.İnsandır insanı oluşturan,hamurunu yoğuran,şeytanda insan ,melekde insan...aşkdan korkan biri olarak temkinli yaklaşıyorum olaya kısaca.Ama sevince güzelleşiyor hayat,sevilince ağaçlar çiçek açıyor,cennetin en güzel kenarında o zaman oturursun .O zaman Allaha dua edersin.En güzel şerbetleri o zaman içersin.Aşkdan ağzın yanarsa şeytana beddua eder cehennemin en dibinde ,en karanlığında bulursun kendini.Baktığın her güzellik solar gözünde,gözlerinden su yerine kan akar.için zamanla çürür.Ama biliyorum ki herşey kendi ellerinde kendi avuçlarında olur,sana yön veren yine sen olursun.Bakma geçmişe,unut,geleceğe dön,yeni aşklara yelken aç,bırak geçmiş geçmişte kalsın,bırak geçmiş içini çürütüp kendini yoketsin,kaldır başını gökyüzüne bak,bulutları aş,güneşe bak.güneş gözünü kamaştırsın,soğuk olan içini ısıtsın.yüzüne kelebeğin kanadı gibi dokunup,gözyaşlarını silsin,bırak ağzındaki acı tadı alsın,dudaklarını sevsin.bırak güneş seni senden alsın.

acıçekmiyorum hayatım, merak etme =) Çok teşşekkür ederim okuduğun için =) Asla bırakmadın beni =) Bunun için de teşekkürler Sarılan

Okul dönemi açıldığı belli oluyor. Yeniden bir yazı görmeyi özlemiştim karamel kokusundan sonra

"Varlık" dediğin şey mi aşkı yasaklayan? Bazı yerleri tam anlayıp anlayamadığımı bilmiyorum bu yüzden sorumu pm ile sorarım sanırım.Bunun dışında güzel.

Betimlemelerini seviyorum.Yaşatmıyor senin betimlemelerin.Senin zihnindekileri görmemi sağlamıyor.Yeni bir zihin kazanmamı sağlıyor.O yüzden seviyorum.

Ve sadece aşktır, bir insanı var edebilen, yok edebilen …  En can alıcı yeri burası değil bence yazının ama en çok katıldığım yeri.

Ellerine Sağlık.

Varlık, Tanrıyı temsilen, yeşil ve kızıl renkler ise müslümanlık ile hıristiyanlığı temsil etmektedir ki bu renkler onların orjinal renkleridir. Şiirin içinde bir çok sembol var ki, anlaşılabileceklerini düşünüyorum rahatlıkla =) Ve evet, Kehanet Kitapları, aşk yapmayı yasaklar =)

Çok teşekkür ederim okuduğun ve değerli yorumunu benimle paylaştığın için ^^

Ellerine Sağlık.

Okul dönemi açıldı evet Kahkaha Tekrar yazıları koymam açısından da, iki taraflı oynayanların oyurmlarının gitmesiyle de anlaşılıyor bu sanırım Kahkaha  Göz Kırpan

Sana da çok özel bir teşekkürüm var =) Yorumun ve var olduğun için =)

yaklaşık iki aydır cafe'de yoktum ve geri gelince farkettim ki çok özlemişim yazılarını..
kelimeleri seçme şeklini..
ve cidden merak ediyorum nası bi zihinden dökülüyo bütün bunlar diye..

Aslından senden fazlası olmayan bir zihinden dökülüyor =) Sadece bu konuda eğilimi var =) Eminim senin yaptıklarının, ben, yanındna geçemeyeceğim Kahkaha

Çok teşekkür ederim okuduğun bütün çalışmalarım için.

Bu arada yorumlar pek bi romantik pek bi samimi oldu Kahkaha İlk kez oluyor bu sanırım ama beni böyle yapan cocorosie dir Kahkaha onlara kızın Dil Çıkaran bana değil Kahkaha

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
Felonious
Lacrimarum.
Cafe Cini
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ekim 10, 2008, 21:55:15 »

Arada kalmış ruhlar bütünlüğünü korumak adına, arada bırakılır baharda, soğukla … sıcak arasında.

bahar, arada kalıp kalmadığını bile bilemeyen ruhlara bile iyi geliyor. muhteşem bir şey Gülümseyen bunu nasıl yapıyor acaba?

i get on the train and i just stand about now that i don't think of you
i keep falling over i keep passing out when i see a face like you
what am i coming to?
i'm gonna melt down

blame it on the black star
blame it on the falling sky
blame it on the satellite that beams me home
this is killing me
this is killing me
Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Ekim 11, 2008, 01:33:18 »

Arada kalmış ruhlar bütünlüğünü korumak adına, arada bırakılır baharda, soğukla … sıcak arasında.

bahar, arada kalıp kalmadığını bile bilemeyen ruhlara bile iyi geliyor. muhteşem bir şey Gülümseyen bunu nasıl yapıyor acaba?

kendini özleterek sanırım =)

Oscar Wilde
Hey Ho Lou
görünmez
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Ekim 11, 2008, 11:30:25 »

Çok değerlisin =) Özellikleyaptığın şeyden sonra =) Yorumunda çok değerli =) Teşekkürler varis XD
varis miyim Dil Çıkaran wow Dil Çıkaran sen de çok değerlisin =) yaptığım şey az aslında Gülümseyen tam istediğim gibi olamadığını da düşünürsek... =)
Ben teşekkür ederim bayım, ama WoW oynamaya başladığından beri koptun bizden Dil Çıkaran böhü ama

Ruhumun derinliklerine kadar inmeyi başarabilmiş depresyon pençeleri çizdi yanaklarımı.
Madeleine
Köpüklü Kapuçino

Lonca Editörü...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Ekim 12, 2008, 21:03:48 »

Yazıyı okuyalı çok uzun süre oldu ama ben yorumumu şimdi yapıyorum... Okudum ve soluksuz kaldım. Özellikle sonu... Diyecek söz bulamıyorum. Her zamanki gibi mükemmelsin, eline sağlık.

Ahh.. şu kısım hiç silinmeyecek aklımdan;

Alıntı
Aşktır gidip, gelen, gidip, gelen …

AnİMaGuS_bLaCK
I'm Serious [ Sirius ]
UU Seherbazları
Sert Espresso

Mors Ante Infamia / Onursuzluktan Önce Ölüm

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Ekim 13, 2008, 13:53:21 »

Kasım ayının sonuna gelirken dünya, mevsim adlarının yalan olduğu anlaşılır yavaştan. Renksizliğin rengini sevmek moda olmuştur her yerde ve her yerde farklı bir renk. Bahar beklenir son olsa da, olmasa da. Bahar sevilir, ilk olsa da, olmasa da. Arada kalmış ruhlar bütünlüğünü korumak adına, arada bırakılır baharda, soğukla … sıcak arasında.

Yağmur damlaları düşerken, meleklerin sesleri bastırılırsın diye, ilahi söylenir kara kapıların ardında.

Bunları okurken hafızamda, beliren görüntü... Nasıl desem beni o tarıf edılemez hislerle doldurdu.

Özellıkle - Ve sadece aşktır, bir insanı var edebilen, yok edebilen... -  bu cümlen bir çok şey ve hiç bir şey anlatıyor benım için.

Senden öğrenceğim çok şey  Arna Belorn benı daha çok göreceksin yazdıklarının altsatırlarında, Kahkaha
Ellerine sağlık...

Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez,
Ve aileyi kan bağı belirlemez
Kopmayan bağlarla sağlamlaşır
Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır
Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız
Sonuna kadar birbirimize sadığız
Ne olursa olsun bu andan sonra
Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara

Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti.

"Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."
Calypso
C.R. & A.A
Sıcak Çikolata

Do I Dazzle You ? ~ Edward

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Ekim 15, 2008, 17:42:55 »

Yazılarının altında fazla görünmememin nedeni, yapacak yorum bulamayacak kadar güzel olmaları. Aslında bir çoğuna deniyorum yazmayı. Ayıp oluyor diyorum kendime, okuyorsan yorum yap. Ama sonra koca paragrafı siliyorum. "Belki de bunu anlatmak istememişti..", "Ya çok saçmaladım" vesaire cinsinden.
"Salon Hayatı" yazının altında, sadece "çok güzel" yazmanız bile beni ilgilendirir, demişsin. Ondan cesaret alarak yazabiliyorum. Çok güzel olduğunu bir şekilde belirtebilmek için.

Şu alttakiler de, tamamen benim penceremden yazılmış. Gerçekte öyle olmayabilir. Ya da olabilir. Ay bilmiyorum .. Kahkaha

Bir zamanların adanmışlığına, saflığına, inancına, yalanlarına ...
Burası iyi olmuş. İyi olmuş derken, cümlenin güzelliğinden bahsetmiyorum. Yani iyi ki yazmışsın bu cümleyi anlamında..
İki parçaya ayrırsak eğer, bana göre birinci parça burası olurdu. Çünkü yazı her yönüyle okuyanda etki bırakıyor zaten.. Bu giriş cümlesi, o koskoca yazıyı tamamlamış sanki. Aradaki boşlukları doldurmuş belki. Nasıl anlatılır ki bu şimdi..

Sarmaşık bezeli binaların, karanlık kapıları, şeytanları içeride tutmak için kurulur. Toplanır tane tane bütün oluşumu günah şehrinin. Taşlarına birer damla kan iliştirilir, üşenmeden, teker teker.
Hayır, en baştan başlayıp bütün cümleleri alıntılamak niyetinde değilim. Sadece tesadüf. Yazının üst üste en çok okuduğum, üstünde en çok düşündüğüm ve en çok beğendiğim yeri.

Oysa gökte yoktur şeytandan başka bir şey. Şeytan bile yoktur gökte ya, varlığını var etmek için bile olsa söylenir adı.
Yoktur ya, tabi. Ama olmasını isterler. Kendi psikolojileriyle akılları sıra güç alırlar onun orada olmasından. Gökte olmasa bile, öyle hissederler. Öyle hissetmek isterler.

Ve tabiki, tahmin edebileceğin gibi:
Bunu da araya sıkıştırmasam olmazdı. Gülümseyen

Neyse, tekrardan ve içimden gelerek söylüyorum. Yorum yapmış olmak için değil. Öyle olsaydı 1 hafta boyunca açıp açıp tekrar okumazdım ..
"Çok güzel." Gülümseyen

~ When You Can Live Forever, What Do You Live For? ~

~ Twilight ~

Pena
hermetiK.
Demleme Çay

Hermetik.
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Ekim 22, 2008, 20:50:49 »

Renksizliğin rengini sevmek moda olmuştur her yerde ve her yerde farklı bir renk. Bahar beklenir son olsa da, olmasa da. Bahar sevilir, ilk olsa da, olmasa da. Arada kalmış ruhlar bütünlüğünü korumak adına, arada bırakılır baharda, soğukla … sıcak arasında.

Ahh ahh.. Aslında yazılarının ya da bu tip diğer yazıların en güzel yönü bu olsa gerek. Kelimeler.. Aslında o kadar farklı şeyleri kastedebilirler ki, bu senin aklına gelmiş olsa da, olmasa da. Belki hiç bilmedin benim düşündüğümü asla aklına gelmedi. Sen çok farklı hayal etmiştin belki. Ama o ' renk ' ten öyle şeyler çıkardım ki. Çıkardığım anlamlarla sevdim, senin ya da herhangi birinin bunları düşünebilmesi olayı çok zevkliydi. Özellikle bu iki satıra vuruldum, kalmış ruhlar kısmına öyle yakınım ki bir an "aha, yine ben." dedim. (: Bilir misin bilmem ama daha önce pekçok yazında olduğu gibi, belirttiğim gibi çok özel yazıyorsun.

Bu arada bu kelimelerinde sanki bir değişiklik var ya da biryerlerimden atıyorum, okul mu demeliyim ya da hayatının getirileri mi demeliyim sanki bir garip. (ya da eski bir yazı mı bu bir zamanlara adadığın? bilmiyorum ama farklı geldi.) İyi galiba bu farklılık, zaten sende alışmadığımız şey değil. (:

**

~ o4 o4 2oo8.

"ha kursun asker ha kursun kalem, yazarken de savasırım ben.." - Hermetik.

“mutluluk, özgür bir toprak üstünde, özgür bir ulus arasında, özgür bir iş görmektir.” - Goethe.

derhavril
Mors Ante Infamia...
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Kasım 07, 2008, 23:18:13 »

‘ Varlık ‘ soldurur bu tutkuyu, şeytanca yollarıyla. Hiçlik Örgüsü’nü tamamlamak adına, çöpler yutar, çöpler kusar.

Ardından bir boşluk kalır geriye. Sadece bir boşluk,değersiz..

Renksizliğin rengini sevmek moda olmuştur her yerde ve her yerde farklı bir renk.

renk... aslında pek beğenilmeyen, ikiyüzlü maskelerinde kullanılan ,örgünün son ipi...

Çocukluğun soğuk kahkahaları ile, boğazına dizilir dizeler.

Taşları kandan, taşları yalandan, taşları inançtan bu koca şehrin. Rengi kahverengi belki ama, dibi tutmuş artık şehrin.

işte son nokta bu.bir çok şeyin anlamı.kısaca basitçe yaşayan,inadına yapay düzeni seçenlerin sonu...

Sağ ol Arna,yazdığın için...

Ruhumun karanlığında kanadı kırılmış saklanıyor..
patrickfero
Süt
*

f294@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #14 : Kasım 07, 2008, 23:28:40 »

iyiki varsın arna... şuan anlamsız ama heyecanlı kalp atışlarımı dinliyorum...ellerim üşümeye başladı, karnım kelebekli...

....her yer koyu bir kahverengine boyandı.O gece neyin aşk, neyin konyak olduğunu kimse anlayamadı...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: